הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה במשלוח מארצות הברית לישראל

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
אני רוצה לקנות נעליי הרמת משקולות וחגורה אבל המשלוח עולה מלא. אני חשבתי על להזמין את זה לדודה שלי שגרה בארצות הברית ושהיא תשלח את זה לפה. השאלה שלי היא האם גם אם היא תוריד את כל התווים אני עדיין אצטרך לשלם מכס?
וגם כמה בערך עולה משלוח מארצות הברית לפה אני חושב שכדאי שהיא תשלח לי בגוביינא

אם היא שולחת לך לארץ אתה לא משלם שקל על מיסים, היא רושמת על החבילה שזה מתנה וזהו.

אם היא שולחת לך לארץ אתה לא משלם שקל על מיסים, היא רושמת על החבילה שזה מתנה וזהו.
לא הייתי אומר את זה בכזה ביטחון.
כמובן שבגלל שמדובר בדודה שלו, היא יכולה להוריד תגיות מחיר והכל, ולהצהיר על מחיר נמוך, וכך הסיכויים שזה יתפס במכס קטנים, אבל המכס יכול לתפוס מה שהוא רוצה ואם הוא רואה לנכון שערך המוצר הוא מעל 75$, הוא יכול להדרש לשלם מיסים (או להציג הוכחה שאכן מדובר במוצר שעולה פחות ושההצהרה על החבילה נכונה ולא שקרית).

תבקש מדודה שלך לשלוח את החבילה בדואר רגיל (USPS).

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אומר את זה בכזה ביטחון.
כמובן שבגלל שמדובר בדודה שלו, היא יכולה להוריד תגיות מחיר והכל, ולהצהיר על מחיר נמוך, וכך הסיכויים שזה יתפס במכס קטנים, אבל המכס יכול לתפוס מה שהוא רוצה ואם הוא רואה לנכון שערך המוצר הוא מעל 75$, הוא יכול להדרש לשלם מיסים (או להציג הוכחה שאכן מדובר במוצר שעולה פחות ושההצהרה על החבילה נכונה ולא שקרית).

תבקש מדודה שלך לשלוח את החבילה בדואר רגיל (USPS).

אז אולי כדאי שאני אזמין קודם תנעליים ואחרי זה תחגורה בשביל שזה יהיה פחות חשוד?

אני מציע שתחפש באתר את המוצר(אני אומר אתר כי אני חושב שאסור לומר בפורום שמות של אתרי הזמנות בחול אבל אני מניח שאתה מכיר )
לפעמים ראיתי מוצרים שמישהו מבקש משלוח 200 שקלים ואחד אחר 60 שקלים
בכל מקרה לדעתי עדיף לך להפריד את החבילות ,חבילה קטנה יותר לדעתי תעורר פחות חשד.
אם הנעל עולה 90 דולר ,ויצהירו על זה 69 דולר ,עדיין זה הגיוני שאולי מצאת אותם בזול יותר ממה שמוכרים ...כי במכס יתכן והם בודקים באינטרנט על ערך החבילה (במקרה של חשד להצהרה כוזבת )....אני מציע לשלוח את זה דרך usps first class הכי זול ומגיע תוך 21 יום בערך לפעמים הרבה פחות....
דבר נוסף ,אתה יכול לבקש מהמוכר להציר על איזה סכום שאתה רוצה בדרך כלל אין להם בעיה עם זה
או שתוכל לשלם לו בשתי פעימות ככה שתיהיה לך קבלה עם הסכום שאתה ״שילמת״על המוצר לצורך שחרור החבילה מהמכס במקרה ש....
חוץ מזה לגבי החגורה ...יש חברה rdx יש להם מוצרים ממש טובים בחצי מחיר ממה שאתה מתכוון לשלם וזה מגיע תוך 5 ימים בערך (גם זה באתר )

• פותח/ת השרשור
אני מציע שתחפש באתר את המוצר(אני אומר אתר כי אני חושב שאסור לומר בפורום שמות של אתרי הזמנות בחול אבל אני מניח שאתה מכיר )
לפעמים ראיתי מוצרים שמישהו מבקש משלוח 200 שקלים ואחד אחר 60 שקלים
בכל מקרה לדעתי עדיף לך להפריד את החבילות ,חבילה קטנה יותר לדעתי תעורר פחות חשד.
אם הנעל עולה 90 דולר ,ויצהירו על זה 69 דולר ,עדיין זה הגיוני שאולי מצאת אותם בזול יותר ממה שמוכרים ...כי במכס יתכן והם בודקים באינטרנט על ערך החבילה (במקרה של חשד להצהרה כוזבת )....אני מציע לשלוח את זה דרך usps first class הכי זול ומגיע תוך 21 יום בערך לפעמים הרבה פחות....
דבר נוסף ,אתה יכול לבקש מהמוכר להציר על איזה סכום שאתה רוצה בדרך כלל אין להם בעיה עם זה
או שתוכל לשלם לו בשתי פעימות ככה שתיהיה לך קבלה עם הסכום שאתה ״שילמת״על המוצר לצורך שחרור החבילה מהמכס במקרה ש....
חוץ מזה לגבי החגורה ...יש חברה rdx יש להם מוצרים ממש טובים בחצי מחיר ממה שאתה מתכוון לשלם וזה מגיע תוך 5 ימים בערך (גם זה באתר )

את הנעליים אני מזמין מהאתר הרשמי זה המקום הכי זול ומשלוחים בתוך ארצות הברית חינם. אין סיכוי שאחת החברות הכי גדולות בעולם תסכים להצהיר סכום שקרי אני פשוט אגיד לדודה שלי להוריד את כל התגים ולעשות את זה כמתנה.
לגבי החגורה אם כבר אני משקיע אז אז עדיף כבר לקנות אינזר שיחזיק לי לשנים

אם אתה אומר ,כנראה שבדקת את הדברים ...
לפחות יש לך מישהו בארצות הברית שיכול לעשות בשיבילך את הטובה הזו
לגבי החגורה ...ל rdx ב55 דולר עם משלוח חגורה של 10 ממ תחזיק לך שנים
אבל ברור שזו רק המלצה בשבילך ואם אתה מוכן לשלם כפול בשביל השם אז בבקשה 😃

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 146
  • פותח/ת השרשור
אם אתה אומר ,כנראה שבדקת את הדברים ...
לפחות יש לך מישהו בארצות הברית שיכול לעשות בשיבילך את הטובה הזו
לגבי החגורה ...ל rdx ב55 דולר עם משלוח חגורה של 10 ממ תחזיק לך שנים
אבל ברור שזו רק המלצה בשבילך ואם אתה מוכן לשלם כפול בשביל השם אז בבקשה 😃

עשיתי חיפוש בפורום וכולם אומרים שלאינזר יש תחגורות הכי טובות שמחזיקות הרבה יותר זמן מrdx

כמו שהחולצה שקניתי של ״טומי ״מחזיקה יותר מהחולצה של ״רנואר״
קודם כל אני מסכים שאינזר זה איכות ומותג

לדעתי מי שאומר שהחגורה של rdx לא עמידה כנראה שהוא פשוט לקח מסור חשמלי וחתך אותה
חוץ מזה אם מישהו יכול להגיד שהחגורה נהרסה לו ,רוב הסיכויים שהוא קנה את הפשוטה שלהם בערך 6ממ אם לא פחות שעולה 70 שקל
וגם זה לא יכול לקרות
אין לי ספק שזה נותן הרגשה טובה להסתובב בחדר כושר עם החגורה הכי נחשבת שיש
לדעתי כן חשוב להשקיע באיכות שמדובר על תוספי תזונה וגם על זה אני יכול לחלוק בחלק מן המקרים

• פותח/ת השרשור
כמו שהחולצה שקניתי של ״טומי ״מחזיקה יותר מהחולצה של ״רנואר״
קודם כל אני מסכים שאינזר זה איכות ומותג

לדעתי מי שאומר שהחגורה של rdx לא עמידה כנראה שהוא פשוט לקח מסור חשמלי וחתך אותה
חוץ מזה אם מישהו יכול להגיד שהחגורה נהרסה לו ,רוב הסיכויים שהוא קנה את הפשוטה שלהם בערך 6ממ אם לא פחות שעולה 70 שקל
וגם זה לא יכול לקרות
אין לי ספק שזה נותן הרגשה טובה להסתובב בחדר כושר עם החגורה הכי נחשבת שיש
לדעתי כן חשוב להשקיע באיכות שמדובר על תוספי תזונה וגם על זה אני יכול לחלוק בחלק מן המקרים

תודה על העצה אני אראה כבר מה אני אזמין

בהצלחה 😃 אם החלטת לקנות הrdx אשמח לשמוע את דעתך אחרי שתקבל אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית