סופסוף יש זמן ללוג ~~~~ חופש גדול
אני שרון, בן 16, מ.ג 75~
הייתי עושה ABC במשך תקופה לא קצרה (שנתיים ויותר) כמובן שהתוצאות לא משהו, אבל השגת מסה מכובדת (אני חושב:confused001:).
אז ככה, החלטתי להתחיל SS, אני כבר בתכנית חצי שנה היו הרבה בעיות עם הטכניקה , פציעות ירידות וכו
(התחלתי את התכנית בשביל מסה, אבל אני מתכוון להמשיך בליפטינג, פשוט הרבה יותר כיף).
עכשיו אחריי איזה חצי שנה שברתי את המאה עם טכניקה טובה!!
אני מאמין שמעכשיו זה ירוץ טוב, אני יודע פחות או יותר את הטכניקה, זה מה שעצר אותי עד עכשיו.
עד עכשיו לא שיניתי כלום התכנית
A
3X5 סקאווט 100KG
3X5 בנץ היה לי 80, אבל הלכתי לסמינר SNL הבנתי שלחצתי כמו בילדר, כעת עומד על 75KG עם טכניקה טובה, מאמין
ברגע שיקלוט את הטכניקה זה יחזור ויותר:P:
1X5 דדליפט 112.5 ננעל , אימון הבא 115 , ננסה לשמור על טכניקה.
B
3X5 סקוואט
3X5 פרס 47.5 היה 4\4\4 אימון הבא נקווה לסגור הכל לחמישיות, היה הרבה זמן בעיות בטכניקה עכשיו היא
טובה מאד , הכל בגלל סירטון אחד, משהו דפוק למדי.
מתח 3X5 עם 15KG
יאללה נמשיך לעדכן ולעלות סירטונים😃
אני שרון, בן 16, מ.ג 75~
הייתי עושה ABC במשך תקופה לא קצרה (שנתיים ויותר) כמובן שהתוצאות לא משהו, אבל השגת מסה מכובדת (אני חושב:confused001:).
אז ככה, החלטתי להתחיל SS, אני כבר בתכנית חצי שנה היו הרבה בעיות עם הטכניקה , פציעות ירידות וכו
(התחלתי את התכנית בשביל מסה, אבל אני מתכוון להמשיך בליפטינג, פשוט הרבה יותר כיף).
עכשיו אחריי איזה חצי שנה שברתי את המאה עם טכניקה טובה!!
אני מאמין שמעכשיו זה ירוץ טוב, אני יודע פחות או יותר את הטכניקה, זה מה שעצר אותי עד עכשיו.
עד עכשיו לא שיניתי כלום התכנית
A
3X5 סקאווט 100KG
3X5 בנץ היה לי 80, אבל הלכתי לסמינר SNL הבנתי שלחצתי כמו בילדר, כעת עומד על 75KG עם טכניקה טובה, מאמין
ברגע שיקלוט את הטכניקה זה יחזור ויותר:P:
1X5 דדליפט 112.5 ננעל , אימון הבא 115 , ננסה לשמור על טכניקה.
B
3X5 סקוואט
3X5 פרס 47.5 היה 4\4\4 אימון הבא נקווה לסגור הכל לחמישיות, היה הרבה זמן בעיות בטכניקה עכשיו היא
טובה מאד , הכל בגלל סירטון אחד, משהו דפוק למדי.
מתח 3X5 עם 15KG
יאללה נמשיך לעדכן ולעלות סירטונים😃