הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הבלאסט אנד קרוז עובד

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אז רגע רקון ... תן לי לשאול אותך שאלה ... ובלי שכל הג׳מה של הליפטרים יצאו עליי .
אתה אומר שאתה סוס 111 קילו בגובה 178 ( ככה כתוב ) ואתה רקון יד 50 כן ?
אתה חושב שאם לא היית מסייקל את כל מה שסייקלת עדין היית מגיעה לגודל הזה ?
מה לא הבנת בזה שאני לא מזריק?
ואם יעלו לאחוז שומן שלך יגיעו גם למשקל שלך בכיף
שטויות
כל מי שמתאמן ליפטיג יכול להגיע לגודל שלך
כל מתאמן טבעי שיתאמן ליפטינג יוכל להיות בעל מסת שריר מקסימלית ביחס לעצמו

בסה"כ הנקודה שלי היא לזלזל בבילדרים כי אני פשוט יכול, זלזול נגדי לזה שהם מסייקלים בשביל יד 42

ורק מבלבלים תביצים כאילו הם שווים יריקה בלי כל הדברים שהם מכניסים לתחת

בלאסט אנד קרוז?
חשבתי 'תה טבעי..

• פותח/ת השרשור
אם יעלו לאחוז שומן
1545834_793391370676943_1176997622_n.jpg

ככה הייתי נראה על 100 ק"ג - לפני המסה הנוכחית בכל מקרה האמת שאני חושב שאנשים שתופסים תחת על אנשים טבעיים כשהם מזריקים- בכל הקשר פיזי, הם קוקסינלים בני קוקסינלים
ובסה"כ מוציא תעצבים שיש לי על זה. לא צריך תהישגים שלי בשביל להבין תעניין הזה, זה סתם איל ניגוח

1545834_793391370676943_1176997622_n.jpg

ככה הייתי נראה על 100 ק"ג - לפני המסה הנוכחית בכל מקרה האמת שאני חושב שאנשים שתופסים תחת על אנשים טבעיים כשהם מזריקים- בכל הקשר פיזי, הם קוקסינלים בני קוקסינלים
ובסה"כ מוציא תעצבים שיש לי על זה. לא צריך תהישגים שלי בשביל להבין תעניין הזה, זה סתם איל ניגוח
בתמונה שהעלית רואים שאתה בעל מסת שריר גדולה ... אבל אחוז השומן פה עדין לא נמוך וגם לא בינוני . להערכתי 20 פלוס מינוס .
אני ואתה בעלי מימדים שונים ואתה הרבה יותר גדול . ( מתאמן כמה שנים בהתאם )
אבל כשה אני סיימתי מאסה על 90 קילו גובה 178 ... יד הייתה 41.5 ... אחרי חיטוב ל71 היד ירדה וגם גודל הגוף .
מה שאני בא להגיד הוא שאם אתה תוריד חיטוב ל10 א״ש לא רק שהמשקל על המוט שלך ירד אתה תאבד המון מהגודל שלך , והיד .
ותראה כמו בילדר ואולי גם לא הטוב בינהם .

• פותח/ת השרשור
שמע אתה מדבר כמויות של שטויות וזה מעצבן. לא מחלק מוניטין שלילי כי זה לא נאות כשהדיון עוסק בי
בילדר מתחרה אמר אז שאני 16%~
אני בחיים לא יותר מ17 אחוז שומן שם
ואם לא הבנת, אני לא באמת צריך את זה בשביל ללעוג לבילדרים, זה רק נותן לי יותר "לגיטימציה"

ה
שמע אתה מדבר כמויות של שטויות וזה מעצבן. לא מחלק מוניטין שלילי כי זה לא נאות כשהדיון עוסק בי
בילדר מתחרה אמר אז שאני 16%~
אני בחיים לא יותר מ17 אחוז שומן שם
ואם לא הבנת, אני לא באמת צריך את זה בשביל ללעוג לבילדרים, זה רק נותן לי יותר "לגיטימציה"
בסדר אחי הבנתי אותך .
רק אל תרביץ לבילדרים מחר במכון בגללי :d

• פותח/ת השרשור
הבילדרים במכון שלי <3

זה לא הוגן לבוז לאנשים בלי קשר לכלום ועל כלום. כשיש אנשים שרואים רק דרך העולם הצר שלהם ומזלזלים, זה מכעיס ומעורר אנטגוניזם.
זה בדיוק מה שאתה עושה. בכל אחד אפשר לזלז, השאלה היא למה לעשות את זה? ממליץ להפסיק עם שנאת חינם. אחרי הכל, זו אפילו לא יריבות ספורטיבית, פשוט שנאה חסרת פשר

• פותח/ת השרשור
קצת צבוע הייתי אומר ...
כתבתי בפירוש ע"ג הפורום מאז ( ואולי יותר מפעם ) שאחרי שצברתי יותר ניסיון בליפטינג השתנתה דעתי
תמונת ההשוואה הזאת הייתה כשהייתי שמן אחרי SS ( ועוד גדלתי מאז לא מעט ) ובגלל זה חשבתי שיש פחות מסת שריר ( השומן מטשטש את מסת השריר )
אחרי שהצלחתי לרדת מ107 ל100 על אחוז שומן יותר נמוך ממה שהייתי כבילדר על 94, הבנתי את הטעות שלי

לגבי אלי אני לא יודע על מה אתה מדבר כי הוא אף פעם לא היה ליפטר
ואת הדרך שלו בבילדינג הוא עשה על חומרים נ.ב אין לי כוח להמשיך להתווכח עם ילדים/טמבלים זה יצא מכל פרופורציה
אם אפשר לנעול את הפוסט

נ.ב אין לי כוח להמשיך להתווכח עם ילדים/טמבלים זה יצא מכל פרופורציה
אם אפשר לנעול את הפוסט

אני מסכים איתך, צריך לשמור את הרייג' לכלוב, חבל לבזבז אותו בהקלדות 😃
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית