הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שווארמה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
חשב בערך כמה יצאת מנה ותדע להתייחס לזה בהתאם.

עשית צ'יט שווארמה? סבבה, שאר היום רק דברים דלים כמו חזה עוף, מושט, טונה במים, חביתת חלבונים וכו.

ככה אני הייתי מתמודד עם הצ'יטים, עד הAD ואז אין לאן לברוח.

• פותח/ת השרשור
נראלי אני פשוט יאכל חצי מהכמות של הקלוריות בבוקר ואת השאר שאני חוזר זה חיטוב כל מצב אין הרבה דברים לאכול

אני עברתי לדל פחמימה, ואני אוכל בשר אדום, בקר טחון, שווארמה ויורד במשקל... תשקול את זה, למרות שהדיאטה מאוד קשה במיוחד ב12 ימי הסתגלות שסיימתי עכשיו.

אני ירדתי מ83 ל78-9 בערך עם ה-מ-ו-ן שומן והרבה חלבון וממש קצת פחמימה (רק אורז בצהריים) ולא ירדתי כמעט במאסת שריר והכוח נשאר בערך אותו הדבר.
שומן זה חשוב, במיוחד למתאמני כוח בלי "עזרים חיצוניים"

מה המתכון והערכים התזונתיים?
נמאס לי מהגבינה הלבנה והביצים המסריחים האלה כל החיטוב
רוצה לגוון קצת

בשר אדום,סלמון,גבינת שמנת,אגוזים-שקדים וכו',חמאה,שמנת להקצפה,בייקון וכו' וכו' ...

אני ירדתי מ83 ל78-9 בערך עם ה-מ-ו-ן שומן והרבה חלבון וממש קצת פחמימה (רק אורז בצהריים) ולא ירדתי כמעט במאסת שריר והכוח נשאר בערך אותו הדבר.
שומן זה חשוב, במיוחד למתאמני כוח בלי "עזרים חיצוניים"

בשר אדום,סלמון,גבינת שמנת,אגוזים-שקדים וכו',חמאה,שמנת להקצפה,בייקון וכו' וכו' ...
אחחח סלמון רק אם הוא לא היה כזה יקר ,... עשה לי תחיטוב

למי שמעניין אותו, אני נראה ככה (זה על 79-80 קילו היום זה קילו-2 פחות)

10492608_10154262622915652_1513305285170900789_n.jpg

אם מישהו בחיטוב סטייל קטוגני (AD וכו), אין בעיה עם שווארמה בצלחת, זה חלבון מהודו ושומן רווי מכבש, הבעיה זה אם מישהו בחיטוב רגיל, כמות גדולה של שומן תהיה קרקע פורייה בהמשך היום לעצירת החיטוב ואפילו לאגירת שומן, כי הפחמימות שיגיעו בהמשך יגרמו לספייקים של אינסולין שישתמש בשומן הזה לאגירה.

מישהו רוצה להסביר לי מה רע בשומן של השווארמה, מילא הלאפה שזה זבל
אבל השומן?
כמובן שאין שום בעיה עם שומן! הבעיה היחידה בשווארמה זה שאתה לא באמת יכול לדעת את הערכים, זה הכל.
אם בעולם מקביל היית יכול להזמין צלחת שווארמה ולדעת שיש בה X גרם שומן, Y גרם חלבון ו-Z קלוריות זה היה נפלא ופותר לי הרבה מאוד דילמות ;-)

כמובן שאין שום בעיה עם שומן! הבעיה היחידה בשווארמה זה שאתה לא באמת יכול לדעת את הערכים, זה הכל.
אם בעולם מקביל היית יכול להזמין צלחת שווארמה ולדעת שיש בה X גרם שומן, Y גרם חלבון ו-Z קלוריות זה היה נפלא ופותר לי הרבה מאוד דילמות ;-)

לגלות לך סוד. אני מזמן לא סופר קלוריות...

לפי מה שהבנתי אתה די קטוג'ני אז זה מעט מובן יותר. זה גם מאוד תלוי גנטיקה ו/או אימונים.

אמרתי לך אני לא יודע אם אני קטוגני, אין לי מושג.
אבל כן. אחרי הרבה זמן אני דייודע איפה אני עומד מבחינה קלורית והרגשה באימונים והורדה\עליה באחוזי שומן ובכוח.
כרגע אני בדיאטה לתחרות מסויימת, אחריה אני נכנס לתקופת "מאסה" וחוזר ל85 קילו- זה אומר שאצטרך להוסיף עוד קלוריות לתפריט אני מודע לזה אבל לא אתחיל לספור ולחשב פשוט אוסיף 2 ארוחות עם הרבה שומן וחלבון. אולי אפילו קצת פחמימה

הבעיה היחידה עם לאכול שווארמה בחיטוב היא שאי אפשר באמת לדעת מה הערכים שלך שם. אם אתה עושה חיטוב ומסתמך רק על משקל גוף (לא סופר קלוריות), אז אין בעיה. אם אתה סופר קלוריות - זה בעייתי.

הבעיה היחידה עם לאכול שווארמה בחיטוב היא שאי אפשר באמת לדעת מה הערכים שלך שם. אם אתה עושה חיטוב ומסתמך רק על משקל גוף (לא סופר קלוריות), אז אין בעיה. אם אתה סופר קלוריות - זה בעייתי.

הקטע הוא שאני צריך גם לרדת במשקל וגם לשמור על הכוח, זה קצת יותר מסובך. באמת פחות יהיה אכפת לי איך אנינראה מצידי שחיף מת העיקר שהמשקלים ישארו באותה רמה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית