הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סהר לקח את מר הדרום!

זה ניקרא מוכן לחוף הים. אבל לא מוכן לתחרות. מוכן לתחרות זה מתי שיש לך פסים ברגליים,פסים בישבן ואחרי שעשית ייבוש כמו שצריך.
תחרות כמו מר דרום של איגוד IFBB בארץ מה שהולך פה זה בדיחה.
5-6 מתחרים שעשו חיטוב לקיץ מורחים קצת שמן ועולים על הבמה כי משעמם להם.
בשביל מתחרה כמו סהר זה תחרות בהליכה בלי להתאמץ יותר מידי.
10300214_10201863857229366_5401404985630054241_n.jpg

נערך לאחרונה:
אם אני מזהה נכון..זה אראל אורן שם?

הבחור בתחתון האדום אני לא אתייחס לרמה שלו אבל רוצה להגיד שהוא ממש נחמד וגם שוקל אם אני לא טועה באזור ה-65 קילו (הוא גם חזק יחסית למשקל שלו).

עוד כמה תמונות מהתחרות באדיבות עמוד הפייסבוק של Mzk Fitness (מאור זרדז).

4.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg
6.jpg

לא היה מפתיע כל כך, סהר בא ברמה שלא הייתה מביישת שום תחרות איכותית בחו"ל.
הבחור צריך להתחרות בחו"ל ולא לבזבז את הזמן שלו בארץ.

לא היה מפתיע כל כך, סהר בא ברמה שלא הייתה מביישת שום תחרות איכותית בחו"ל.
הבחור צריך להתחרות בחו"ל ולא לבזבז את הזמן שלו בארץ.

מאור לא דורג, אז אתה רוצה שסהר ידורג?

נסחפת עד מאוד, רושם לך דו׳ח.

שאלה למבינים פה-הכרס אינסולין יורדת אחרי שמפסיקים להשתמש או שהוא נתקע עם זה לתמיד?

שאלה למבינים פה-הכרס אינסולין יורדת אחרי שמפסיקים להשתמש או שהוא נתקע עם זה לתמיד?
זה לכל החיים וזה קורה גם ביגלל ה-GH וגם ביגלל האינסולין יש לזה כמה הסברים בנושא הזה.

הבחור בתחתון האדום אני לא אתייחס לרמה שלו אבל רוצה להגיד שהוא ממש נחמד וגם שוקל אם אני לא טועה באזור ה-65 קילו (הוא גם חזק יחסית למשקל שלו).
קוראים לו דוד והוא מתחרה כמאט בכל תחרות של IFBB הבחור לא משתמש בכלום וכמה שזה מצחיק הוא גם נגד תוספי מזון

קוראים לו דוד והוא מתחרה כמאט בכל תחרות של IFBB הבחור לא משתמש בכלום וכמה שזה מצחיק הוא גם נגד תוספי מזון
כן אני מכיר אותו.
אוכל סלט בין הסטים וממש משקיע כשזה נוגע לאימונים ותזונה.

• אהבתי
Reactions: Asi
כן אני מכיר אותו.
אוכל סלט בין הסטים וממש משקיע כשזה נוגע לאימונים ותזונה.
לגבי הסלט בין הסטים אמרת את זה בצחוק כיאילו ? אני שואל כי בזמן האחרון אני רואה אנשים במכון פיטעום אוכלים פירות/שוקולד בזמן האימון ועוד כמה שותים גלון של חלב...
*דרך אגב אם הוא נגד תוספי מזון אז הוא בעצם נגד אוכל. כי אבקת חלבון זה כמו חזה עוף. תכלס.

לגבי הסלט בין הסטים אמרת את זה בצחוק כיאילו ? אני שואל כי בזמן האחרון אני רואה אנשים במכון פיטעום אוכלים פירות/שוקולד בזמן האימון ועוד כמה שותים גלון של חלב...
*דרך אגב אם הוא נגד תוספי מזון אז הוא בעצם נגד אוכל. כי אבקת חלבון זה כמו חזה עוף. תכלס.
ממה שיצא לי לדבר איתו רוב התזונה שלו מבוססת על ירקות ולכן כניראה גם התוצאות בהתאם

• פותח/ת השרשור
דוד אחלה בתחרות הוא הרגיע וצחק עם כולם כי היו כמה שזו פעם ראשונה שלהם
וכנראה גם האחרונה חחחח

Back
למעלה תחתית