הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS - כי משעמם בחופש הגדול

• פותח/ת השרשור
קצת ברזלים לכלוב
מעמד משקולות
jl12xv.jpg

ג'ק לדדליפט ושרשרת
2ni3cw2.jpg

לפי מה שהבנתי כאשר הגב מתעגל ממש מעט זה בסדר, כמובן שעדיף שלא ותנסה לתקן את זה אבל לא קריטי כל עוד ההתעגלות היא קטנה לפי מה שהבנתי כאשר הגב מתעגל ממש מעט זה בסדר, כמובן שעדיף שלא ותנסה לתקן את זה אבל לא קריטי כל עוד ההתעגלות היא קטנה

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי כאשר הגב מתעגל ממש מעט זה בסדר, כמובן שעדיף שלא ותנסה לתקן את זה אבל לא קריטי כל עוד ההתעגלות היא קטנה לפי מה שהבנתי כאשר הגב מתעגל ממש מעט זה בסדר, כמובן שעדיף שלא ותנסה לתקן את זה אבל לא קריטי כל עוד ההתעגלות היא קטנה
כן נכון, עכשיו מתחיל לעשות דדליפט עם קצת הגבהה, ככה שאני יוכל לכווץ את הגב תחתון , ואני ימשיך להיתקדם ובו זמנית אני עובד על גמישות וכשאני יהיה גמיש מספיק כדי להיכנס לסט אפ כמו שצריך, אני יחזור לדדליפט הרגיל והיתקדמות לא תעצר. עידכון אימון B
סקוואט 105KG
4/4, סט שלישי 5, לא ירדתי מכווץ מספיק, בגלל זה לא היה לי כמעט באונס, בסט השלישי נתתי דגש על כיווץ בירידה.
לא שובר עדיין צריך לעבוד על עומק , צריך להיתרגל לזה שאין מראה.
חושב שאני מתחיל לשים אימון היתאוששות באמצע השבוע לסקוואט.

פרס - לא יכלתי לעשות פרס כבד, הפסקתי באמצע הסט כי הייתה איזושהי בעיה עם הכלוב, עד אימון הבא אני יפטור את זה.
47.5KG
סט ראשון 3
סט שני 2
סט שלישי 40X8 מהירים, סתם שאני ירגיש שעשיתי משהו.

מתח מ.ג + 15KG
5/5/5 די קל , מעלה שבוע הבא.

20-30 דקות , מתיחות לרגליים/גב/תחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית