עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושה רושם שכן, אולי צריך מעבר לקטגוריות גיל \ משקל, לשקול גם להוסיף קטגוריה של גודל חזה.בדיוק, לאישה עם חזה גדול יש טווח תנועה קטן יותר בלחיצת חזה ?
אני שואל ברצינותעושה רושם שכן, אולי צריך מעבר לקטגוריות גיל \ משקל, לשקול גם להוסיף קטגוריה של גודל חזה.
למי שיש ידיים קצרות יש יתרון בלחיצה.אני שואל ברצינות
אני שואל ברצינות האם הטווח תנועה מושפע מגודל החזה ?למי שיש ידיים קצרות יש יתרון בלחיצה.
למי שיש ידיים ארוכות יש יתרון ב DL.
מה, קטגוריות עפ"י אורך ידיים?
עזוב, מי שחזק חזק. מי שלא, תמיד ימצא סיבות למה הוא לא.
אליק, אני בחור / גבר / זכר.אני שואל ברצינות האם הטווח תנועה מושפע מגודל החזה ?
אני שואל ברצינות האם הטווח תנועה מושפע מגודל החזה ?
הוא התכוון לחזה של בחורהבוודאי. בדיוק באותה מידה - כשרירי החזה גדלים, אז לא רק שאפשר להרים יותר כי יש יותר מסת שריר, גם טווח התנועה מתקצר.
ספציפית לבנץ' - זה גם תרגיל שהשומן יכול להוסיף לך בו משקל למוט, אבל לא בצורה ששקולה ללהיות יותר חזק (כי טווח התנועה התקצר "בזכות" הכרס).
תחשוב על זה שברגע שאתה מכווץ שכמות, אתה בעצם שיטחת לגמרי את החזה, וההורדה של המוט היא גם יותר לכיוון הצלעות התחתונות מאשר בית החזה עצמובוודאי. בדיוק באותה מידה - כשרירי החזה גדלים, אז לא רק שאפשר להרים יותר כי יש יותר מסת שריר, גם טווח התנועה מתקצר.
ספציפית לבנץ' - זה גם תרגיל שהשומן יכול להוסיף לך בו משקל למוט, אבל לא בצורה ששקולה ללהיות יותר חזק (כי טווח התנועה התקצר "בזכות" הכרס).
תחשוב על זה שברגע שאתה מכווץ שכמות, אתה בעצם שיטחת לגמרי את החזה, וההורדה של המוט היא גם יותר לכיוון הצלעות התחתונות מאשר בית החזה עצמו