הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה אחרי 4 חודש בלי אימונים

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
חוזר לבינתיים להתאמן מסודר היה היום אימון ראשון או שני ככה לתקופה הקרובה אחרי שנרשמתי חזרה למכון
שוקל 86-7 קילו
1.76
10489630_10152491454827660_8212036719416737258_n.jpg

10462690_10152491454927660_8369579008017662450_n.jpg
[

האור מחק לי את יד שמאל :(

תשמע אני אומר לך חד וחלק אחי.. יש לנו פשוט בדיוק אותו מבנה גוף וראיתי עוד תמונות שלך .. גם אני הייתי בעודף משקל ואני שם לב שאנחנו סוג של אותו מבנה .. ממש כאילו אותו גנים ( למרות שזה לא אפשרי ).. שני אנדומורפים חח..

בכל מקרה .. כל הכבוד שאתה תופס את עצמך בידיים שוב ומתחיל לחזור לאימונים . . בהצלחה בהמשך..

• פותח/ת השרשור
תשמע אני אומר לך חד וחלק אחי.. יש לנו פשוט בדיוק אותו מבנה גוף וראיתי עוד תמונות שלך .. גם אני הייתי בעודף משקל ואני שם לב שאנחנו סוג של אותו מבנה .. ממש כאילו אותו גנים ( למרות שזה לא אפשרי ).. שני אנדומורפים חח..

בכל מקרה .. כל הכבוד שאתה תופס את עצמך בידיים שוב ומתחיל לחזור לאימונים . . בהצלחה בהמשך..
מצחיק אחי כי אני בכלל אקטומורף

מצחיק אחי כי אני בכלל אקטומורף

גם אני חייתי בסרט הזה אחי ואולי זה גורם לך להרגיש יותר טוב .... אבל אם היית אקטומורף או למשל גם אני לא היינו משמינים בכלל .. אם כבר אולי שילוב של אנד-אקטו.

• פותח/ת השרשור
גם אני חייתי בסרט הזה אחי ואולי זה גורם לך להרגיש יותר טוב .... אבל אם היית אקטומורף או למשל גם אני לא היינו משמינים בכלל .. אם כבר אולי שילוב של אנד-אקטו.
אין כאלו שילובים ואני לא אכנס לזה
אנדו-אקטו-מזו לא הולך לפי שמן - רזה -שרירי
אתה שוכח את כל יתר התכונות

גפיים ארוכים, ירידה קלה במסת השומן, עליה קשה במסת השריר, בטן קצרה ויש עוד ועוד, מבנה עצמות קטן..
איזה תכונות יש לי של אנדו? שאכלתי בתור ילד כל כך הרבה ודפקתי לעצמי את האינסולין אז השמנתי?

בכל אופן
שלח תמונה שלך בפרטי אני רוצה לראות, כי ממה שאני זוכר באשכולות גם אתה אקטו

אין ספק שירדת בחודשים האלה אבל עדיין יש מסה לא רעה בכלל.

אתה בחור רציני, משקיע המון לפי מה שראיתי בפורום, אני בטוח שתחזור לעצמך די מהר.

בהצלחה!

אין כאלו שילובים ואני לא אכנס לזה
אנדו-אקטו-מזו לא הולך לפי שמן - רזה -שרירי
אתה שוכח את כל יתר התכונות
גפיים ארוכים, ירידה קלה במסת השומן, עליה קשה במסת השריר, בטן קצרה ויש עוד ועוד, מבנה עצמות קטן..
איזה תכונות יש לי של אנדו? שאכלתי בתור ילד כל כך הרבה ודפקתי לעצמי את האינסולין אז השמנתי?
בכל אופן
שלח תמונה שלך בפרטי אני רוצה לראות, כי ממה שאני זוכר באשכולות גם אתה אקטו

יש מצב אתה (או מישהו אחר) מפנה אותי למקור אמין על ההבדלים וההגדרה של אנדו אקטו ומזו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית