הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיפורים מחדר הכושר

היה לי אימון דדליפט והייתי צריך לסגור כמה שיותר חזרות בסט אחד עם 180.
התחלתי ונתתי 8, ואז בחזרה ה-9 בערך חצי מטר מהמוט על הבמה שעבדתי נכנס איזה קוקסינל שלא ברור מה הוא עשה שם.
נתתי את התשיעית כשהוא לידי, ואז לפני העשירית עמדתי עם רגליים זקופות והתכוננתי לעוד משיכה.
העפתי עליו מבט והוא עומד מימין למוט ועושה משהו, הסתכלתי עוד פעם והוא עוד שם...
ברגע מסויים התעצבנתי ונתתי צרחה "גבר!", הוא הסתובב, ואז שוב צרחה "זדיין מפה!!!!!" והוא פשוט ברח!
נתתי את האחרונה עם גריינד וצעקה, ואז הורדתי את האוזניות בעודי מתנשף ומתקשה לדבר, וצעקתי עליו "תגיד אתה מפגר?! אתה לא רואה שאני עם משקל שיכול להשאיר אותך נכה לתקופה דיי ארוכה?? מה אתה נכנס לי באמצע הסט?!"
מסתבר שהוא היה צריך פלאטה של 10 קילו שהייתה ליד, כאילו שאין עוד כאלה מסביב במכון...
צעקתי לו שפעם הבאה המשקל הזה ינחת עליו ולא אנסה להזהר אפילו לרגע, כי הוא זה שעובר בסביבה לא בטיחותית ואני בסדר.

מאז הבן זונה עובר ליידי ברדיוס של 10 מטר לפחות כדי לא להתקל בי.

אלו שלא יכולים לחכות 10 שניות לפלטות הכי מעצבנים... ״אבל אני נח 30 שניןת על השעון!!״

מישהו בא לקחת פלטה שהייתה ממש ליד הרגל שלי בזמן שעשיתי פרס ובהורדה קיבל את זה בראש, לפחות היה גבר והודה שזה אשמתו.

בתקופת הSS שלי
כשעוד התאמנתי בטכניון.
באיזה יום אחד מן הימים , נכנסתי לבצע את הסט שלישי שלי בסקוואט
ובדיוק באמצע הסט באה בחורה, ושאלה אותי בזמן שאני מבצע את התרגיל עוד כמה נשאר לי בדיוק כשהגעתי לבור בסקוואט
ומשם כבר לא עליתי בגללה...

אחח אני זוכר את היום הזה
הראשון בספטמבר שנת 2013, יומי הראשון בחראפלייס מבשרת ציון
כולי נירגש ומאושר מקבל את כרטיס החבר שלי והולך לי לכיוון המלתחות, לא שמתי לב שישנה פנייה ימינה לכיוון מלתחות הגברים וניכנסתי למלחתות הנשים 😣😣

אחח אני זוכר את היום הזה
הראשון בספטמבר שנת 2013, יומי הראשון בחראפלייס מבשרת ציון
כולי נירגש ומאושר מקבל את כרטיס החבר שלי והולך לי לכיוון המלתחות, לא שמתי לב שישנה פנייה ימינה לכיוון מלתחות הגברים וניכנסתי למלחתות הנשים 😣😣
היה שווה את זה ?

איזה פעם אחת עשיתי סקוואט אני חושב עם 160 אולי, ועשיתי 2 חזרות ואז ירדתי לשלישית התחלתי לעלות ואז יצא לי נוד אחושרמוטה איבדתי את כל הכיווץ ונכשלתי. כשקמתי אני קולט כל המכון צוחק כי מסתבר שהנוד שלי באמת היה איכותי.

היה שווה את זה ?

איזה פעם אחת עשיתי סקוואט אני חושב עם 160 אולי, ועשיתי 2 חזרות ואז ירדתי לשלישית התחלתי לעלות ואז יצא לי נוד אחושרמוטה איבדתי את כל הכיווץ ונכשלתי. כשקמתי אני קולט כל המכון צוחק כי מסתבר שהנוד שלי באמת היה איכותי.
ראיתי מראות קשים

ראיתי מראות קשים
_1_%257E2.JPG

[QUOTEr666, post: 703339, member: 2035"]פרט,נמק והסבר[/QUOTE]
כשאתה קולט בדיעבד שנכנסת למלתחות הנשים והדבר היחיד שראית זה שממה אבל הרחת סירחון זה באמת קשה

אז סיפור מהדרך לחדר כושר:
אני יורד במעלית (כי מדרגות שורף שריר ושומן) מקומה שלישית,
לפת-פתע נעצרת המעלית בקומה שנייה,נכנסה השכנה ובעלה,
היא הריחה את התיק של המכון שנודף בנגיי וחבריו והחליפה צבעים

יצאתי צדיק 😃 סיפור המשך ל"סאגת הבנגיי במעלית":
אני נוסע לתומי למכון כושר על טוסטוס העל שלי,עברתי דרך הבית כנסת שאני מתפלל בו מדי שבת
לפת-פתע מישהו צועק לי שחסר להם למניין ואני ה-עשירי
אז נכנסתי לתפילה...אהה,לקחתי C4 עם קפאין לפני
ככה שהייתי דלוק כל תפילת שמונה עשרה

יצאתי צדיק #2

אז סיפור מהדרך לחדר כושר:
אני יורד במעלית (כי מדרגות שורף שריר ושומן) מקומה שלישית,
לפת-פתע נעצרת המעלית בקומה שנייה,נכנסה השכנה ובעלה,
היא הריחה את התיק של המכון שנודף בנגיי וחבריו והחליפה צבעים

יצאתי צדיק 😃 סיפור המשך ל"סאגת הבנגיי במעלית":
אני נוסע לתומי למכון כושר על טוסטוס העל שלי,עברתי דרך הבית כנסת שאני מתפלל בו מדי שבת
לפת-פתע מישהו צועק לי שחסר להם למניין ואני ה-עשירי
אז נכנסתי לתפילה...אהה,לקחתי C4 עם קפאין לפני
ככה שהייתי דלוק כל תפילת שמונה עשרה

יצאתי צדיק #2

שברת אותי במקרה השני

אז אני מתאמן עם שרוולי ברכים של REHBAND...והתעצלתי אז לא כיבסתי אותם(יותר נכון, לא ביקשתי מאמא לכבס לי:blush:).
אז סיימתי לי עם הסקוואט והפשלתי אותם..והיה ריח זוועתי..אבל הייתי בטוח שרק אני מריח אותו..
מסתבר שלא :(

היה שווה את זה ?

פעם ברח אחד למישהי ממש שווה בזמן סטיף לגד דדליפט, כולם שמעו.

יותר מדי פעמים - אנשים אומרים לי ''גבר, כמה סטים יש לך'' כשאני באמצע הסקוואט עם אוזניות, אם אני לא מסתכל עליהם הם מתחילים לעשות לי סימנים דרך המראה וכשלא היה לי מספיק פלטות על המוט כדי להפחיד אותם היו כמה שנגעו בי כדי לשאול אותי

נערך לאחרונה:
כשלא היה לי מספיק פלטות על המוט כדי להפחיד אותם היו כמה שנגעו בי כדי לשאול אותי
זה, נגיד, להחזיר את המוט וישר אגרוף לפנים בלי לדבר.

אגב, התשובה ל"כמה סטים עחי?" חייבת להיות בזמן, למשל "40 דקות".
יש אנשים שחושבים שאם תגיד להם עוד 5 סטים, אז אתה מסיים עוד 7 דקות...
אמיתי לגמרי

מותר לה..
אבל בחורות לא מפליצות...

יש אנשים שחושבים שאם תגיד להם עוד 5 סטים, אז אתה מסיים עוד 7 דקות...
אמת, תמיד אני אומר "יש מלא זמן", מזל שאני היחיד שמתאמן ככה בחדר כושר שלי

Back
למעלה תחתית