עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה חיטובים שלי שווארמה בצלחת חלק מהתפריט (מכונת שווארמה בבית)
מה המתכון והערכים התזונתיים?
נמאס לי מהגבינה הלבנה והביצים המסריחים האלה כל החיטוב
רוצה לגוון קצת
אחחח סלמון רק אם הוא לא היה כזה יקר ,... עשה לי תחיטובאני ירדתי מ83 ל78-9 בערך עם ה-מ-ו-ן שומן והרבה חלבון וממש קצת פחמימה (רק אורז בצהריים) ולא ירדתי כמעט במאסת שריר והכוח נשאר בערך אותו הדבר.
שומן זה חשוב, במיוחד למתאמני כוח בלי "עזרים חיצוניים"
בשר אדום,סלמון,גבינת שמנת,אגוזים-שקדים וכו',חמאה,שמנת להקצפה,בייקון וכו' וכו' ...
תגיד אתה יודע במקרה מאיפה אני מביא טבעות אולמפיות לתליה של קרוספיט ? מעניין לתלות כאלה בחדרלמי שמעניין אותו, אני נראה ככה (זה על 79-80 קילו היום זה קילו-2 פחות)
![]()
תגיד אתה יודע במקרה מאיפה אני מביא טבעות אולמפיות לתליה של קרוספיט ? מעניין לתלות כאלה בחדר
כמובן שאין שום בעיה עם שומן! הבעיה היחידה בשווארמה זה שאתה לא באמת יכול לדעת את הערכים, זה הכל.מישהו רוצה להסביר לי מה רע בשומן של השווארמה, מילא הלאפה שזה זבל
אבל השומן?
כמובן שאין שום בעיה עם שומן! הבעיה היחידה בשווארמה זה שאתה לא באמת יכול לדעת את הערכים, זה הכל.
אם בעולם מקביל היית יכול להזמין צלחת שווארמה ולדעת שיש בה X גרם שומן, Y גרם חלבון ו-Z קלוריות זה היה נפלא ופותר לי הרבה מאוד דילמות ;-)
לפי מה שהבנתי אתה די קטוג'ני אז זה מעט מובן יותר. זה גם מאוד תלוי גנטיקה ו/או אימונים.
הבעיה היחידה עם לאכול שווארמה בחיטוב היא שאי אפשר באמת לדעת מה הערכים שלך שם. אם אתה עושה חיטוב ומסתמך רק על משקל גוף (לא סופר קלוריות), אז אין בעיה. אם אתה סופר קלוריות - זה בעייתי.