ייעוץ שווארמה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
אמרתי לך אני לא יודע אם אני קטוגני, אין לי מושג.
אבל כן. אחרי הרבה זמן אני דייודע איפה אני עומד מבחינה קלורית והרגשה באימונים והורדה\עליה באחוזי שומן ובכוח.
כרגע אני בדיאטה לתחרות מסויימת, אחריה אני נכנס לתקופת "מאסה" וחוזר ל85 קילו- זה אומר שאצטרך להוסיף עוד קלוריות לתפריט אני מודע לזה אבל לא אתחיל לספור ולחשב פשוט אוסיף 2 ארוחות עם הרבה שומן וחלבון. אולי אפילו קצת פחמימה
ברור. אחרי מספיק זמן ומרמה מסויימת אתה מכיר את הגוף מספיק טוב כדי לאכול לפי ההרגשה ולא לפי המס' קלוריות. אני מאמין שזו המטרה של כולם בסופו של יום 😃
בכל אופן, בהינתן שאורז זו הפחמימה היחידה שאתה אוכל ביום ובהנחה שאתה לא אוכל כמות גדולה מאוד של אורז - אתה כנראה קטוג'ני ברמה כזו או אחרת. לדעתי זה נפלא. אני נהנתי מאוד להיות קטוג'ני כשהייתי בדל-פחמימה.

הקטע הוא שאני צריך גם לרדת במשקל וגם לשמור על הכוח, זה קצת יותר מסובך. באמת פחות יהיה אכפת לי איך אנינראה מצידי שחיף מת העיקר שהמשקלים ישארו באותה רמה...

צודק מיליון אחוז - לדעתי בחיטוב השורה התחתונה היא מה שמשנה והשורה התחתונה היא המשקל על המוט. כל עוד הוא לא יורד - מבחינתי זו הצלחה.
במסה לעומת זאת, הצלחה לדעתי היא עלייה מקסימלית במשקלים על המוט (= עלייה במסת שריר) תוך כדי עלייה מינימלית בשומן.

תאמת שאני קטוגני אני מרגיש הרבה יותר טוב בהרגשה הכללית בנוסף לירידה באחוזי שומן הבעיה שדיאטה כזו היא מאווד יקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית