הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורפי שומן

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
מישהו/ מישהי יכולה לתת קצת מידע כללי על שורפי שומן?

מחיפוש קצר הבנתי שזה מזרז ירידה לאנשים שעושים הרבה אירובי?

חשבתי שזה אולי יהיה לי טוב כי אני עושה יחסית הרבה אירובי (6 פעמים בשבוע ריצה של 8 ק״מ כל פעם)
ובגלל שממש קשה לי בדיאטה ואני נשברת כל כמה ימים ואוכלת מלא שטויות, (שוקולד,מלא לחם, גלידות, סוכריות גומי 🤭) אני אוהבת אוכל יותר מדי ובחיים לא התמדתי בדיאטה יותר מחודש...

פתרון כזה יתאים לי??
מה התופעות לוואי של זה?

תודה

כל המידע לגבי שורפי שומן (שבאמת עובדים) מופיע כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/13359/

רובם לא חוקיים לרכישה בישראל. צריך גם לחשוב טוב טוב אם את רוצה להיכנס לתחום הזה כי בד״כ אין דרך חזרה (מחפשים את זה לאחר מכן שוב ושוב כשמתחילים חיטוב - לא בגלל שזה ממכר, אלא ההרגשה שזה נותן בחיטוב ולעיתים התוצאות).

התוספים הללו לא בהכרח ימנעו ממך לאכול שטויות, ככה שאם לא תפקידי על תפריט תזונה מדוקדק, את בעצם לא תרוויחי שום דבר ממשי מנטילתם.

• פותח/ת השרשור
כל המידע לגבי שורפי שומן (שבאמת עובדים) מופיע כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/13359/

רובם לא חוקיים לרכישה בישראל. צריך גם לחשוב טוב טוב אם את רוצה להיכנס לתחום הזה כי בד״כ אין דרך חזרה (מחפשים את זה לאחר מכן שוב ושוב כשמתחילים חיטוב - לא בגלל שזה ממכר, אלא ההרגשה שזה נותן בחיטוב ולעיתים התוצאות).

התוספים הללו לא בהכרח ימנעו ממך לאכול שטויות, ככה שאם לא תפקידי על תפריט תזונה מדוקדק, את בעצם לא תרוויחי שום דבר ממשי מנטילתם.

תודה על המאמר!
הם גם מדכאים תאבון?
בהתייחסות ללחץ דם, מסוכן לקחת תוספים כאלה כשהוא גבוה או נמוך?

אין לך מה לחפש בשורפי שומן שאת רואה בסופרפארם וכל מיני דיאט פור לייף וואטאבר- חרטה, תשתי 2 כוסות קפה שחור לפני ריצה תאמיני לי זה יעשה את העבודה
מה שאת מתארת זה מקרה קלאסי של דילול מאגרי פחמימה בגוף
גם לי היו תקופות ארוכות של 6 ריצות בשבוע ל7-8 קילומטרים, זה מדלל לך את מאגרי הגליקוגן בטירוף, אלה ריצות ארוכות, הדחף העז לפחמימות ומתוקים זה כי מאגרי הגליקוגן בשילוב עם הדיאטה מתרוקנים לך, חשוב מאוד שתבצעי כל 6-7 ימים ימי העמסות, אחרי תקופה ארוכה ללא העמסות + ריצות ארוכות בתדירות כלכך גבוהה את תאבדי שריר בעקבות מאגרי הגליקוגן המדוללים באופן די קבוע
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תקראי על החלק שעוסק בהעמסות- זה חשוב
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לחפש בשורפי שומן שאת רואה בסופרפארם וכל מיני דיאט פור לייף וואטאבר- חרטה, תשתי 2 כוסות קפה שחור לפני ריצה תאמיני לי זה יעשה את העבודה
מה שאת מתארת זה מקרה קלאסי של דילול מאגרי פחמימה בגוף
גם לי היו תקופות ארוכות של 6 ריצות בשבוע ל7-8 קילומטרים, זה מדלל לך את מאגרי הגליקוגן בטירוף, אלה ריצות ארוכות, הדחף העז לפחמימות ומתוקים זה כי מאגרי הגליקוגן בשילוב עם הדיאטה מתרוקנים לך, חשוב מאוד שתבצעי כל 6-7 ימים ימי העמסות, אחרי תקופה ארוכה ללא העמסות + ריצות ארוכות בתדירות כלכך גבוהה את תאבדי שריר בעקבות מאגרי הגליקוגן המדוללים באופן די קבוע
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תקראי על החלק שעוסק בהעמסות- זה חשוב
בהצלחה 😃

איך 2 כוסות קפה שחור הועילו לך?

• פותח/ת השרשור
חודש של חיטוב טוב יניב תוצאות ממש טובות...

ברור שחיטוב חודש יכול להניב תוצאות טובות, אבל יש לי בעיה בהתמדה בחיטוב. בכללי אני גם רגילה לאכול עד שאני מתפוצצת ותמיד חייבת קינוח. אני באמת לא מבינה איך אנשים מצליחים לאכול מסודר לתקופות ארוכות..

מישהו שמע על מדכא תאבון stopeat??

השינוי האמיתי הוא לא חיצוני אלא פנימי, בראש. בתפיסה.
אולי תמצאי את ה'מדכא תאבון' שיעזור לך.....אבל מה אחר כך? תחזרי להרגלים הישנים?
אני חושב שאת צריכה למצוא את הנוסחא עם עצמך. בשביל ליצור שינוי את צריכה לזעזע את הגוף, גם פנימי וגם חיצוני.

בהצלחה! 😃

את צריכה למצוא את מה שעובד אצלך ובכל מקרה אין 100%! לכולם יש נפילות התוצאות נמדדות בהתמדה. ביכולת לקום בבוקר לאפס ולהמשיך.
את מתארת שני אלמנטים הצורך שלך בתחושת שובע והחשק למתוק.
לגבי השובע יש לי חברות שפליאו התאים להן מסיבה זו בגלל היכולת לאכול עד שובע ללא הגבלה. אולי יתאים גם לך. לחלופין אולי ריכוז האוכל למספר ארוחות קטן נגיד מקסימום 3 ביום גם יוכל לסייע.
לגבי מתוק אני כל כך מבינה אותך אבל אפשר לשנות את זה!
הענין הוא למצוא תחליף שיספק אותך בלי להרוס את התפריט ופעם בשבוע להרשות לעצמך קינוח אמיתי. ביומיום אני מקציבה לעצמי 20 שקדים וחופן חמוציות או צימוקים וזה המתוק ליד הקפה. תמצאי את המתוק שעונה לצרכים ופשוט תכניסי לתפריט.
אין פתרון לטווח הארוך למעט שינוי ההרגלים. מה הטעם לקחת חומרים לרזות ולהעלות הכל בחזרה?
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
את צריכה למצוא את מה שעובד אצלך ובכל מקרה אין 100%! לכולם יש נפילות התוצאות נמדדות בהתמדה. ביכולת לקום בבוקר לאפס ולהמשיך.
את מתארת שני אלמנטים הצורך שלך בתחושת שובע והחשק למתוק.
לגבי השובע יש לי חברות שפליאו התאים להן מסיבה זו בגלל היכולת לאכול עד שובע ללא הגבלה. אולי יתאים גם לך. לחלופין אולי ריכוז האוכל למספר ארוחות קטן נגיד מקסימום 3 ביום גם יוכל לסייע.
לגבי מתוק אני כל כך מבינה אותך אבל אפשר לשנות את זה!
הענין הוא למצוא תחליף שיספק אותך בלי להרוס את התפריט ופעם בשבוע להרשות לעצמך קינוח אמיתי. ביומיום אני מקציבה לעצמי 20 שקדים וחופן חמוציות או צימוקים וזה המתוק ליד הקפה. תמצאי את המתוק שעונה לצרכים ופשוט תכניסי לתפריט.
אין פתרון לטווח הארוך למעט שינוי ההרגלים. מה הטעם לקחת חומרים לרזות ולהעלות הכל בחזרה?
בהצלחה.

האמת שחיפשתי מידע על דיאטת פליאו ונראה לי שזה יכול להתאים לי כי אני חושבת שפחמימות זה הבעיה האמיתית שלי, אבל אני רגישה ללקטוז ולא אוכלת פירות וירקות אז אני לא כל כך בטוחה לגבי זה... מה את חושבת ?

האמת שחיפשתי מידע על דיאטת פליאו ונראה לי שזה יכול להתאים לי כי אני חושבת שפחמימות זה הבעיה האמיתית שלי, אבל אני רגישה ללקטוז ולא אוכלת פירות וירקות אז אני לא כל כך בטוחה לגבי זה... מה את חושבת ?

לנסות תמיד כדאי. מציעה לך לקרוא על זה יותר ויש כאן כמה חסידי השיטה שיכולים לעזור לך ליישם.
יש לי חברה קרובה שהורידה עד כה 7 ק"ג בעזרת פליאו וגם היא לא הצליחה בחיים בשום דיאטה בגלל הצורך שלה לאכול עד שובע מלא++

בד"כ מוצרי חלב עתירי שומן כמו גבינות או חמאה הם דלי לקטוז יכול להיות שתוכלי לצרוך מהם במידה אבל גם אם לא, יש חלב וגבינות מאגוזים למשל.
פירות - תכלס אפשר לחיות בלי
ירקות האם את לא אוכלת בגלל שאת לא אוהבת? או שגם זה יוצר בעיות עיכול?
אם הסיבה היא שאת לא אוהבת הייתי מנסה להכניס לתפריט. אני מתוודה בזאת שעד לפני 10 שנים לא נגעתי בירק או פרי. כל מה שאכלתי היה פחמימה או הבן דוד שלה - סוכר. מנסיון, אפשר ללמוד לאכול ולאהוב ירקות ופירות!

• פותח/ת השרשור
לנסות תמיד כדאי. מציעה לך לקרוא על זה יותר ויש כאן כמה חסידי השיטה שיכולים לעזור לך ליישם.
יש לי חברה קרובה שהורידה עד כה 7 ק"ג בעזרת פליאו וגם היא לא הצליחה בחיים בשום דיאטה בגלל הצורך שלה לאכול עד שובע מלא++

בד"כ מוצרי חלב עתירי שומן כמו גבינות או חמאה הם דלי לקטוז יכול להיות שתוכלי לצרוך מהם במידה אבל גם אם לא, יש חלב וגבינות מאגוזים למשל.
פירות - תכלס אפשר לחיות בלי
ירקות האם את לא אוכלת בגלל שאת לא אוהבת? או שגם זה יוצר בעיות עיכול?
אם הסיבה היא שאת לא אוהבת הייתי מנסה להכניס לתפריט. אני מתוודה בזאת שעד לפני 10 שנים לא נגעתי בירק או פרי. כל מה שאכלתי היה פחמימה או הבן דוד שלה - סוכר. מנסיון, אפשר ללמוד לאכול ולאהוב ירקות ופירות!

מרטין תודה רבה! דיאטת פליאו עובדת מושלם בשבילי אני בכלל לא רעבה ואוכלת בדיוק מה שאני צריכה.. את יודעת אולי מי בפורום עושה את הדיאטה הזאת? כי יש לי ים שאלות ואין לי את מי לשאול

פליאו זה שטויות (ומי שמכיר אותי אני הייתי אדבוקטור גדול שלה פעם).

היום התפכחתי, מה ש"עובד" בפליאו בהקשר של הרזייה זה צריכה גבוהה של חלבון בשילוב של דל-פחמימה.
חלבון הוא בעל האפקט התרמוגני הגבוה ביותר מבין המאקרונוטריאנטים (20-35%), תורם לשמירה על מסה רזה, ובעל האפקט החזק ביותר על מנגנון השובע - מה שמביא לירידה ספונטנית בצריכת הקלוריות היומית.
השוואה של תזונה עתירת חלבון עם פחמימה בינוני\דל פחמימה הראה יתרון קל לכיוון הדל-פחמימה.
קריאה טובה בנושא: http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=285

בכל אופן, לנשים חשוב לעשות פעילות אירובית ביחד עם הדיאטה ומבין שורפי השומן לדעתי הכי כדאי זה יוהמבין (באחוזי שומן נמוכים יחסית), זה עוזר קצת לנייד שומן מהירכיים והתחת, שבגלל יחס האדנוספטורים שם קשה לנשים פי כמה וכמה לחטב ביחס לגברים בבטן התחתונה.

פליאו זה שטויות (ומי שמכיר אותי אני הייתי אדבוקטור גדול שלה פעם).

היום התפכחתי, מה ש"עובד" בפליאו בהקשר של הרזייה זה צריכה גבוהה של חלבון בשילוב של דל-פחמימה.
חלבון הוא בעל האפקט התרמוגני הגבוה ביותר מבין המאקרונוטריאנטים (20-35%), תורם לשמירה על מסה רזה, ובעל האפקט החזק ביותר על מנגנון השובע - מה שמביא לירידה ספונטנית בצריכת הקלוריות היומית.
השוואה של תזונה עתירת חלבון עם פחמימה בינוני\דל פחמימה הראה יתרון קל לכיוון הדל-פחמימה.
קריאה טובה בנושא: http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=285

בכל אופן, לנשים חשוב לעשות פעילות אירובית ביחד עם הדיאטה ומבין שורפי השומן לדעתי הכי כדאי זה יוהמבין (באחוזי שומן נמוכים יחסית), זה עוזר קצת לנייד שומן מהירכיים והתחת, שבגלל יחס האדנוספטורים שם קשה לנשים פי כמה וכמה לחטב ביחס לגברים בבטן התחתונה.
נכון אך אסור להשקיע באירובי יותר מדי, אימוני הכוח חשובים בהרבה.
בעיקר כי לנשים יש נטייה להגזים עם האירובי.

נכון אך אסור להשקיע באירובי יותר מדי, אימוני הכוח חשובים בהרבה.
בעיקר כי לנשים יש נטייה להגזים עם האירובי.

יש דעות לפה ולשם לגבי האירובי, אני חושב שמה שמשנה בסופו של יום זה גרעון קלורי הגיוני, ולאירובי יש מן הסתם השפעה ישירה על ההוצאה האנרגטית.
אני חושב שלנשים כדאי לעשות אירובי מעבר לכך שהוא תורם לגרעון הכללי, אבל בסופו של יום, כדי שיתאפשר לאישה גם לאכול כמו בנאדם וגם להשאר בגרעון, אירובי בהחלט עוזר.

אימוני כח הם אחלה, אבל צריך להתאים אותם לדיאטה וליכולות האינדיוידואליות ולהזהר מאימון יתר בעיקר.

מרטין תודה רבה! דיאטת פליאו עובדת מושלם בשבילי אני בכלל לא רעבה ואוכלת בדיוק מה שאני צריכה.. את יודעת אולי מי בפורום עושה את הדיאטה הזאת? כי יש לי ים שאלות ואין לי את מי לשאול
ממליצה לך להצטרף לקבוצות בפייסבוק
Paleo Israel
פליאו,הגרסה הלא מצונזרת
כל מה שתרצי לדעת ומעבר

@Doron Milner
@MikeRozner
בטוח יש עוד...
תחפשי אתר של מר קדמוני יש שם הרבה מאמרים ופוסטים ויש גם קבוצה בפייסבוק פליאו הגרסה הלא מצונזרת.
גם אם השיטה תעזור לך לרדת עד גבול מסויים (מן הסתם ככל שתרדי במשקל יתכן שתצטרכי ליצור גרעון קלורי מה שייחייב הגבלה בכמויות) היתרון הגדול שבה הוא בכך שהיא מאפשרת לגוף שלך להתרגל לתזונה דלת פחמימה וכמעט נטולת סוכר!
בהצלחה ותעדכני איך הולך.

• פותח/ת השרשור
:193ek:וואו ממש תודה
אבל אין לי פייסבוק אאלץ לחפש מידע בגוגל

Back
למעלה תחתית