עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיכמת יפה ב"לא מבין גדול בפרונט"סחטיין!
לא מבין גדול מדי בפרונט, אבל זה ממש לא נראה כמו פרונט.
המנח גב שלך בזווית גדולה מאוד, במקום להיות אנך או בשיפוע קל (מאוד).
בנוסף הגב שלך מתעגל.
סליחה המנהל
![]()
ממתי ריפטו השמן הוא אוטוריטה לפרונט סקווט?
ויש לי חדשות בשבילך - מה שעובד על הדף לא עובד בPR
ואני אומר לך שכשמתחיל להיות כבד מאוד הגב לא תמיד נשאר זקוף, נוטה קדימה ומתעגל. וזה ממי שכבר עשה 180 פרונט.תשים לב שהעניין מתחיל כבר ב100 קילו בתחילת סרטון.
לא רק בPR.
ואם תפסיק להיות קטנוני תראה שיש לך 3 סרטונים לא רק של ריפטו.
וכולם אומרים את אותו הדבר
תשמע בעיקרון פרונט סקוואט כן אמור להיות עם גב יותר "אנכי" אבל במציאות כשאתה עובר את אזור ה85% הגב העליון זאת חוליה חלשה ומה לעשות שהיא נשברת קודם. בנוסף יש הבדל בין בדיקה (מה שהיה פה) ולמה שאני עושה בדרך כלל ואני מסכים פה עם מייקסחטיין!
לא מבין גדול מדי בפרונט, אבל זה ממש לא נראה כמו פרונט.
המנח גב שלך בזווית גדולה מאוד, במקום להיות אנך או בשיפוע קל (מאוד).
בנוסף הגב שלך מתעגל.
כן היא מאמנת שם ומתאמנת איתנו די הרבה, בנוסף גם מסתבר שהחברה לשעבר של אופק בן ציון גם מתאמנת איתנו. יש די הרבה בנות כי יש מאמנת אז אולי הן מרגישות יותר בנוחאתה מכיר את ליהיא ערד?
אההה היא תותחית על...תמסור לה דש חם מאוד מאביב מהקורס מדריכיםתשמע בעיקרון פרונט סקוואט כן אמור להיות עם גב יותר "אנכי" אבל במציאות כשאתה עובר את אזור ה85% הגב העליון זאת חוליה חלשה ומה לעשות שהיא נשברת קודם. בנוסף יש הבדל בין בדיקה (מה שהיה פה) ולמה שאני עושה בדרך כלל ואני מסכים פה עם מייק
כן היא מאמנת שם ומתאמנת איתנו די הרבה, בנוסף גם מסתבר שהחברה לשעבר של אופק בן ציון גם מתאמנת איתנו. יש די הרבה בנות כי יש מאמנת אז אולי הן מרגישות יותר בנוח
קודם כל כל הכבוד.
אני עם @Arikk68 , העובדה שהבעייה מתחילה ב-100 ק"ג מעידה על טכניקה שצריכה להיות טובה יותר. אני לא מבקר את ה130, ו100 ק"ג הם 76% מ-RM1 (מתבסס על ה130 כמובן). 76% זה משקל של RM9-10 , כאשר עם משקל של RM5 (או יותר נכון RM 3X5) מצופה, ובצדק - ממתאמן מתחיל לעבוד בטכניקה טובה.
כאשר מדובר על משקל של RM9-10 לחזרה אחת, מצופה טכניקה טובה מאוד. אם מתאמן מתחיל יכול לעשות את זה למשך לפחות 12 מתוך 15 חזרות באימון, עם +-85% משקל מ-RM1, מתאמן ברמה גבוהה יותר צריך להיות מסוגל לעשות את זה טוב לחזרה אחת עם 76%.
הבעייה היא כנראה בשליחת הברכיים מלכתחילה, אבל קשה להגיד מצפייה בחזרה אחת בכל סט כאשר החל מהסט השני המשקל כבר כבד מאוד.
בכל מקרה, כל הכבוד - אבל יש מה לשפר. ממליץ מאוד על הסרטון של ריפטו שצורף כמה הודעות מעליי.
מוניטין ✌️