הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הבלאסט אנד קרוז עובד

מצב
השרשור נעול
תמשיכו בבידודים אחיי הבילדרים ( @Blast )

10443410_1431119980499091_3617794521576614609_n.jpg
אני אומנם לא אחד מ"אחיך הבילדרים", אבל בגוף האדם יש יותר מ"תראו איזה יד גדולה יש לי". אין מה ללעוג, כל אחד עוסק במה שמעניין אותו.

• פותח/ת השרשור
אני מזלזל בכל האפסים שחייבים תקרדיט על ההישגים שלהם למזרק ומזלזלים בליפטרים ובליפטינג בכלל

אני מזלזל בכל האפסים שחייבים תקרדיט על ההישגים שלהם למזרק ומזלזלים בליפטרים ובליפטינג בכלל
אז אתה אומר שהגעת לגודל הזה בלי שום מזרק ? ואפילו קטן ?
אני זוכר שפתחת פעם אשכול שבו הופיעו המילים ״ סיקל עשירי ״ ... לא יודע אם זה היה לצורך הטרלה אבל זכור לי כזה מקרה ..

אתה טיפטיפה נאיבי אם אתה חושב שצמרת הבילדינג יותר מוזרקת מצמרת הליפטינג בעולם.

אני זוכר שפתחת פעם אשכול שבו הופיעו המילים ״ סיקל עשירי ״ ... לא יודע אם זה היה לצורך הטרלה אבל זכור לי כזה מקרה ..
הוא מזריק כל היום עחי1

רקון אתה אחלה מטרה! תודה על השיתוף

• פותח/ת השרשור

אתה טיפטיפה נאיבי אם אתה חושב שצמרת הבילדינג יותר מוזרקת מצמרת הליפטינג בעולם.

בודיבילדר, אתה לא יודע מה זה בלאסט אנד קרוז אני מבין.
פשוט הכותרות האלה משעשעות אותי.

טום, אני לא מזלזל בבילדרים באופן גורף, אלא בהרבה אפסים פה בארץ שזוכים במרציפן, וצוחקים עלינו.
דווקא אצלי במכון יש אחלה מפתחי גוף שמפרגנים ואני מכבד ומעריך אותם מאוד.

בודיבילדר, אתה לא יודע מה זה בלאסט אנד קרוז אני מבין.
פשוט הכותרות האלה משעשעות אותי.

טום, אני לא מזלזל בבילדרים באופן גורף, אלא בהרבה אפסים פה בארץ שזוכים במרציפן, וצוחקים עלינו.
דווקא אצלי במכון יש אחלה מפתחי גוף שמפרגנים ואני מכבד ומעריך אותם מאוד.
אני פשוט חושב שההכנסה של הזרקה לדיון מיותרת. אני לא רואה ילדי פיצולים או מפתחי גוף חצי חובבנים ככאלה שאינם מתרשמים כשהם רואים בנץ' של 4 פלטות לחזרות. יש בזה אלמנט תחרותי והם אנשים תחרותיים.
מצד שני אני קצת מבין אדם שכל המטרה שלו היא להיות מפלצת שרירים ומרגיש בוז מסויים כלפי ליפטר שנראה רע ולא אסטטי אבל יש לו דדליפט כבד. הרי זה כל מה שמעניין אותו. קצת דומה לבוז שאתה קצת מרגיש כלפי בחור פיטנס עם קוביות במשקל 75ק"ג לגובה שלך וסקוואט של 90ק"ג בחצי תנועה ל-9 חזרות.

• פותח/ת השרשור
זה לא הוגן לבוז לאנשים בלי קשר לכלום ועל כלום. כשיש אנשים שרואים רק דרך העולם הצר שלהם ומזלזלים, זה מכעיס ומעורר אנטגוניזם.

רקון מטרה !
אם לא היה לי מנטור יכול להיות שהייתי בוחר בך

זה לא הוגן לבוז לאנשים בלי קשר לכלום ועל כלום. כשיש אנשים שרואים רק דרך העולם הצר שלהם ומזלזלים, זה מכעיס ומעורר אנטגוניזם.
אתה מחרבן את הויכוח... יאללה מסכים....

היי רקון, הייתי שמח אם תסתכל על מה שאתה עושה מנקודת מבט קצת שונה.
אני אוהב ליפטינג מאד ואני בטוח שגם אתה.
אתה בטוח שאתה רוצה שכל המיינסטירים המגעיל יכנס לנו גם לשם? תאר לך שאתה מצליח ואנשים באמת יפסיקו לפמפם וירימו כבד.
מה עחי יש לי 120 דדליפט אני סוס, יוסי יד 50 אמר לי שאם עוברים בדציפט דדליפט את ה 80 קג תגדל לך היד קדמית בטירוף בלי אנאבוליים.
בנוסף יהיה מחסור ארצי גדול במוטות, פלטות, חלב ויהיה תור של שעות לכלוב שלנו.

תשאיר את הצעצועים למיינסטירים ואת הברזלים לנו, בכל זאת, אין מספיק מקום בעולם הזה לגברים אמיתיים.

היי רקון, הייתי שמח אם תסתכל על מה שאתה עושה מנקודת מבט קצת שונה.
אני אוהב ליפטינג מאד ואני בטוח שגם אתה.
אתה בטוח שאתה רוצה שכל המיינסטירים המגעיל יכנס לנו גם לשם? תאר לך שאתה מצליח ואנשים באמת יפסיקו לפמפם וירימו כבד.
מה עחי יש לי 120 דדליפט אני סוס, יוסי יד 50 אמר לי שאם עוברים בדציפט דדליפט את ה 80 קג תגדל לך היד קדמית בטירוף בלי אנאבוליים.
בנוסף יהיה מחסור ארצי גדול במוטות, פלטות, חלב ויהיה תור של שעות לכלוב שלנו.

תשאיר את הצעצועים למיינסטירים ואת הברזלים לנו, בכל זאת, אין מספיק מקום בעולם הזה לגברים אמיתיים.
כשכולם יעברו לליפטינג תרבות מכוני הכושר בארץ תשתנה
יהיה את זה שיימצא דרך לעשות כסף

• פותח/ת השרשור
זה יהיה נפלא כשיפתחו מכונים עם מספר של כלובים יותר גדול משל הליכונים, שאגב אולי יותר יקרים מראק פשוט
רקון מטרה !
אם לא היה לי מנטור יכול להיות שהייתי בוחר בך
בינתיים שאני אגיע למשקלים שלך. על מה אתה מדבר

אז רגע רקון ... תן לי לשאול אותך שאלה ... ובלי שכל הג׳מה של הליפטרים יצאו עליי .
אתה אומר שאתה סוס 111 קילו בגובה 178 ( ככה כתוב ) ואתה רקון יד 50 כן ?
אתה חושב שאם לא היית מסייקל את כל מה שסייקלת עדין היית מגיעה לגודל הזה ?
אתה בא בדעה של האלה בתחרויות בילדינג עושים פוזות כי דחפו קצת טסט ופימפמו יד קידמת וזה מה שהגדיל אותם ...
זוהי שיטת הבילדינג חבר ככה הרבה אנשים מגיעים לתוצאות ... הקטע של החומרים משנה את העובדה שבמקום להיות חטוב על 75 הם מגיעים ל85 ... בגלל החומרים ... ואם יעלו לאחוז שומן שלך יגיעו גם למשקל שלך בכיף ... ההבדל שהם חטובים ואתה לא חבר .
אני מכבד אותך בתור מתאמן וחושב שאתה סבבה והכל אבל מה ? כל מי שמתאמן ליפטיג יכול להגיע לגודל שלך ?
( כמו שאתה טוען שבעלדרים מגיעים לגודל רק בגלל הסטרואידים )

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית