נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
- פותח/ת השרשור
שניה אחי אני מחפש בדפי זהבאני מבין שאתה לא תמצא לי בן אדם ביחס משקל גובה הזה ובאחוז שומן הזה עם יד קטנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שניה אחי אני מחפש בדפי זהבאני מבין שאתה לא תמצא לי בן אדם ביחס משקל גובה הזה ובאחוז שומן הזה עם יד קטנה
Yeha rightליפטרים = נחמדים
אני אומנם לא אחד מ"אחיך הבילדרים", אבל בגוף האדם יש יותר מ"תראו איזה יד גדולה יש לי". אין מה ללעוג, כל אחד עוסק במה שמעניין אותו.
אז אתה אומר שהגעת לגודל הזה בלי שום מזרק ? ואפילו קטן ?אני מזלזל בכל האפסים שחייבים תקרדיט על ההישגים שלהם למזרק ומזלזלים בליפטרים ובליפטינג בכלל
אתה טיפטיפה נאיבי אם אתה חושב שצמרת הבילדינג יותר מוזרקת מצמרת הליפטינג בעולם.אני מזלזל בכל האפסים שחייבים תקרדיט על ההישגים שלהם למזרק ומזלזלים בליפטרים ובליפטינג בכלל
הוא מזריק כל היום עחי1אז אתה אומר שהגעת לגודל הזה בלי שום מזרק ? ואפילו קטן ?
אני זוכר שפתחת פעם אשכול שבו הופיעו המילים ״ סיקל עשירי ״ ... לא יודע אם זה היה לצורך הטרלה אבל זכור לי כזה מקרה ..
טוב עחי תודה לך עחי שאמרת לי עחי את המידע הזה עחי .הוא מזריק כל היום עחי1
אז אתה אומר שהגעת לגודל הזה בלי שום מזרק ? ואפילו קטן ?
אני זוכר שפתחת פעם אשכול שבו הופיעו המילים ״ סיקל עשירי ״ ... לא יודע אם זה היה לצורך הטרלה אבל זכור לי כזה מקרה ..
אתה טיפטיפה נאיבי אם אתה חושב שצמרת הבילדינג יותר מוזרקת מצמרת הליפטינג בעולם.
אני פשוט חושב שההכנסה של הזרקה לדיון מיותרת. אני לא רואה ילדי פיצולים או מפתחי גוף חצי חובבנים ככאלה שאינם מתרשמים כשהם רואים בנץ' של 4 פלטות לחזרות. יש בזה אלמנט תחרותי והם אנשים תחרותיים.בודיבילדר, אתה לא יודע מה זה בלאסט אנד קרוז אני מבין.
פשוט הכותרות האלה משעשעות אותי.
טום, אני לא מזלזל בבילדרים באופן גורף, אלא בהרבה אפסים פה בארץ שזוכים במרציפן, וצוחקים עלינו.
דווקא אצלי במכון יש אחלה מפתחי גוף שמפרגנים ואני מכבד ומעריך אותם מאוד.
אתה מחרבן את הויכוח... יאללה מסכים....זה לא הוגן לבוז לאנשים בלי קשר לכלום ועל כלום. כשיש אנשים שרואים רק דרך העולם הצר שלהם ומזלזלים, זה מכעיס ומעורר אנטגוניזם.
כשכולם יעברו לליפטינג תרבות מכוני הכושר בארץ תשתנההיי רקון, הייתי שמח אם תסתכל על מה שאתה עושה מנקודת מבט קצת שונה.
אני אוהב ליפטינג מאד ואני בטוח שגם אתה.
אתה בטוח שאתה רוצה שכל המיינסטירים המגעיל יכנס לנו גם לשם? תאר לך שאתה מצליח ואנשים באמת יפסיקו לפמפם וירימו כבד.
מה עחי יש לי 120 דדליפט אני סוס, יוסי יד 50 אמר לי שאם עוברים בדציפט דדליפט את ה 80 קג תגדל לך היד קדמית בטירוף בלי אנאבוליים.
בנוסף יהיה מחסור ארצי גדול במוטות, פלטות, חלב ויהיה תור של שעות לכלוב שלנו.
תשאיר את הצעצועים למיינסטירים ואת הברזלים לנו, בכל זאת, אין מספיק מקום בעולם הזה לגברים אמיתיים.
בינתיים שאני אגיע למשקלים שלך. על מה אתה מדבררקון מטרה !
אם לא היה לי מנטור יכול להיות שהייתי בוחר בך
המנטור שלך זה דאג ינג או אנדי בולטון? 😛רקון מטרה !
אם לא היה לי מנטור יכול להיות שהייתי בוחר בך