הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סיפורים מחדר הכושר

ומה שמטריד, מלבד הפאדיחה של חצי תחת בחוץ כל סט, זה שכשסיימתי את הסטים והסתובבתי לנוח, אני קולט איזו זקנה על הליכון בוהה בי ומחייכת 🤮
תגיד לה שתבוא עם שטרות של 20 פעם הבאה...

טוב יש לי מלא פאדיחות כמו נפילות מוט בנץ על הפרקט וחצי מכון קופץ ואני רב עם המאמנים ויש גם את הפדיחות האלה

בקיצור

אני כזה מבריז מבית ספר והולך להתאמן ופתאום אני קולט את הרכזת שלי על ההליכון ואני עוד שניה מקבל התקף לב שלא תעשה לי פאדיחות מול כולם שמה אני כזה מתחבה מאחורי המתקנים ומאחורי הבנץ והכל.. פאדיחה שלא תראה אותי וכולם מסתכלים עלי כמו משוגע
אחרי זה בבנץ פרס אני כזה מתמקם מתחת למוט פתאום אני קולט תפרצוף שלה מעל המוט מלמעלה עם חיוך כזה

" דניאל מה אתה עושה פה אין לך בית ספר ? " ונפל לי המוט על החזה ועוד שניה קיבלתי התקף לב (מהרכזת)

ואז אני אומר לה כזה במבט נבוך כאב לי הראש בבוקר והיא אומרת לי ובאת להתאמן?! אתה עד כדי כך מזלזל בי וחושב שאני טיפשה ?!

ואשכרה חצי מכון מסתכל עלינו והיא אין לה אלוהים זאתי ועשתה לי פאדיחות וקיבלתי עצבים ואמרתי לה הנה תסתכלי אני נכנס לסט בנץ פרס בזמן

שאחרים לומדים להיסטוריה .

והיא הלכה כזאת ומלמלה .. חוצפן .

ואני כזה IM SCRWED AS FUCK

זהו זה הסיפור הכי מלחיץ/מצחיק שהיה לי כמובן

הה ואי איך שחכתי היה תסיפור על החלבון שחשבו שזה סמים

אני כזה בא נכנס למכון ובא ומתוכנן לסט סקוואט פתאום אני קולט שני אנשים מבוגרים 25-35 משהוא כזה מדברים ואז האיש אחד בא לשני (והוא שחיף מת)

אחי יש לך דיבור עם הקבלה?

והוא אומר לו מה אחי ? ואללה לא אחי (אשכרה כמו שני ילדים קטנים)

והשחיף אומר לו אני צריך חלבון אחי יש לך דיבור עם הקבלה ?

ההוא ואמר לו מצטער אחי אין לי

והשחיף אומר סעמק אני חייב חלבון יש לך כיוון לחלבון אחי? (כאילו פאק אתה חסר טאקט?) מה כייון מה זה ירוק ?

והוא אומר לו אני אברר לך על משהוא טוב

והשחיף דופק לו סבבה אבא תחביא את זה בשקית ותעביר לי אימון הבא איזה סקופ אם יש לך.

ואת כל זה שמעתי תוך כדי סקוואט ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי מהטמטום

אחי יש לך דיבור עם הקבלה?
והוא אומר לו מה אחי ? ואללה לא אחי (אשכרה כמו שני ילדים קטנים)
והשחיף אומר לו אני צריך חלבון אחי יש לך דיבור עם הקבלה ?
ההוא ואמר לו מצטער אחי אין לי
והשחיף אומר סעמק אני חייב חלבון יש לך כיוון לחלבון אחי? (כאילו פאק אתה חסר טאקט?) מה כייון מה זה ירוק ?
אחי,רצוי לומר :מריחואנה

אחי,רצוי לומר :מריחואנה

עם במריחואנה עסקינן....
יש לי מרשם... ולפעמים אני באה דיי מעושנת לאימון ותמיד יש לי מין הרגשה שכול המכון יודעה שאני סטלנית וצוחק אלי בשקט...🤦‍♂️
אתמול בגלל שהיה כאב שיניים בלילה, עשינתי קצת יותר מידי... באתי גמורה! 10 דקות חימום, דילתי על מתיחות ודפקתי את האימון של החיים שלי!!! כולל התקדמות במשקלים. המאמן שלי אמר: תבואי כך תמיד! 😛

עם במריחואנה עסקינן....
יש לי מרשם... ולפעמים אני באה דיי מעושנת לאימון ותמיד יש לי מין הרגשה שכול המכון יודעה שאני סטלנית וצוחק אלי בשקט...🤦‍♂️
אתמול בגלל שהיה כאב שיניים בלילה, עשינתי קצת יותר מידי... באתי גמורה! 10 דקות חימום, דילתי על מתיחות ודפקתי את האימון של החיים שלי!!! כולל התקדמות במשקלים. המאמן שלי אמר: תבואי כך תמיד! 😛
אני מקנא בך

עם במריחואנה עסקינן....
שאלה יהיו הצרות שלי
אבל מנסיון,הגעתי פעם לאימון פוטבול קצת "חיי",טוב לא יצא מזה

אבל מנסיון,הגעתי פעם לאימון פוטבול קצת "חיי",טוב לא יצא מזה
חחחחח
טוב זה חצי ארובי. את זה אני באמת לא מסוגלת לבצע. יש ימים של ממש 5 דקות הליכון וישר אימון.
אבל באנרובי, נראה שדווקא עוזר... למרות שלא ברור לי למה... הרי זה מרפאה את השרירים בעצם. אבל זה לא שיש לי ברירה אחרת....

נערך לאחרונה:
חחחחח
טוב זה חצי ארובי. את זה אני באמת לא מסוגלת לבצע. יש ימים של ממש 5 דקות הליכון ויש אימון.
אבל באנרובי, נראה שדווקא עוזר... למרות שלא ברור לי למה... הרי זה מרפאה את השרירים בעצם. אבל זה לא שיש לי ברירה אחרת....
אבל כבר משנה בזן של הפרח עצמו(אפר/דאונר)
שמביא אותי לשאלה הבאה:
איזה זן שלך? וכמה % THC?

**כמובן שאת לא חייבת לענות/לפרט
אני סקרן פשוט

אצלי היו מספיק סיפורים בחדר כושר(4 פעמים בשבוע מינימום 5 שנים):
פוגש את הרופא שלי במכון אחרי ששאלתי את דעתו לגבי קריאטין ואבקות חלבון והוא מן הסתם חפר והתנגד- ואני שותה אותם(סוג של FUKKK - כאילו הכשלתי אותו- רופא שלי כבר 15 שנה).
הייתה תקופה שהייתי בא עם חולצות של קנאביס ומארלי: וכולם כאילו THE FUCK מתסבר שהוא נרקומן.
עושה בנץ כבד(דלוק) ונזכר במשהו מצחיק, מתחיל לצחוק המשקל נופל וכולם מתסכלים איך אני מעקם את הכתף במקום לעזור.
ה"LOOKS" שזורקים לך כשאתה אומר את המילה "אסיד", "כיוון", "סטרואידים" פשוט מגוחך.
כשהייתי פחות מ80 קילו אנשים עוד הרגישו שהם "מבינים יותר ממני", עכשיו כשאני כבר מעל 90 ק"ג שחיפים כבר לא אומרים לי כלום על דדליפט או סקוואט.
מכירים את זה שמישהו מנסה לשפר את ההרגשה שלו והבטחון העצמי שלו בעזרת שרשרת המילים: זה כבר גדול מדי. יש גדול מדי?
כשאנשים אומרים לך שאי אפשר בלי בשר ואין להם כוח ואז אני נכנס לתרגיל עם משקל כפול ואומר שאני צמחוני.
אנשים שלא משנה כמה את עולה: יגידו לך על החלקים החלשים: נו מה עם התאומים? והאמות??
האנשים האלה ששותים XL שתי דקות לפני האירובי או אוכלים יוגורט אבל שופטים אותך אם הפלת כוסית של כוהל לפני אימון..
הקטע שקורא כאשר אתה בא עם מכנס לא ספורטיבי והוא נקרע לך כשאתה עושה בטן או פשוט שם משקולת בזמן סקוואט(זה מרגיש לא "נעים" כשיש לך תחתונים אבל כשאין כמו ב-2 פעמיים האחרונות שלי.. דרגה אחרת לגמרי של "לא נוח").
כמישהו שלא שותף טוב את הפעמונים שומר עליך בבנצ- וכל הניחוח מתפשט לכיוון שלך.
שאתה לוקח נשימות גדולות דרך הפה ופתאום "נופל" על "מלכודת ריח" שמישהו טמן לך.. אך התענוג..
מביא שחפץ מהבית לחדר כושר בשביל המתח(30 קילו) ואנשים שואלים אותך מה זה..
כשיורד דם מהאף ואנשים אומרים לך ללכת לרופא כי "דם זה סימן שמשהו לא טוב"..
כשאני נכנס למלתחות ולרואה מישהו אוכל טונה אחרי אימון- הבעת הפנים של "DUH" , הוא ילמד כבר לבד.
הייתי בחדר כושר של דתיים בערך שנה(אין כניסה לנשים) במין מקלט, אז כל פעם שמישהי נכנסה יכלנו להרגיש את הטוסטסטרון שנאגר בברזל אחרי 20 שנים של הרמות.. ואחרי זה העיפו אותה והכל חזר לשלמות.
אנשים שאוהבים להתרברב על העליה שלהם בתרגיל X Y אבל כל מה שהם עושים בעשה שאני שם זה סופר סט לשון קידמית ואחורית..

במכון הקודם שלי היה צפוף. אני עושה PR בסקוואט ב-SS, ואיזה שחיף קוקסינל מחליט להידחף לי לראק בשביל לקחת פלטות כשאני באמצע. הוא תקע אותי 20 שניות עם המוט עד שצרחתי עליו שיעוף. הוא נבהל והתיישב בפינה בין הראק למראה לכפיפות גב וחיכה שאני אסיים:sarcastic:
סיפור נוסף-
זה קרה פעמיים, פעם במשיכות קלין ופעם בסנאץ'. אני מרים את המוט, מתכונן לפיצוץ והקפצה רק שבמקום להקפיץ מהחלק העליון של הירך... החלטתי להכניס את המוט לתוך הביצים ולהקפיץ משם 🤣
ואחרון-
אני עבדתי עם חבר בכלוב. הוא עשה פרס אני עשיתי פרונט סקוואט. הפלטות צמודות לכלוב ככה שאני עומד כמעט מתחת למוט כשאני לוקח פלטות (מתחת לחלק של המוט שיוצא מחוץ לכלוב). אז הורדתי את הפלטות שלו ואני בא להרים פלטה של 20. אני תופס מהידית של הפלטה עם יד אחד ומושך מהר את הפלטה למעלה בשביל שתגיע לחזה ואז אני אתפוס עם היד השנייה.
הרמתי מהר את הפלטה ואז שמעתי מוט נופל. אני רואה שהפלתי את המוט וכל המכון מסתכל עליי וצוחק (גם אני צחקתי) כי הפלתי את המוט מהוו. מזל שזה היה מוט ריק ולא היו פלטות, אחרת הן היו נופלות עליי כי הוא היה באלכסון...

היום ראיתי את אחד המאמנים בחדר הכושר שלי מתאמן ואז זה עלה לי: האם גם לכם יש סיפורים על מאמני הכושר שלכם ?

מצחיק שזה פורום נשים והגיבו באשכול המפרך הזה רק שלוש נשים.
אגב, ''בנות שעושות סקוואטים' זה עמוד פתטי. מעבר לכך שאני שונא את הטרנד הזה ש'סקוואט זה התרגיל הכי טוב לתחת', הדבר הכי עלוב שם שרוב הגברים שמגיבים שם בכלל לא מרימים. אם אתה לא מרים, אין לך זכות לתפוס בחורה שמרימה, בטח לא סקוואטרית. או בכלל לדרוש שבחורות יסקביטו. רוב הנשים שם ובכלל עושות רבע סקוואט בסמית' עם משקל שהן לא מרגישות ומאמינות שזה יעצב להן את הישבן. למה? כי גברים אמרו.

@nlr666 מסכים אתך לגבי סבתות. הן יכולות ללמד אותך הרבה. ומי לא אוהב ללמוד היסטוריה בזמן סקס?

הם מפרסמים ישבנים בלי פרצוף וטוענים שזה "מייד אין יזראל"
אני מטיל בזה ספק..
מאמין שרוב הנשים שרוצות לפרסם את הישבן שלהן בשביל מחמאות אנונימיות בעמוד של שחיפים חרמנים יעדיפו לא לפרסם גם את הפנים שלהן.

מצחיק שזה פורום נשים והגיבו באשכול המפרך הזה רק שלוש נשים.
אגב, ''בנות שעושות סקוואטים' זה עמוד פתטי. מעבר לכך שאני שונא את הטרנד הזה ש'סקוואט זה התרגיל הכי טוב לתחת', הדבר הכי עלוב שם שרוב הגברים שמגיבים שם בכלל לא מרימים. אם אתה לא מרים, אין לך זכות לתפוס בחורה שמרימה, בטח לא סקוואטרית. או בכלל לדרוש שבחורות יסקביטו. רוב הנשים שם ובכלל עושות רבע סקוואט בסמית' עם משקל שהן לא מרגישות ומאמינות שזה יעצב להן את הישבן. למה? כי גברים אמרו.

@nlr666 מסכים אתך לגבי סבתות. הן יכולות ללמד אותך הרבה. ומי לא אוהב ללמוד היסטוריה בזמן סקס?
הם מפרסמים ישבנים בלי פרצוף וטוענים שזה "מייד אין יזראל"
אני מטיל בזה ספק..

אם אני לא טועה הדף שייך לחבר פורום

Back
למעלה תחתית