נק' מוניטין:
26
- 46
- 4
הגיע מוכן רצח!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוכן לחוף
מוניטין.וזה עם החולצה הלבנה זה המוכר ארטיקים? 🤣
לא. זהו למעשה דג ממשפחת הנפוחיתיים, הידוע יותר בכינויו העממי "אבו-נפחא".וזה עם החולצה הלבנה זה המוכר ארטיקים? 🤣
לא היה מפתיע כל כך, סהר בא ברמה שלא הייתה מביישת שום תחרות איכותית בחו"ל.
הבחור צריך להתחרות בחו"ל ולא לבזבז את הזמן שלו בארץ.
זה לכל החיים וזה קורה גם ביגלל ה-GH וגם ביגלל האינסולין יש לזה כמה הסברים בנושא הזה.שאלה למבינים פה-הכרס אינסולין יורדת אחרי שמפסיקים להשתמש או שהוא נתקע עם זה לתמיד?
זה לכל החיים וזה קורה גם ביגלל ה-GH וגם ביגלל האינסולין יש לזה כמה הסברים בנושא הזה.
קוראים לו דוד והוא מתחרה כמאט בכל תחרות של IFBB הבחור לא משתמש בכלום וכמה שזה מצחיק הוא גם נגד תוספי מזוןהבחור בתחתון האדום אני לא אתייחס לרמה שלו אבל רוצה להגיד שהוא ממש נחמד וגם שוקל אם אני לא טועה באזור ה-65 קילו (הוא גם חזק יחסית למשקל שלו).
כן אני מכיר אותו.קוראים לו דוד והוא מתחרה כמאט בכל תחרות של IFBB הבחור לא משתמש בכלום וכמה שזה מצחיק הוא גם נגד תוספי מזון
כן אבל אף פעם לא יגיע לרמה גבוהה שהוא מתעקש להישאר טיבעיכן אני מכיר אותו.
אוכל סלט בין הסטים וממש משקיע כשזה נוגע לאימונים ותזונה.
לגבי הסלט בין הסטים אמרת את זה בצחוק כיאילו ? אני שואל כי בזמן האחרון אני רואה אנשים במכון פיטעום אוכלים פירות/שוקולד בזמן האימון ועוד כמה שותים גלון של חלב...כן אני מכיר אותו.
אוכל סלט בין הסטים וממש משקיע כשזה נוגע לאימונים ותזונה.
ממה שיצא לי לדבר איתו רוב התזונה שלו מבוססת על ירקות ולכן כניראה גם התוצאות בהתאםלגבי הסלט בין הסטים אמרת את זה בצחוק כיאילו ? אני שואל כי בזמן האחרון אני רואה אנשים במכון פיטעום אוכלים פירות/שוקולד בזמן האימון ועוד כמה שותים גלון של חלב...
*דרך אגב אם הוא נגד תוספי מזון אז הוא בעצם נגד אוכל. כי אבקת חלבון זה כמו חזה עוף. תכלס.