תגיד לה שתבוא עם שטרות של 20 פעם הבאה...ומה שמטריד, מלבד הפאדיחה של חצי תחת בחוץ כל סט, זה שכשסיימתי את הסטים והסתובבתי לנוח, אני קולט איזו זקנה על הליכון בוהה בי ומחייכת 🤮
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד לה שתבוא עם שטרות של 20 פעם הבאה...ומה שמטריד, מלבד הפאדיחה של חצי תחת בחוץ כל סט, זה שכשסיימתי את הסטים והסתובבתי לנוח, אני קולט איזו זקנה על הליכון בוהה בי ומחייכת 🤮
אחי,רצוי לומר :מריחואנהאחי יש לך דיבור עם הקבלה?
והוא אומר לו מה אחי ? ואללה לא אחי (אשכרה כמו שני ילדים קטנים)
והשחיף אומר לו אני צריך חלבון אחי יש לך דיבור עם הקבלה ?
ההוא ואמר לו מצטער אחי אין לי
והשחיף אומר סעמק אני חייב חלבון יש לך כיוון לחלבון אחי? (כאילו פאק אתה חסר טאקט?) מה כייון מה זה ירוק ?
אחי,זה בסדר הם מביניםאחי,רצוי לומר :מריחואנה
אחי,רצוי לומר :מריחואנה
אני מקנא בךעם במריחואנה עסקינן....
יש לי מרשם... ולפעמים אני באה דיי מעושנת לאימון ותמיד יש לי מין הרגשה שכול המכון יודעה שאני סטלנית וצוחק אלי בשקט...🤦♂️
אתמול בגלל שהיה כאב שיניים בלילה, עשינתי קצת יותר מידי... באתי גמורה! 10 דקות חימום, דילתי על מתיחות ודפקתי את האימון של החיים שלי!!! כולל התקדמות במשקלים. המאמן שלי אמר: תבואי כך תמיד! 😛
אני מקנא בך
מתי יגיע היום שזה יהיה לכולם.... פאקינג פרחאל תקנה.... אתה לא רוצה את הסיבה....
ואני גם לא לגמרי סגורה על אך הוא בכלל משפיע על השרירים....
מבחינתו זה פשוט עושה אותי יותר ממושמעת ומרוכזת בתכניקה.
שאלה יהיו הצרות שליעם במריחואנה עסקינן....
יש לי מרשם... ולפעמים אני באה דיי מעושנת לאימון ותמיד יש לי מין הרגשה שכול המכון יודעה שאני סטלנית וצוחק אלי בשקט...🤦♂️
אתמול בגלל שהיה כאב שיניים בלילה, עשינתי קצת יותר מידי... באתי גמורה! 10 דקות חימום, דילתי על מתיחות ודפקתי את האימון של החיים שלי!!! כולל התקדמות במשקלים. המאמן שלי אמר: תבואי כך תמיד! 😛
חחחחחאבל מנסיון,הגעתי פעם לאימון פוטבול קצת "חיי",טוב לא יצא מזה
אבל כבר משנה בזן של הפרח עצמו(אפר/דאונר)חחחחח
טוב זה חצי ארובי. את זה אני באמת לא מסוגלת לבצע. יש ימים של ממש 5 דקות הליכון ויש אימון.
אבל באנרובי, נראה שדווקא עוזר... למרות שלא ברור לי למה... הרי זה מרפאה את השרירים בעצם. אבל זה לא שיש לי ברירה אחרת....
TCH18% 0.6% CBD חתונה לבנהאיזה זן שלך? וכמה % THC?
הם מפרסמים ישבנים בלי פרצוף וטוענים שזה "מייד אין יזראל"בנות שעושות סקוואטים' זה עמוד פתטי
מאמין שרוב הנשים שרוצות לפרסם את הישבן שלהן בשביל מחמאות אנונימיות בעמוד של שחיפים חרמנים יעדיפו לא לפרסם גם את הפנים שלהן.הם מפרסמים ישבנים בלי פרצוף וטוענים שזה "מייד אין יזראל"
אני מטיל בזה ספק..
מצחיק שזה פורום נשים והגיבו באשכול המפרך הזה רק שלוש נשים.
אגב, ''בנות שעושות סקוואטים' זה עמוד פתטי. מעבר לכך שאני שונא את הטרנד הזה ש'סקוואט זה התרגיל הכי טוב לתחת', הדבר הכי עלוב שם שרוב הגברים שמגיבים שם בכלל לא מרימים. אם אתה לא מרים, אין לך זכות לתפוס בחורה שמרימה, בטח לא סקוואטרית. או בכלל לדרוש שבחורות יסקביטו. רוב הנשים שם ובכלל עושות רבע סקוואט בסמית' עם משקל שהן לא מרגישות ומאמינות שזה יעצב להן את הישבן. למה? כי גברים אמרו.
@nlr666 מסכים אתך לגבי סבתות. הן יכולות ללמד אותך הרבה. ומי לא אוהב ללמוד היסטוריה בזמן סקס?
הם מפרסמים ישבנים בלי פרצוף וטוענים שזה "מייד אין יזראל"
אני מטיל בזה ספק..
לא שידוע ליאם אני לא טועה הדף שייך לחבר פורום