הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב קצר וחלש

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אני מתכנן לעשות סייקל חיטוב של 4~6 שבועות במקסימום ואני רוצה לעשות את זה עם חומר חלש שיעניק שמירה על מסת השריר כשאני ירד לאחוזי שומן הנמוכים מתחת ל10, אני חשבתי לעשות חומר כמו פרווירון , למרות שהוא רק תוספת בהרבה סייקלים אין לי שאיפה להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד מאוד כמו 5~6 אז אני מאמין שהוא ישמור על מסת השריר.
בכללי כך הסייקל יראה
PROVIRON 50mg ED 1-6
Clen עם קטוטיפן למשך חודש ~חודש וחצי
האם יש צורך בPCT מפרווירון ? הרי הבנתי שהוא רק מעלה את הטסט החופשי ואת הקשירה שלו לSHBG ,ובנוסף נגזרת DHT ומונע קצת את ההמרה של טסט לאסטרוגן..
במילים האחרות האם יש צורך בPCT או תקופת מנוחה אחרי סייקל כזה?
האם הסייקל הזה יהיה אפקטיבי ? אני לא עם הרבה מסת שריר בערך 14% שומן על 77 קילו

פרווירון זה סטרואיד. אבל לקרוא לזה סייקל ? אולי התעסקות בקאקה האיתי אומר.
זה או שאתה נוגע בסטרואידים או שלא. אז אם אתה לא רוצה להשתמש. תעשה תחיטוב רק אם קלן וזהו. תקפיד 100% על תזונה אימונים ואירובי זה 80% מהתוצאה.

• פותח/ת השרשור
זה או שאתה נוגע בסטרואידים או שלא. אז אם אתה לא רוצה להשתמש. תעשה תחיטוב רק אם קלן וזהו. תקפיד 100% על תזונה אימונים ואירובי זה 80% מהתוצאה.
אני לא רוצה לקחת סייקל חזק אני מתגייס עוד מעט וזה יהיה לדעתי קצת בעיה להריץ סייקל טסט ל6 שבועות אין לי בזה כרגע גם רצון ,מה הבעיה עם פרווירון ? לא יעניק סוג של שמירה על השריר ? וצריך PCT ?

הוצאת לי את המילים מהתגובה...
אני לא רוצה לקחת סייקל חזק אני מתגייס עוד מעט וזה יהיה לדעתי קצת בעיה להריץ סייקל טסט ל6 שבועות אין לי בזה כרגע גם רצון ,מה הבעיה עם פרווירון ? לא יעניק סוג של שמירה על השריר ? וצריך PCT ?
זה אחד הרעיונות המוזרים ששמעתי. פרווירון לא אנבולי בכלל. מה רע בו? הרבה דברים... הוא אנדרוגן טהור, לכן תופעות כמו התקרחות ואקנה מאוד נפוצים איתו. אין סיבה לחשוש מהמרת טסט לאסטרוגן כשאין החדרת טסט במינונים גבוהים ממקור חיצוני. ושוב, פרווירון לא יסייע בשמירה על שריר, לפחות לא במידה המצדיקה שימוש בו.

• פותח/ת השרשור
הוצאת לי את המילים מהתגובה...

זה אחד הרעיונות המוזרים ששמעתי. פרווירון לא אנבולי בכלל. מה רע בו? הרבה דברים... הוא אנדרוגן טהור, לכן תופעות כמו התקרחות ואקנה מאוד נפוצים איתו. אין סיבה לחשוש מהמרת טסט לאסטרוגן כשאין החדרת טסט במינונים גבוהים ממקור חיצוני. ושוב, פרווירון לא יסייע בשמירה על שריר, לפחות לא במידה המצדיקה שימוש בו.
אם כבר אז איזה סטרואידים יש שאפשר לעשות סולו חוץ מאפיסטן ? אני מעוניין לרדת לאחוז שומן נמוך בלי לאבד שריר .

אם כבר אז איזה סטרואידים יש שאפשר לעשות סולו חוץ מאפיסטן ? אני מעוניין לרדת לאחוז שומן נמוך בלי לאבד שריר .
אפשר לעשות סייקל סולו עם כל סטרואיד אוראלי אלא שלא מומלץ לעשות סייקל סולו עם אף סטרואיד אוראלי, גם לא עם אפיסטן.
אם אין לך מסת שריר מכובדת מדוע אתה מתעסק בסטרואידים בכלל?
אני לא מאלה שיזכירו "סף גנטי" או כל מיני קישקושים דומים אבל תעשה קצת עבודה במכון לפני שאתה עט על חומרים.
תבין, זה מרגיש טיפשי להמליץ לך על סייקל כשאתה טוען שמסת השריר שלך נמוכה. קצת כמו לקפוץ לבריכת כרישים עם מצופים...

נערך לאחרונה:
אני מתכנן לעשות סייקל חיטוב של 4~6 שבועות במקסימום ואני רוצה לעשות את זה עם חומר חלש שיעניק שמירה על מסת השריר כשאני ירד לאחוזי שומן הנמוכים מתחת ל10, אני חשבתי לעשות חומר כמו פרווירון , למרות שהוא רק תוספת בהרבה סייקלים אין לי שאיפה להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד מאוד כמו 5~6 אז אני מאמין שהוא ישמור על מסת השריר.
בכללי כך הסייקל יראה
PROVIRON 50mg ED 1-6
Clen עם קטוטיפן למשך חודש ~חודש וחצי
האם יש צורך בPCT מפרווירון ? הרי הבנתי שהוא רק מעלה את הטסט החופשי ואת הקשירה שלו לSHBG ,ובנוסף נגזרת DHT ומונע קצת את ההמרה של טסט לאסטרוגן..
במילים האחרות האם יש צורך בPCT או תקופת מנוחה אחרי סייקל כזה?
האם הסייקל הזה יהיה אפקטיבי ? אני לא עם הרבה מסת שריר בערך 14% שומן על 77 קילו
לך קנה קלן

אם תלא רוצה להזריק אז כך אנאבר בכדורים 50-60 מלגרם ליום ל-6 שבועות. + קלן ל-6 שבועות. וב-4 שבועות אחרונות תוסיף לזה קעטוטפין.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם אותי מסת השריר שלי לא קטנה אני גם מרים כבד מאוד ודיי חשוב לי התוצאות שהרווחתי במסה,המטרה שלי להגיע לאחוז שומן נמוך בלי לאבד שריר לפני הצבא אין לי הרבה זמן ואני מעדיף משהו שיכולת ההשבתה שלו נמוכה בגלל זה אני מתייעץ פה
אמרתי שאני לא הכי גדול והכוונה היא ביחס לציבור של המשתמשים בחומרים..

לא הרבה יסכימו איתי אבל לדעתי עדיף כבר סטרואידים על קלן. סתם חומר זבל הרגשה של גרוטאה וגם מסוכן מאוד.
ועל מה אתה מסתמך בידיוק כשאתה טוען דבר כזה ? "חומר זבל הרגשה של גרוטאה" - דבר ראשון זה אינדיווידואלי ויהיו כאלה שזה בקושי ישפיע עליהם .

וגם מסוכן מאוד.
כן,יש לקלן תופעות לוואי אבל לא יודע מה איתך לא הייתי משווה אותן לסיכון שבחומרים אנאבולים .

• פותח/ת השרשור
לא הכי טוב פה אבל ירדתי במשקלים
בנץ עליון 90 קילו ל6
סקוואט 150 קילו ל6 עם שבירת מקביל (היה יותר 😛)
בנט אובר רו 90 קילו 7~8 חזרות
לחיצת כתפיים (חלש ) 25 קג כל יד ל13
יד קדמית 40 קילו
יד אחורית 50
20 מקבילים
600 כפיפות בטן
רץ כל יום חצי שעה הליכון.
כמה כבד הוא כבר יכול להרים......
למה לזלזל אני לא ליצן של NAC
קיבלת פה תשובה אחי אין יותר טוב מזה.
לך תשיג אנאבר אמיתי..
מה עם טורינבול ?

לא הכי טוב פה אבל ירדתי במשקלים
בנץ עליון 90 קילו ל6
סקוואט 150 קילו ל6 עם שבירת מקביל (היה יותר 😛)
בנט אובר רו 90 קילו 7~8 חזרות
לחיצת כתפיים (חלש ) 25 קג כל יד ל13
למה לזלזל אני לא ליצן של NAC
לך תשיג אנאבר אמיתי..
מה עם טורינבול ?
אנאבר של VERMODJE מעולה! טורינאבול זה אחלה חומר וזה גם אופציה קצת יותר זולה. אבל הוא מחזיק קצת נוזלים. אבל עדין אפשר להתחטב איתו יפה מאוד אם תזונה טובה ואירובי.
תנסה להשיג טורינאבול של חברת Radjay הוא צריך להיות 12 מלגרם לכדור בבריסטולים של 50 כדור. לא תתחרט.

• פותח/ת השרשור
אנאבר של VERMODJE מעולה! טורינאבול זה אחלה חומר וזה גם אופציה קצת יותר זולה. אבל הוא מחזיק קצת נוזלים. אבל עדין אפשר להתחטב איתו יפה מאוד אם תזונה טובה ואירובי.
תנסה להשיג טורינאבול של חברת Radjay הוא צריך להיות 12 מלגרם לכדור בבריסטולים של 50 כדור. לא תתחרט.
@Tom מה דעתך על האנאבר שלהם ?
אנאבר של וורמוג'ה זה זיוף , הרבה אומרים את זה לא הגיוני שיעלה כדור 3.5 שקל ,לרוב יש שם טורינבול במקום אנאבר או דיבול ,ויני , דברים בסגנון הכרתי מישהו שעלה במשקל בתחילת השימוש

@Tom מה דעתך על האנאבר שלהם ?
אנאבר של וורמוג'ה זה זיוף , הרבה אומרים את זה לא הגיוני שיעלה כדור 3.5 שקל ,לרוב יש שם טורינבול במקום אנאבר או דיבול ,ויני , דברים בסגנון הכרתי מישהו שעלה במשקל בתחילת השימוש
זה אחלה מחיר אם תקבל את החומר האורגינל. ומעצבן אותי אנשים שקובעים משהו בלי איזה שהיא בדיקת מעבדה. תפסיקו לדבר שטויות שאין להם הוכחות בשטח. קודם תנסה תראה איך ישפיע אחרי זה תגיד אם קיבלת תגובה של דיבול/או של וינסטרול או טורינאבול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית