הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופר פאמפ ומוצרים מחו"ל

• פותח/ת השרשור אחד
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

אחד

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
1.איזה מוצרים הכי משתלם להזמין מחו"ל ועד איזה משקל?
2.מה זה סופר פאמפ מה בדיוק הוא עושה?

תודה לעונים:193ek:

הוא בעיקר מבזבז לך כסף שאתה יכול להשקיע על דברים מועלים יותר...
בקשר לשאר המוצרים שמשתלם להזמין, תקרא את המאמר של משה על הזמנת תוספי תזונה מחו"ל, ואת המאמר על תוספי תזונה- הכל כתוב שם.

• פותח/ת השרשור
1.אפשר קישור?
2.בהזמנה מחו"ל אני רק משלם על המוצר+משלוח וזה מגיע אליי ישירות לבית או שמחייבים אותי בעוד כסף?

• פותח/ת השרשור
תודה לך על העזרה

אני רוצה לקנות את הקריאטין הזה:
http://www.bodybuilding.com/store/opt/crea.html

1.מה יותר משתלם לקנות אותו בארץ או מהאתר הזה?
2.הוא עולה 40 דולר + 19 דולר על המשלוח האם יחייבו אותי על עוד כסף או שזה המחיר הסופי?

• פותח/ת השרשור
דיברתי איתם במייל והם אמרו שאפשר לשלוח להם את הכסף בדואר אבל שזה יהיה בדולרים אמריקאים
ובמאמר של משה הוא רשם שאפשר רק בכרטיס אשראי עם 16 ספרות אז מה כדאי?

תודה לך על העזרה

אני רוצה לקנות את הקריאטין הזה:
http://www.bodybuilding.com/store/opt/crea.html

1.מה יותר משתלם לקנות אותו בארץ או מהאתר הזה?
2.הוא עולה 40 דולר + 19 דולר על המשלוח האם יחייבו אותי על עוד כסף או שזה המחיר הסופי?

לך על הקריאטין הזה, תזמין לך 2 ק"ג יספיק לך להרבה זמן.
הזמנתי על הדרך את השאט גאן (סוג של פורמולת קריאטין עם חלבון). יש על זה מבצע עכשיו קונים שניים השלישי חינם. ממליץ על טעם פונ'ץ.

• פותח/ת השרשור
מה זה שאט גאן?
והאם יותר משתלם לי להזמין את הקריאטין הזה של ה-2 ק"ג מחו"ל או שיותר זול בארץ?
ואמרו לי שאפשר לשלוח אליהם את הכסף בדואר (בדולרים) זה נכון?
ואחרי שזה יגיע לדואר הקרוב בבית שלי או למכס אני צריך לשלם עוד כסף כדי לקבל את המוצר שהזמנתי?
והדואר נמצא 5 דקות מהבית שלי אז רוב הסיכויים שזה יישלח לשם?
ואין בעיה אם זה שאני בן 15 וחצי נכון או שצריך לבוא עם הורים כדי לקחת את המוצר?

משלמים 16.5% מע"מ כאשר ההזמנה היא מעל 50$ כולל משלוח, צריכים לבוא למכס לשחרר את זה אם אין לך ת.ז עדיין תצטרך לבוא עם ההורים.
בקשר להעברת כספים בדואר לא מכיר את זה ולא הייתי מסתמך על זה כסף בדואר זו אופציה לא נחמדה וזה יכול ללכת לאיבוד, משהו יכול לפתוח את המעטפה וכו'.

מישל איך השאט גאן הזה? כמה עלה?

האמת, מוצר ממש נחמד. זה מוצר היחידי שבאמת ממריץ קצת יותר מקפאין. דבר טוב יאמר לזכות השאט גאן, התאוששות בין סט לסט ממש טובה. האימונים שלי קרובים לשעתיים ואף לפעמים יותר, כל מי שהאימונים שלו כאלו ארוכים, באמת ירגיש הבדל ופחות תשישות.
טעם הקודם היה לי את הדובדבן שהיה פשוט נוראי למרות שמשה אהב. הפונ'ץ פרות פשוט הטעם הכי טעים ממה שיצא לי לטעום מכל הפורמולות. לדעתי הוא יותר שווה מכל פורמולה אחרת כי הוא מכיל חלבון לאומת פורמולות אחרות שלא.
מחיר ליחידה 39$. כמו שאמרתי לפני יש עליו מבצע עכשיו, ב 79$ אתה מקבל 3. מספיק ל 30 אימונים (למרות שאני לוקח קצת יותר מסקופ אחד, טוב נו ישראלי אמיתי).

• פותח/ת השרשור
אז בסך הכל יוצא שאני משלם על המוצר+משלוח+16.5% מע"מ וזהו או שיש עוד?

• פותח/ת השרשור
משלמים 16.5% מע"מ כאשר ההזמנה היא מעל 50$ כולל משלוח, צריכים לבוא למכס לשחרר את זה אם אין לך ת.ז עדיין תצטרך לבוא עם ההורים.
בקשר להעברת כספים בדואר לא מכיר את זה ולא הייתי מסתמך על זה כסף בדואר זו אופציה לא נחמדה וזה יכול ללכת לאיבוד, משהו יכול לפתוח את המעטפה וכו'.

אם זה מגיע לבית דואר שקרוב לבית שלי אני עדיין צריך לבוא עם ההורים?
ובהזמנה לרשום את הפרטים שלי או של ההורים שלי כי אין לי עדיין תעודת זהות
(יהיה לי רק בעוד חצי שנה)

זה לא יגיע לבית דואר הקרוב
דבר שני תרשום את ההורים.

מה זה שאט גאן?
והאם יותר משתלם לי להזמין את הקריאטין הזה של ה-2 ק"ג מחו"ל או שיותר זול בארץ?
ואמרו לי שאפשר לשלוח אליהם את הכסף בדואר (בדולרים) זה נכון?
ואחרי שזה יגיע לדואר הקרוב בבית שלי או למכס אני צריך לשלם עוד כסף כדי לקבל את המוצר שהזמנתי?
והדואר נמצא 5 דקות מהבית שלי אז רוב הסיכויים שזה יישלח לשם?
ואין בעיה אם זה שאני בן 15 וחצי נכון או שצריך לבוא עם הורים כדי לקחת את המוצר?

של איזו חברה השאט גאן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית