ייעוץ תחילת שימוש ביוטרופין

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם,יש בידיי הורמון גדילה מסוג ביוטרופין,אני מתכוון להתחיל שימוש בחודש הבא,התכנון הוא 3iu ביום 6 ימים בשבוע כולל 750 טסט רפואי בשבוע.
רוצה לשמוע את דעתכם עצתכם והאם מינון של 3 iu ביום יספיק בתור התחלה,מעולם לא נגעתי בחומר הזה.
תודה מראש אשמח לדעה של טום ושאר התותחים כאן.

ב-GH המינון המקובל להתחיל איתו הוא כ 4-5UI ליום אם אתה באמת רוצה לראות ממנו תוצאות טובות.
אבל תעדכן בתוצאות .

• פותח/ת השרשור
שמעתי מהרבה אנשים שבחומר איכותי כמו ביוטרופין גם ב3iu יהיו תוצאות,השאלה אם יש לך טיפים עצות פרוטוקולים למיניהם שעדיף לעשות.

למה שלא תעשה את הפרוטוקול 2-5 , 5 ימים און 2 ימים אוף
4-5 iu כל יום יותר עדיף
יש לי גם אפשרות להשיג ביוטרופין אבל אני הולך על הייגטרופין יוצא יותר זול

• פותח/ת השרשור
זה כמו שתגיד אבל יש לי אפשרות להביא מרצדס אבל אני אביא מאזדה יוצא יותר זול
אין מה להשוות בין הסיני לבין הדבר האמיתי.
לגבי הפרוטוקול לא סגור על זה עדיין.
והצלחתי להביא את הביו ממקור ראשון מבית מרקחת במחיר מצויין!
את הסיני יכלתי להביא שמעתי שלא כדאי להתעסק.

אני יגיד לך תכלס אני כבר מלא זמן שמתעסק עם זה ואני יודע בדיוק מה זבל ומה לא , אין לי פה אינטרס כמובן לקדם מוצר כלשהוא אבל אני יגיד לך מהנסיון שלי , מאותו ספק שאני הולך להביא את ההיגטרופין הבאתי את הבלו טופס , הבלו טופס עבד טוב היו תופעות לוואי , אבל מה הייתה בעיה אחת קטנה איתו בגלל הייצור הזול שלו זה יוצר גירוד עצבני כמו של 10 יתושים באתר ההזרקה שמע הבאת תיאור פה יפה אני קצת יסדר לך את התיאור שנתת : מרצדס ומאזדה זה לא משנה העיקר ששניהם נוסעים זה רק מראה פשוט על איכות בין שני המוצרים , אבל אם ההיגטרופין עושה עבודה לא שווה להשקיע על 200איו במחיר של ביוטרופין ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה המחיר של הייגטרופין ולא יודע כמה באמת הוא עושה תעבודה אחי הקטע הוא שאם שנינו ניקח אותו מינון נגיד 5 iu ביום אתה מהסיני ואני מהביו התוצאות ייראו בשטח אין לי ספק

כל ההורמוני גדילה הסיניים סתם זבל. גם דבר נוסף שהם נשלחים מחו"ל והורמון גדילה דבר מאוד רגיש.
עכשיו בקשר לביוטרופין אני מקווה שאתה יודע לערבב אותו. ערבוב לא נכון ואתה הורס את החומר.
אתה צריך לשאוב את המים הבקטריאליים ולהזריק את המים בעדינות באלכסון לויאל של ההורמון בתנועה סיבובית ולא לנער ממש בעדינות. לאחר מכן לחכות כ24 שעות שכל החומר יומס ולראות שאין איזה חלקיקים צפים.
בקשר למים שאתה מזריק:
יש נוסחה למדידה מ"ל שאתה מזריק:

על המזרק אינסוליןml/iu ) x100=1iu)

למשל:
אם אתה שואב 1.5 מ"ל של מים בקטריאליים ומזריק אותם לתוך הויאל של ההורמון גדילה 12 IU של ביוטרופין:
הקו ה12.5 על המזרק אינסולין יהיה 1 איו.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל ההורמוני גדילה הסיניים סתם זבל. גם דבר נוסף שהם נשלחים מחו"ל והורמון גדילה דבר מאוד רגיש.
עכשיו בקשר לביוטרופין אני מקווה שאתה יודע לערבב אותו. ערבוב לא נכון ואתה הורס את החומר.
אתה צריך לשאוב את המים הבקטריאליים ולהזריק את המים בעדינות באלכסון לויאל של ההורמון בתנועה סיבובית ולא לנער ממש בעדינות. לאחר מכן לחכות כ24 שעות שכל החומר יומס ולראות שאין איזה חלקיקים צפים.
בקשר למים שאתה מזריק:

למשל:
אם אתה שואב 1.5 מ"ל של מים בקטריאליים ומזריק אותם לתוך הויאל של ההורמון גדילה 12 IU של ביוטרופין:
בהצלחה
קודם כל תודה רבה אחי על ההתייחסות
רואים שאתה מבין בזה,אני אתחיל בהזרקה רק בעוד כשבועיים שלושה,לא כל כך הבנתי מה שהסברת על כל התהליך מהערבוב ועד לכמויות של המים וההזרקה
אשמח אם תוכל להסביר לי בפרטי תודה אחי דרך אגב כך נראה החומר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 38.3 · צפיות: 428
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 367
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 323
שלום לכולם,יש בידיי הורמון גדילה מסוג ביוטרופין,אני מתכוון להתחיל שימוש בחודש הבא,התכנון הוא 3iu ביום 6 ימים בשבוע כולל 750 טסט רפואי בשבוע.
רוצה לשמוע את דעתכם עצתכם והאם מינון של 3 iu ביום יספיק בתור התחלה,מעולם לא נגעתי בחומר הזה.
תודה מראש אשמח לדעה של טום ושאר התותחים כאן.

3IU לא יתן לך כלום ולא שווה להתעסק בפחות מ4IU.

כמו שאמרו, עדיף ללכת על פרוטוקול של 5-2 עם הפסקה של סופ"ש ומינון יותר גבוה, כדי לשמור על הרגישות לאינסולין.
אני אפילו הייתי הולך על 5 IU יום כן יום לא.

אגב, אם אתה כבר משווה בין הסיניים לרפואי, אז גם ברפואי יש הבדלים בין הברנדים בעיקר באורך שרשרת חומצות האמינו.

כאשר עליונות לפייזר ונורדיטרופין עם שרשרת מלאה של 199 חומצות אמינו לעומת 191 לביוטרופין.
לא סתם ההבדלים במחירים גם...

• פותח/ת השרשור
הבנתי שלא עושים יום כן יום לא,אני צריך מישהו שעשה השיג תוצאות ויש לו ניסיון

הבנתי שלא עושים יום כן יום לא,אני צריך מישהו שעשה השיג תוצאות ויש לו ניסיון

אם אתה רוצה תוצאות ממשיות כדאי שתזנח מהר את רעיון ה3IU ותעבור לרעיון ה8IU - בחלוקה של 5-2 , אני מבטיח לך שאתה תראה תוצאות רציניות.
ב3IU אתה תספר לנו...

מה פתאום. ביוטרופין וכל ההורמוני גדילה הרפואיים אותו חומר פעיל. אין הבדל ביניהם.
אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.
ואני לא מאמין ביום כן יום לא או 5 כן 2 לא.
אתה רוצה תוצאות? תיקח כל יום. יש סיבה למה מטופלים בהורמון גדילה לוקחים יומיום את ההורמון.
להורמון הגדילה זמן חיים מאוד קצר. כל ההורמוני גדילה הרפואיים הם 191 חומצות אמינו.

• פותח/ת השרשור
מינון של 4iu כל יום במשך 3 חודשים בנוסף ל750 טסט רפואי יעשו תעבודה?
כמובן אוכל נקי במסה 600 פחמימה 400 חלבון

מניסיון קצר שלי עם נורדיטרופין... זה חומר איכותי בטירוף.
התחלתי עם 4IU ליום, היה נחמד, אחרי שלוש ימים עליתי ל 8IU מפוצל בוקר ולפני שינה.... אומרים צריך לחכות שלוש חודשים לראות תוצאות....
אחרי שבוע על 8 IU : עליתי שלוש קילו ירדתי אחוז אחד בשומן מ 16.3 ל 15.1 .... אז לא נראה לי שצריך לחכות הרבה זמן לתוצאות.
נראה לי שיש ממש חשיבות לכמות שמכניסים ביום לקבלת האפקט... ירדתי ל 4 מפוצל. לא מרגיש שום תופעת לוואי שהייתה בהתחלה - נפילת סוכר מטורפת והזעה חזקה....

לגבי השוני בין הבראנדים... אחד הדברים היותר חשובים ממה שהספקתי ללמוד פה, זה שהנורדי והפייזר הם ממש טבעייים בשביל הגוף והגוף מזהה אותם כהורמון שלו. ישנם חומרים שהם שילובים שונים של חומצות אמינו ( אני חושב שה 191 בינהם, תקנו אותי עם אני טועה) שלעיתים הגוף מגיב אליהם עם יצירת נוגדנים להורמון, דבר שסותר את השימוש וגם יכול להפריע לגוף כשמפסיקים לשהתמש בהורמון חיצונית, כי הגוף ייצר נוגדים להורמון של עצמו.

בקשר למים שאתה מזריק:

למשל:
בהצלחה
סתם זבל בשבילך אולי , אם אין לך נסיון איתם אז אל תגיב . אם יש לך נסיון ונפלת על זיופים זה בעיה שלך

יש לך את הבקבוק של המים ואת הבקבוק של ההורמון עצמו החומר הלבן.
אתה לוקח מזרק ושואב את המים. הנוסחא אני יסביר בהמשך.
עכשיו חשוב מאוד לא להזריק את החומר ישירות על ההורמון. אתה מחדיר את המזרק בשיפוע באלכסון לתוך הויאל של ההורמון.
ומזריק את החומר(שוב לא על ההורמון עצמו אלא על דפנות הויאל).
ההזרקה מתבצעת תוך שאתה מסובב את הויאל בעדינות עד שאתה מוציא את כל החומר. לאחר מכן מסובב בעדינות את הויאל.
משאיר את החומר ל24 שעות במקרר ובודק שכל החומר הומס ושאין חלקיקים.

עכשיו ליחס בין מ"ל לIU:

כמה דוגמאות:
למשל בא לך 1.2 מל לערבב?
1.2/12=0.1
0.1x100=10- הכוונה שהקו ה-10 הוא 1 איו.

מניסיון קצר שלי עם נורדיטרופין... זה חומר איכותי בטירוף.
התחלתי עם 4IU ליום, היה נחמד, אחרי שלוש ימים עליתי ל 8IU מפוצל בוקר ולפני שינה.... אומרים צריך לחכות שלוש חודשים לראות תוצאות....
אחרי שבוע על 8 IU : עליתי שלוש קילו ירדתי אחוז אחד בשומן מ 16.3 ל 15.1 .... אז לא נראה לי שצריך לחכות הרבה זמן לתוצאות.
נראה לי שיש ממש חשיבות לכמות שמכניסים ביום לקבלת האפקט... ירדתי ל 4 מפוצל. לא מרגיש שום תופעת לוואי שהייתה בהתחלה - נפילת סוכר מטורפת והזעה חזקה....

לגבי השוני בין הבראנדים... אחד הדברים היותר חשובים ממה שהספקתי ללמוד פה, זה שהנורדי והפייזר הם ממש טבעייים בשביל הגוף והגוף מזהה אותם כהורמון שלו. ישנם חומרים שהם שילובים שונים של חומצות אמינו ( אני חושב שה 191 בינהם, תקנו אותי עם אני טועה) שלעיתים הגוף מגיב אליהם עם יצירת נוגדנים להורמון, דבר שסותר את השימוש וגם יכול להפריע לגוף כשמפסיקים לשהתמש בהורמון חיצונית, כי הגוף ייצר נוגדים להורמון של עצמו.
אתה מתכוון ל 192 אמינו וזה מצוי בברנדים הסיניים בזיופים או בייצור הזול כמו בבלו טופס וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית