הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיכוב בהזמנה של תוספים מחו"ל

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים וחברות,

לפני חודש + הזמנתי מאתר מוכר בחול (לא מזכיר שמות בכוונה) אבקת חלבון ומולטי ויטמין. במקרה הזמנתי את 2 ההזמנות בנפרד בהפרש של כשבוע-שבוע וחצי הפרש בניהם.

המולטי הגיע כבר מזמן, והאבקת חלבון מתעכבת ועד עכשיו אין חדש. יצא לי לקרוא פה באחד הפוסטים שיש "בעיות"/שביתות במכס ולאחרונה גם הדואר מקרטע ועושה פדיחות.

בגדול זו ההזמנה הראשונה שלי של אבקת חלבון או תוסף כלשהו שהוא יחסית גדול( שוקל מעל 1.5 ק"ג) לכן אני לא יודע להעריך כמה זמן לוקח לאבקה להגיע (הזמנתי דלי של אופטימום 2.3 ק"ג) בדר"כ, ואני בטוח שיש לא מאט אנשים שמזמינים מחול תוספים אז רציתי לדעת כמה זמן בממוצע זה לוקח להגיע ברוב המקרים...?

ואם מישהו יודע מה קורה עם המכס/דואר..? חזרו לעבוד? יש עדיין שביתה?...

לא יודע אם כדאי לך מבחינת התפריט , אבל תמיד עדיף להזמין 2LB , זה מגיע לי מחול תוך שבועים בידיוק !
לגבי ההזמנה שלך , אני מניח שזה בגלל שזה משקל גדול אז זה קצת מתעקב במכס , אולי תוכל להשיג את מספר המעקב ולהתקשר לדואר לשאול מה קורה. ד"א ה2LB עדיף גם מבחינת משלוח , שעולה רק 11 דולר [ ולחדשים יש הנחה של 10 דולר ממילא ].

נערך לאחרונה:
עד חודש וחצי נחשב סביר במדינה שלנו.

החבילות הקטנות מגיעות הרבה יותר מהר, בערך שבועיים

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם כדאי לך מבחינת התפריט , אבל תמיד עדיף להזמין 2LB , זה מגיע לי מחול תוך שבועים בידיוק !
לגבי ההזמנה שלך , אני מניח שזה בגלל שזה משקל גדול אז זה קצת מתעקב במכס , אולי תוכל להשיג את מספר המעקב ולהתקשר לדואר לשאול מה קורה. ד"א ה2LB עדיף גם מבחינת משלוח , שאולה רק 11 דולר [ ולחדשים יש הנחה של 10 דולר ממילא ].

עד חודש וחצי נחשב סביר במדינה שלנו.
החבילות הקטנות מגיעות הרבה יותר מהר, בערך שבועיים

תודה על התגובות המהירות... מישהו יודע מה קורה כרגע במכס/דואר?.. שביתה או משהו?..

יש עומס במכס...מה שאומר שחבילות גדולות וכאלה שהמחיר בהם הוא מעל 70 דולר מעוקבות(במיוחד החבילות הגדולות).

עכשיו חבר שלי קיבל משלוח של לפני 3 חודשים עם תוספת מעמ 150 שקל.

• פותח/ת השרשור
יש עומס במכס...מה שאומר שחבילות גדולות וכאלה שהמחיר בהם הוא מעל 70 דולר מעוקבות(במיוחד החבילות הגדולות).
עכשיו חבר שלי קיבל משלוח של לפני 3 חודשים עם תוספת מעמ 150 שקל.

מה אתה אומר?... אני מקווה שזה לא המקרה שלי אחרת זה כבר לא משתלם 😵

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שיקחו לך שקל יותר אם לא עברת את ה 75$.

86$- אני הבנתי מלא מאט אנשים שגם אם חורגים לא לוקחים מע"מ+ מכס, החוק היבש אומר שכן אבל הרבה אנשים אמרו לי שזה פשוט עובר.... (יש לי תחושה רעה לגבי זה 😣 )

אמנם המכס זה גוף נורא מעצבן ,איטי ומפגר , אבל הקטע הזה הוא דיי ברור ואיך פה שאלה.
אם עברת את זה 75$ , תשלם 18% מעמ. אם עברת את ה350$ יש גם מכס בגובה התלוי במוצר.

נדיר שהם מבליגים ולא 'תופסים' אותך , הרי החנות מצרפת חשבונית [ קבלה ] .
בקיצור בפעם הבאה תחלק את ההזמנות , תשתדל לא לעבור את ה 3.6 LB כדי לקבל משלוח מוזל ובלי בעיות במכס.

86$- אני הבנתי מלא מאט אנשים שגם אם חורגים לא לוקחים מע"מ+ מכס, החוק היבש אומר שכן אבל הרבה אנשים אמרו לי שזה פשוט עובר.... (יש לי תחושה רעה לגבי זה 😣 )
גם לי קרה שהזמנתי מאתר מאוד מוכר מחו"ל והגיע רק אחרי חודש ו3 שבועות (כמעט חודשיים). אם 86$ כולל את המשלוח שלך ונניח והזמנו מאותו האתר אז דע לך שהם רושמים רק את מחיר התוספים ללא עלות המשלוח ככה שהמכס מתייחס רק למחיר התוספים.

תסתכל בעצמך בקבלה שקבלת במשלוח האחרון

• פותח/ת השרשור
גם לי קרה שהזמנתי מאתר מאוד מוכר מחו"ל והגיע רק אחרי חודש ו3 שבועות (כמעט חודשיים). אם 86$ כולל את המשלוח שלך ונניח והזמנו מאותו האתר אז דע לך שהם רושמים רק את מחיר התוספים ללא עלות המשלוח ככה שהמכס מתייחס רק למחיר התוספים.
תסתכל בעצמך בקבלה שקבלת במשלוח האחרון

הזמנתי מויטה**** .... לצערי זה הגיע ממזמן ולא שמרתי את הקבלה ולא עלה בדעץי להסתכל כי עבר פרק זמן מאוד קטן ולא ידעי שהמכס/דואר עושים בעיות....
בכל אופן אין עוד מה לעשות חוץ מלחכות.... אז תודה רבה!

למי שנתקל בהזמנה שעוכבה במכס- איך יודעים על זה? יוצרים קשר מהמכס/דואר? ולמה אם צריכים לחייב במע"מ הם לא מחייבים אוטו' והמשלוח מגיע בכל זאת?..

הזמנתי מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר***** .... לצערי זה הגיע ממזמן ולא שמרתי את הקבלה ולא עלה בדעץי להסתכל כי עבר פרק זמן מאוד קטן ולא ידעי שהמכס/דואר עושים בעיות....
בכל אופן אין עוד מה לעשות חוץ מלחכות.... אז תודה רבה!

למי שנתקל בהזמנה שעוכבה במכס- איך יודעים על זה? יוצרים קשר מהמכס/דואר? ולמה אם צריכים לחייב במע"מ הם לא מחייבים אוטו' והמשלוח מגיע בכל זאת?..
כמוך, חשבתי שהחלבון שלי תקוע במכס. יצרתי איתם קשר ואמרו לי ליצור קשר עם החנות. שיצרתי עם החנות אמרו שצריך להמתין לפחות 60 יום.

• פותח/ת השרשור
כמוך, חשבתי שהחלבון שלי תקוע במכס. יצרתי איתם קשר ואמרו לי ליצור קשר עם החנות. שיצרתי עם החנות אמרו שצריך להמתין לפחות 60 יום.

הבנתי אחי אבל יש לך מושג/ניסיון עם מוצר שנתקע במכס?.. מי מודיע לך שהוא מעוכב? אתה אמור להתקשר ולברר? האם המכס מחייב אותך באופן אוטומט או מחכה לאישור חיוב שלך?.. ובמידה והמוצר אכן מעוכב וצריך לשלם עליו קנס/תוספת מסויימת איך זה מתבצע? משלמים דרך הדואר או משהו כזה?..

- מצטער על הבורות והחפירה פשוט פעם ראשונה שאני מזמין מוצר כזה מחו"ל....

הבנתי אחי אבל יש לך מושג/ניסיון עם מוצר שנתקע במכס?.. מי מודיע לך שהוא מעוכב? אתה אמור להתקשר ולברר? האם המכס מחייב אותך באופן אוטומט או מחכה לאישור חיוב שלך?.. ובמידה והמוצר אכן מעוכב וצריך לשלם עליו קנס/תוספת מסויימת איך זה מתבצע? משלמים דרך הדואר או משהו כזה?..

- מצטער על הבורות והחפירה פשוט פעם ראשונה שאני מזמין מוצר כזה מחו"ל....
קודם אחי, אתה נשמע לחוץ. מציע קצת להירגע 😃. במקרה הכי גרוע אתה יוצר קשר עם החנות ויחזרו לך את הכסף או שישלחו לך שוב פעם במידה ולא קבלת את המוצר.

שנית, אם תצטרך לשלם על החבילה מכס זה יהיה דרך הדואר.

• פותח/ת השרשור
קודם אחי, אתה נשמע לחוץ. מציע קצת להירגע . במקרה הכי גרוע אתה יוצר קשר עם החנות ויחזרו לך את הכסף או שישלחו לך שוב פעם במידה ולא קבלת את המוצר.
שנית, אם תצטרך לשלם על החבילה מכס זה יהיה דרך הדואר.

תודה אחי,ולא לא מודאג פשוט אוהב להיות בשליטה ולדעת מה קורה ולא לחכות לדברים שיפתיעו...
אם צריך לטלפן כדי לדעת מה קורה אז אין טעם לשבת בחיבוק ידיים, ואם כמו שאתה אומר זה דרך הדואר וצריך לחכות טיפה אז נחכה...

בכל אופן תודה לכל העוזרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית