הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה קטנה בקשר לדואר \ Buy2USA

מצב
השרשור נעול

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
הזמנתי משהו ושלחתי אותו דרך BUY2USA, ראיתי במעקב אחר חבילה, שהחבילה
הגיעה ב9:40 ולא היה אפחד בבית והושארה הודעה על הדלת..

קודם כל לא הושארה שום הודעה.. ( ב 9:40 הייתי בבגרות בפיזיקה 😭 )..

עכשיו השאירו( באתר של הדואר, במעקב עצמו ) שני מספרים ( של המוקד בבאר שבע )

08-6255700
08-6255710

באחד מהם לא עונים בכלל ובשני עונים ישר אבל יש צפצופים כאלה..

מה לעשות עכשיו? מתי בדיוק תגיע החבילה?..

עריכה : התקשרתי ל BUY2USA, היא אמרה שהיו אמורים להשאיר על הדלת פתק עם שני המספרים האלה ^
אמרתי לה שיש לי את המספרים כבר דרך האתר של הדואר והם לא עונים.
היא הביאה לי עוד מספר, של טלפון נייד וגם שם לא עונים..

נערך לאחרונה:
כנראה שיגיעו מחר באותה השעה.
אבל תמשיך לנסות להשיג אותם בטלפון כדי לתאם את קבלת המשלוח

לא בטוח מה הזמנת ובאיזה שירות משלוחים השתמשת (חברת שילוח או דואר ישראל)

בכל מקרה, מהיכרות שלי בהזמנות לדוגמא מאיביי ותוספים מאתרים שונים - אם החבילה קטנה מספיק - הדוור ישים לך את זה בתיבת הדואר , או יצלצל בדלת וימסור לך את החבילה כנגד חתימה.

במידה ולא היית בבית (כמו במקרה שלך) ,הדוור יחזיר את החבילה לסניף הדואר ובימים הקרובים לאחר מכן כנראה תקבל הודעה על חבילה שמחכה לך בסניף הדואר (לוקח להם זמן למיין את החבילות)

במידה והשתמשת בחברת שילוח יש סיכוי שהחבילה הוחזרה לסניף של חברת השילוח וצריך לתאם משלוח מחודש.

• פותח/ת השרשור
בדואר הם כתבו שינסו פעם ראשונה ללא תיאום ואז פעם שנייה עם תיאום,..
אבל הם לא עוניםםםםםםםםםםם כל חצי שעה אני מנסה להתקשר.

וזה נעליים P2 של אדידס..

אני לא מזמן ניסיתי גם לתפוס את הדואר במשך שבוע ולא הצלחתי לקבל מענה אפילו פעם אחת. יש להם שעות עבודה מאד מוזרות.
בכל מקרה, במידה ומדובר בדואר ישראל אתה יכול ללכת עם מספר המעקב(הישראלי) ולראות אם החבילה אצלם (לא תמיד עובד , אבל אם יש לך זמן מיותר ואתה לחוץ לקבל את ההזמנה מהר אולי שווה לנסות)

בכל מקרה הייתי מחכה להודעה על קבלת חבילה מסניף הדואר

• פותח/ת השרשור
אני לא מזמן ניסיתי גם לתפוס את הדואר במשך שבוע ולא הצלחתי לקבל מענה אפילו פעם אחת. יש להם שעות עבודה מאד מוזרות.
בכל מקרה, במידה ומדובר בדואר ישראל אתה יכול ללכת עם מספר המעקב(הישראלי) ולראות אם החבילה אצלם (לא תמיד עובד , אבל אם יש לך זמן מיותר ואתה לחוץ לקבל את ההזמנה מהר אולי שווה לנסות)

בכל מקרה הייתי מחכה להודעה על קבלת חבילה מסניף הדואר
החדר כושר החדש שלי בקניון, ויש שם דואר.. אם לא יהיה עומס לפני \ אחרי אני יקפוץ לשם וישאל אותם

החבילה כבר לא תגיע אליך לדלת, זה יחכה לך בסניף.
וזה אמור להיות בסניף שקרוב לבית שלך, זה שאתה מקבל בו את החבילות תמיד

החבילה כבר לא תגיע אליך לדלת, זה יחכה לך בסניף.
וזה אמור להיות בסניף שקרוב לבית שלך, זה שאתה מקבל בו את החבילות תמיד
לא נכון, הם בדר״כ מגיעים פעם ראשונה ללא תיאום, אם אתה לא בבית משאירים פתק עם מספר לתיאום.
ואז אתה מתאם איתם שעה למחרת.

תנסה עד שיענו..

לא נכון, הם בדר״כ מגיעים פעם ראשונה ללא תיאום, אם אתה לא בבית משאירים פתק עם מספר לתיאום.
ואז אתה מתאם איתם שעה למחרת.

תנסה עד שיענו..
מניסיון שלי הם פשוט משאירים את החבילה בסניף וזהו

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי הם פשוט משאירים את החבילה בסניף וזהו
דואר שליחים יבצע שני ניסיונות מסירה של החבילה, ניסיון המסירה הראשון יבוצע ללא תיאום. במידה והחבילה לא תימסר בניסיון הראשון, תושאר לך הודעה כתובה ובה בקשה ליצירת קשר עם מוקד השליחים לתיאום המסירה. לא משנה כבר, השליח התקשר אליי עכשיו אמר לי הוא עוד דקה מתחת לבית שלי !
סוף סוף הגיעעעעעעעע 😃 😃

במצב כזה להבא

1. תרגע
2. תשלח הודעה/תדבר עם BUY2USA ותדרוש שהדואר שליחים יתקשר אליך בשעה מסויימת, אתה לא צריך לרדוף אחריהם עבור שירות שאתה משלם עליו לא מעט כסף

• פותח/ת השרשור
במצב כזה להבא

1. תרגע
2. תשלח הודעה/תדבר עם BUY2USA ותדרוש שהדואר שליחים יתקשר אליך בשעה מסויימת, אתה לא צריך לרדוף אחריהם עבור שירות שאתה משלם עליו לא מעט כסף
קיבלתי כבר לפני כמה דקות.

אפשר לנעול את האשכול, והגבתי באשכול שלך של הנעליים 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית