עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו , שתוק כבר , תפסיק לחפור על זה בכל הזדמנות .
תחשוב מה שבא לך אבל למה להגיד את זה בכל הזדמנות גם אם לא שאלו אותך , אני לא רוצה להגיד כמו מה זה נראהעם מפריע לך שזה הדעה שלי אז תשמור תעצבים שלך לעצמך לדבר יותר יפה לא יזיק לך בטח בתור מנהל בפורום פה.
זכותי לחשוב שהוא טבעי ואני אני לא חושב אני בטוח בזה אפשר להגיע לרמה הזאת זה לא כזה הזוי כמו שאנשים עושים מזה פה.
עם מפריע לך שזה הדעה שלי אז תשמור תעצבים שלך לעצמך לדבר יותר יפה לא יזיק לך בטח בתור מנהל בפורום פה.
זכותי לחשוב שהוא טבעי ואני אני לא חושב אני בטוח בזה אפשר להגיע לרמה הזאת זה לא כזה הזוי כמו שאנשים עושים מזה פה.
יפה אמרת, מוניטין!צודקים, אי אפשר להתקדם, כולם מוזרקים, אי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך עם מאסת שריר גבוה !!!.
אי אפשר להתקדם כולם מוזרקים אי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך עם מאסת שריר גבוה !!!.
השוואות מפגרות בין קאי גרין לגוף פיטנס ממוצע
בישבילכם כל אחד שחטוב עם קצת מאסה מזריק
אן לי כוח כבר להתווכח איתכם צודקים
אי אפשר להתקדם כולם מוזרקים אי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך עם מאסת שריר גבוה !!!.
אז גם אתה מוזרק אדיר לא פגשתי בנאדם טבעי עם משקלי עבודה כמו שלך ובטח לא עם מאסת שריר ברגלים כמו שיש לך..
תראו עם מפריע לכם כל כך שזה דעתי, שאלון טבעי והוא בנאדם שמתאמן כבר 10שנים כמעט וכן לדעתי אפשר להגיע לגוף כזה אחרי הרבה שנים והשקעה בלי חומרים הבעיה שאתם לא כלכך לא אוהבים לשמוע דעה אחרת משלכם אבל זה מה שאני חושב וזה לא ישתנה...
אן לי מה להגיד יותר בנושא אני משחרר את זה שכל אחד יחשוב מה שבא לו.
אני חושב אישית שהוא טבעי מהסיבות שרשמתי כבר וכן אני חושב שאפשר להגיע לגוף ברמה הזאת כטבעי..
אבל עם אתם חושבים שזה בלתי אפשרי תחשבו מה שאתם רוצים...
סיימתי לדון בנושא הזה ..
סוף פסוק.