הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרונט סקוואט 130

• פותח/ת השרשור
סחטיין!
מה השיר ברקע?
51707914.jpg

סתם חח, game of thrones כמובן

סחטיין!
לא מבין גדול מדי בפרונט, אבל זה ממש לא נראה כמו פרונט.
המנח גב שלך בזווית גדולה מאוד, במקום להיות אנך או בשיפוע קל (מאוד).
בנוסף הגב שלך מתעגל.

סחטיין!
בנוסף הגב שלך מתעגל.
סיכמת יפה ב"לא מבין גדול בפרונט"

ממתי ריפטו השמן הוא אוטוריטה לפרונט סקווט?
ויש לי חדשות בשבילך - מה שעובד על הדף לא עובד בPR

תשים לב שהעניין מתחיל כבר ב100 קילו בתחילת סרטון.
לא רק בPR.
ואם תפסיק להיות קטנוני תראה שיש לך 3 סרטונים לא רק של ריפטו.
וכולם אומרים את אותו הדבר

תשים לב שהעניין מתחיל כבר ב100 קילו בתחילת סרטון.
לא רק בPR.
ואם תפסיק להיות קטנוני תראה שיש לך 3 סרטונים לא רק של ריפטו.
וכולם אומרים את אותו הדבר
ואני אומר לך שכשמתחיל להיות כבד מאוד הגב לא תמיד נשאר זקוף, נוטה קדימה ומתעגל. וזה ממי שכבר עשה 180 פרונט.
זה יופי שעל הדף זה נראה ככה, כמו שאמרת - אתה לא מבין גדול בפרונט סקווט וזה בסדר.

• פותח/ת השרשור
סחטיין!
בנוסף הגב שלך מתעגל.
תשמע בעיקרון פרונט סקוואט כן אמור להיות עם גב יותר "אנכי" אבל במציאות כשאתה עובר את אזור ה85% הגב העליון זאת חוליה חלשה ומה לעשות שהיא נשברת קודם. בנוסף יש הבדל בין בדיקה (מה שהיה פה) ולמה שאני עושה בדרך כלל ואני מסכים פה עם מייק

אתה מכיר את ליהיא ערד?
כן היא מאמנת שם ומתאמנת איתנו די הרבה, בנוסף גם מסתבר שהחברה לשעבר של אופק בן ציון גם מתאמנת איתנו. יש די הרבה בנות כי יש מאמנת אז אולי הן מרגישות יותר בנוח

תשמע בעיקרון פרונט סקוואט כן אמור להיות עם גב יותר "אנכי" אבל במציאות כשאתה עובר את אזור ה85% הגב העליון זאת חוליה חלשה ומה לעשות שהיא נשברת קודם. בנוסף יש הבדל בין בדיקה (מה שהיה פה) ולמה שאני עושה בדרך כלל ואני מסכים פה עם מייק

כן היא מאמנת שם ומתאמנת איתנו די הרבה, בנוסף גם מסתבר שהחברה לשעבר של אופק בן ציון גם מתאמנת איתנו. יש די הרבה בנות כי יש מאמנת אז אולי הן מרגישות יותר בנוח
אההה היא תותחית על...תמסור לה דש חם מאוד מאביב מהקורס מדריכים

קודם כל כל הכבוד.

אני עם @Arikk68 , העובדה שהבעייה מתחילה ב-100 ק"ג מעידה על טכניקה שצריכה להיות טובה יותר. אני לא מבקר את ה130, ו100 ק"ג הם 76% מ-RM1 (מתבסס על ה130 כמובן). 76% זה משקל של RM9-10 , כאשר עם משקל של RM5 (או יותר נכון RM 3X5) מצופה, ובצדק - ממתאמן מתחיל לעבוד בטכניקה טובה.
כאשר מדובר על משקל של RM9-10 לחזרה אחת, מצופה טכניקה טובה מאוד. אם מתאמן מתחיל יכול לעשות את זה למשך לפחות 12 מתוך 15 חזרות באימון, עם +-85% משקל מ-RM1, מתאמן ברמה גבוהה יותר צריך להיות מסוגל לעשות את זה טוב לחזרה אחת עם 76%.

הבעייה היא כנראה בשליחת הברכיים מלכתחילה, אבל קשה להגיד מצפייה בחזרה אחת בכל סט כאשר החל מהסט השני המשקל כבר כבד מאוד.

בכל מקרה, כל הכבוד - אבל יש מה לשפר. ממליץ מאוד על הסרטון של ריפטו שצורף כמה הודעות מעליי.

מוניטין ✌️

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד.

אני עם @Arikk68 , העובדה שהבעייה מתחילה ב-100 ק"ג מעידה על טכניקה שצריכה להיות טובה יותר. אני לא מבקר את ה130, ו100 ק"ג הם 76% מ-RM1 (מתבסס על ה130 כמובן). 76% זה משקל של RM9-10 , כאשר עם משקל של RM5 (או יותר נכון RM 3X5) מצופה, ובצדק - ממתאמן מתחיל לעבוד בטכניקה טובה.
כאשר מדובר על משקל של RM9-10 לחזרה אחת, מצופה טכניקה טובה מאוד. אם מתאמן מתחיל יכול לעשות את זה למשך לפחות 12 מתוך 15 חזרות באימון, עם +-85% משקל מ-RM1, מתאמן ברמה גבוהה יותר צריך להיות מסוגל לעשות את זה טוב לחזרה אחת עם 76%.

הבעייה היא כנראה בשליחת הברכיים מלכתחילה, אבל קשה להגיד מצפייה בחזרה אחת בכל סט כאשר החל מהסט השני המשקל כבר כבד מאוד.

בכל מקרה, כל הכבוד - אבל יש מה לשפר. ממליץ מאוד על הסרטון של ריפטו שצורף כמה הודעות מעליי.

מוניטין ✌️

תודה רבה

הנה 2 סטים מאתמול, מקווה שזה נותן אינדיקציה יותר טובה

נסה לשלוח ברכיים יותר קדימה, כמה שיותר למעשה, ולעלות מהחזה.
בהצלחה, כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית