הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרימו אורלי

י נ י ב

משתמש פעיל
359
39
נק' מוניטין:
57
359
39
ראיתי את הסיקל של יאליבן ניראה לי מעניין.שאלתי שם אך השאלה ניבלעה ברצף השירשור.רציתי לברר על סייקל פרימו אורלי.שמעתי שאורלי כזה אינו רעיל לכבד? יש חיה כזו אפשר לשלב במיזגרתtrt?

• פותח/ת השרשור
קראתי.מענין מאוד. יש חברה רפואית שמיצרת כדור כזה? כמה מג צריך ביום לסייקל כזה ואך כדי לחלק את הכמות? מתאים גם למאסה או רק חיטוב? תודה מראש על העזרה.
יש רפואי לשרינג אבל הוא די נדיר למצא. מעבר לכך יש מיליון ug שמוכרות אותו כמו בלקן, גנזה וכו...
המינון לפרימו אוראלי סביר הוא כ-100mg/ed בכדי לראות תוצאות ואם קראת את הקישור בוודאי הבנת שקבוצת ה- 1Methyl במקום 17aa הופכת את הזמינות הביולוגית לפחותה מאחר והעמידות למעבר ראשון בכבד פחותה.
אם תשאל אותי, לא שווה... עדיף אפיסטן או אורל טורינבול.

פרימו בכדורים זה גם אחד הכדורים היקרים ביותר בשוק(זה עולה בהרך פי 3 יותר יקר מאנאבר) והאיתי אומר שזה חומר שיותר מתאים לנשים מתחום הפיטנס..

• פותח/ת השרשור
יש רפואי לשרינג אבל הוא די נדיר למצא. מעבר לכך יש מיליון ug שמוכרות אותו כמו בלקן, גנזה וכו...
המינון לפרימו אוראלי סביר הוא כ-100mg/ed בכדי לראות תוצאות ואם קראת את הקישור בוודאי הבנת שקבוצת ה- 1Methyl במקום 17aa הופכת את הזמינות הביולוגית לפחותה מאחר והעמידות למעבר ראשון בכבד פחותה.
אם תשאל אותי, לא שווה... עדיף אפיסטן או אורל טורינבול.
מיתוך סקרנות וינסטרול אורלי או אפיסטיין.מה היתרונות של כל חומר.
מיתוך סקרנות וינסטרול אורלי או אפיסטיין.מה היתרונות של כל חומר.
יש אפשרות לענות לי?

שרינג הפסיקו לייצר פרימו אורלי. כל מה שנמצא היום זיוף.
הם גם הפסיקו לייצר פרימו להזרקה ונשאר היום רק עודפים בטורקיה שגם מהם צריך להיזהר.

ם גם הפסיקו לייצר פרימו להזרקה ונשאר היום רק עודפים בטורקיה שגם מהם צריך להיזהר.

אני משתמש כרגע בפרימו שרינג רפואי , אתה רוצה לומר לי שיש מצב שזה זיוף????????
ובכל מקרה למה צריך להיזהר מפרימו רפואי ? איפה שמעת שלא מייצרים יותר ?
אשמח לשמוע אותך (avi16243) וגם מנהל (תום - אשמח אם תגיב ואתה יודע משהו....)
אעלה תמונה של האמפולה שלי...

קבצים מצורפים

• 20140701_094600.jpg
    20140701_094600.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 204
  • 20140701_094642.jpg
    20140701_094642.jpg
    KB 13.4 · צפיות: 149
יש מצב שזה זיוף. כמו שציינתי שרינג הפסיקו את הייצור של פרימו רפואי. רוצה הוכחות? תדפדף קצת באתרים של שרינג, ואפילו שלח להם מייל.
אני לא אומר שהפרימו שלך זיוף אולי הוא מ"העודפים" שנשארו. אבל אי אפשר לדעת.
כבר לא משתמשים היום בפרימובולן ברפואה. יש עודפים בטורקיה.

פעם ראשונה שאני שומע את זה והאמת אני קצת מבוהל...
יש לי "סטוק" לעוד מחזור לאביב הבא ...איך אני בודק אם זה זיוף?
מנהלים ?

פעם ראשונה שאני שומע את זה והאמת אני קצת מבוהל...
יש לי "סטוק" לעוד מחזור לאביב הבא ...איך אני בודק אם זה זיוף?
מנהלים ?

נראה בסדר גמור, תיהיה רגוע ותמשיך להזריק בשקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית