הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון צעד ראשון לקראת חנוכה? 245 בוקס + 272.5 דדליפט.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

לצערי בעקבות מאורעות כאלה ואחרים, איבדתי במהלך השבוע וחצי הקודמים כמעט 2.5 ק"ג משקל גוף, כך שאל המפגש עם אדטו, במועדון הרקולס, תחילת שבוע רביעי בשלב העצימות של סבב הקורטה הנוכחי, הגעתי במשקל גוף נמוך במעט מזה שהייתי בו בתחרות בפסח (!). כתוצאה מזאת החלטתי ללכת 'על בטוח', והווי אומר נסיון מוצלח ל-PR בבוקס סקוואט, מתוך הנחה שהגוף שלי יצליח לעמוד יותר טוב במטלה הזו, לעומת נסיון ל-PR בסקוואט.

(הגובה של הבוקס שם נמצא בערך 5 מ"מ מעל זה הרגיל שלי, מה שאומר שבשורה התחתונה התוצאה די קרובה לקצה הסקאלה הנוכחית שלי)

היום היה שם 272.5 דדליפט. תוך כדי שאני עדיין לא מרגיש במיטבי, מה גם שאת האמוניה השארתי אי שם, עדיין מדובר בהתקדמות של 5 ק"ג נוספים לעומת פסח:

אחראי לכל הנ"ל הוא ה-THEDJSKAY1, שהשתמש בשירות ה-NSA על מנת לתעד את כל הממצאים המרשיעים, חלף היעדרותו בהארץ בזמן ההתרחשות.

(ועכשיו קצת דילואוד והכנה נפשית לקראת סבב שני לקראת חנוכה).

תענוג לראות אותך ברגעים שלפני.!

שאלה,
לא מפריע לך להתאמן כל פעם במכון אחר מבחינת משקלי הפלטות השונים וכל הקשור בכך?
שקלת לקנות נעלי פאוורליפטינג, אתה לא חושב שזה יכול לתרום לך לביצועים?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תענוג לראות אותך ברגעים שלפני.!

שאלה,
שקלת לקנות נעלי פאוורליפטינג, אתה לא חושב שזה יכול לתרום לך לביצועים?

תודה לכולם!

אין ספק שיותר קל להתאמן במקום הקבוע שלך, ובמיוחד שאני לא רגיל לעבודה במונוליפט - כך שבחימום לקראת הכניסה הסופית של הבוקס סקוואט, יצא לי בהתחלה לדפוק כמה פעמים את הפלטות בתמוכות של המכשיר. בנוגע לנעלי פאוורליפטינג - כמו גם לא מעט פרטים אחרים, אני בסופו של דבר מוגבל משהו בתקציב שלי. מנגד, זו אחת מנקודות הקסם הגדולות בעיני בעיסוק הזה: ללכת עד הסוף, לא כי סללו לפניך את הדרך, לא כי התנאים מושלמים, אלא נטו על גבי כוח רצון ואמונה במטרה.

שאלה,

למרות שהשאלה מכוונת לאליהו, אני יכול לומר לך שבמקרים רבים להמון אנשים שונים מפריע לקפוץ ממקום למקום כי זה פשוט לא נוח ולא רגיל.
כשלי יצא להתאמן כמה פעמים במכונים לא רעים בכלל, אחרי שהתרגלתי למכון ספציפי, זה תמיד לא הרגיש לי בנוח ו"לא בבית". 😃

אליהו, את פשוט לא אנושי, מחכה לראות אותך באוגוסט, אם אתה מגיע כמובן.

• פותח/ת השרשור
למרות שהשאלה מכוונת לאליהו, אני יכול לומר לך שבמקרים רבים להמון אנשים שונים מפריע לקפוץ ממקום למקום כי זה פשוט לא נוח ולא רגיל.
כשלי יצא להתאמן כמה פעמים במכונים לא רעים בכלל, אחרי שהתרגלתי למכון ספציפי, זה תמיד לא הרגיש לי בנוח ו"לא בבית". 😃

אליהו, אתה פשוט לא אנושי, מחכה לראות אותך באוגוסט, אם אתה מגיע כמובן.

תודה! לאוגוסט אגיע כצופה. השאיפה המטורפת שלי היא לנסות להשלים 3 סבבי קורטה עד חנוכה... 😵

תותח !
כל הכבוד
העבודה הקשה והעקבית משתלמת
זהו שלב של כל כמה חודשים לגרד עוד כמה ק"ג על המוט, כמובן שהכל הולך לפי התוכנית ואין בעיות בדרך
מחכה לחנוכה

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תותח !
כל הכבוד
העבודה הקשה והעקבית משתלמת
זהו שלב של כל כמה חודשים לגרד עוד כמה ק"ג על המוט, כמובן שהכל הולך לפי התוכנית ואין בעיות בדרך
מחכה לחנוכה

תודה!
נמצאת לפני מנוחה של שבועיים בערך, ואז תחילת הסבב השני.
"I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat" (וינסטון צ'רצ'יל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית