עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זמן המנוחה ניראה לי סביר יכלתי בפחות אבל העדפתי להישאר מרוכזדדליפט אתה עושה סינגלים.. אתה מחכה יותר מדי זמן בין כל חזרה.
הגב גם מתעגל, תוריד משקל.
סקוואט העומק גבולי לפי הזווית
שטויות.דדליפט אתה עושה סינגלים.. אתה מחכה יותר מדי זמן בין כל חזרה.
תודה, כך חשבתי, זה מקשה עליי אבל מנטלית עוזר לישטויות.
זה היה נחשב לסינגלים אם הוא היה עוזב את המוט ונעמד בין החזרות.
כל עוד הוא כל הזמן עם המוט ביד, זכותו לנוח, ותאמין לי שיותר קל זה לא.
מה שכן, WeaKid, אתה מחכה יותר מדי בין החזרות וזה חבל, זה מבזבז לך כח.
אתה אמור להעיף את ה-3-4 חזרות הראשונות ובחמישית, למשל, אתה כבר יכול לעמוד טיפה ואז לתת גם אותה עד הסוף.
בקשר לטכניקה, לי זה נראה בסדר גמור, אמנם אתה קצת עגלגל אבל זה רחוק מלהיות קריטי.
סקוואט העומק גבולי לפי הזווית
איך לנוח יותר זמן מעייף יותר? שואל רצינישטויות.
זה היה נחשב לסינגלים אם הוא היה עוזב את המוט ונעמד בין החזרות.
כל עוד הוא כל הזמן עם המוט ביד, זכותו לנוח, ותאמין לי שיותר קל זה לא.
מה שכן, WeaKid, אתה מחכה יותר מדי בין החזרות וזה חבל, זה מבזבז לך כח.
אתה אמור להעיף את ה-3-4 חזרות הראשונות ובחמישית, למשל, אתה כבר יכול לעמוד טיפה ואז לתת גם אותה עד הסוף.
בקשר לטכניקה, לי זה נראה בסדר גמור, אמנם אתה קצת עגלגל אבל זה רחוק מלהיות קריטי.
אני מבין, אבל אל תחשוב יותר מדי, בחזרות הראשונות אתה אמור להעיף אותן כשהמוט 2-3 שניות על הרצפה בין כל חזרה.תודה, כך חשבתי, זה מקשה עליי אבל מנטלית עוזר לי
אני עובד על לצמצם את זה כמה שאפשר
והבנתי שעיגול קטן בגב עליון זה סבבה
תודה
אתה עומד בצורת האות "ר", כל הדם עולה לך לראש, אתה עייף תחת ורק מעקב את זה עוד יותר.איך לנוח יותר זמן מעייף יותר? שואל רציני
כי זה LBשמע אני לא מבין גדול בטכניקה של הסקוואט, אבל למה הגב שלך כאילו נמחץ בירידה? הוא לא בקו ישר עם כל הגוף, הוא נהיה אנכי כזה עם הירידה בסקוואט
ואם היית עושה HB אז הגב היה נשאר בקו ישר?כי זה LB
זה כדי שהמוט יישאר מעל מרכז הכובד
גם בHB יש מעט נטייה קדימה, אבל כן, זה היה פחות מובחןואם היית עושה HB אז הגב היה נשאר בקו ישר?
אתה חושב שאפשר להתקדם אימון הבא ופשוט לשים יותר לב לטכניקה או שלהישאר על אותו משקל אימון הבא?אני מבין, אבל אל תחשוב יותר מדי, בחזרות הראשונות אתה אמור להעיף אותן כשהמוט 2-3 שניות על הרצפה בין כל חזרה.
אתה עומד בצורת האות "ר", כל הדם עולה לך לראש, אתה עייף תחת ורק מעקב את זה עוד יותר.
אני אומר את זה מניסיון ולא כי זה נראה לי הגיוני או לא.
הרי כשאתה עומד ככה, הגב שלך מכווץ, אחרת הית מתעגל קדימה, אז אתה עדיין מתאמץ, לעומת עמידה רגילה.
כן, חשבתי שאני ניכנס טוב לסט אפ ובעצם הרסתילא להוריד את הhips