הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב קצר וחלש

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אני מתכנן לעשות סייקל חיטוב של 4~6 שבועות במקסימום ואני רוצה לעשות את זה עם חומר חלש שיעניק שמירה על מסת השריר כשאני ירד לאחוזי שומן הנמוכים מתחת ל10, אני חשבתי לעשות חומר כמו פרווירון , למרות שהוא רק תוספת בהרבה סייקלים אין לי שאיפה להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד מאוד כמו 5~6 אז אני מאמין שהוא ישמור על מסת השריר.
בכללי כך הסייקל יראה
PROVIRON 50mg ED 1-6
Clen עם קטוטיפן למשך חודש ~חודש וחצי
האם יש צורך בPCT מפרווירון ? הרי הבנתי שהוא רק מעלה את הטסט החופשי ואת הקשירה שלו לSHBG ,ובנוסף נגזרת DHT ומונע קצת את ההמרה של טסט לאסטרוגן..
במילים האחרות האם יש צורך בPCT או תקופת מנוחה אחרי סייקל כזה?
האם הסייקל הזה יהיה אפקטיבי ? אני לא עם הרבה מסת שריר בערך 14% שומן על 77 קילו

• פותח/ת השרשור
זה אחלה מחיר אם תקבל את החומר האורגינל. ומעצבן אותי אנשים שקובעים משהו בלי איזה שהיא בדיקת מעבדה. תפסיקו לדבר שטויות שאין להם הוכחות בשטח. קודם תנסה תראה איך ישפיע אחרי זה תגיד אם קיבלת תגובה של דיבול/או של וינסטרול או טורינאבול.
לא תוכל לדעת אם יש שם טורינבול מסיבה פשוטה שטורינבול ואנאבר מאוד דומים , לך תגלה אפילו בבדיקות כבד לא תידע בחיים ,עשו בדיקות מעבדה ממה שהבנתי היה פירסום על זה פעם , אנאבר אנדרגראונד זה הדבר הכי קשה למציאה מקורי וטוב זה חומר יקר תראה כמה מוכרים את האנאבר כשהוא רפואי ותבין שהחומר לא זול בכלל החומר גלם שלו בעצמו עולה לא מעט כסף

יש הבדל ועוד איך יש הבדל בהרגשה באימון בין טורינאבול לבין אנאבר! ושוב. הטרורינאבול מחזיק קצת נוזלים אנאבר לא.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל ועוד איך יש הבדל בהרגשה באימון בין טורינאבול לבין אנאבר! ושוב. הטרורינאבול מחזיק קצת נוזלים אנאבר לא.
@Aviad Barak אני טועה?
מפתאום אין בינהם הבדל בהרגשה וטורינבול מייבש אותך דווקא

אני מרגיש שאני מדבר לקיר . כך 3 ימים 50 מלגרם טורינאבול ואחרי זה 3 ימים אנאבר ותחזור אם חוות דעת אישית.

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש שאני מדבר לקיר . כך 3 ימים 50 מלגרם טורינאבול ואחרי זה 3 ימים אנאבר ותחזור אם חוות דעת אישית.
לא מזלזל במה שאתה אומר , רק מתאר דברים שאני יודע וחושב ..
בכל מקרה אני חושב על טורינבול ואז מסה טבעי עד איזה שנה~חצי שנה

אנבר אמיתי עולה בסביבות 4-5₪ לכדור כמו אנדרול , זה לא כזה יקר כן , היוקר פה הוא המינון שצריך לקחת בין 6-8 כדור ביום זה מייקר תעסק , וורמודג הם ug שכביכול מצהירים שהם חברה וטרינרית שמייצרים סטרואידים לחיות . הייתי ממליץ לך אם כבר לנסות להשיג אנבר של בלקן gp או מדיטק

אני יודע שמסתובב אנאבר של Vemodje שהוא שילוב של אנאבר ווויני. העניין החשוב הוא שהוא עושה את העבודה. לא ערכתי בדיקות מעבדה כמובן אבל מסתמך על אחד המקורות הכי מוסמכים שאני מכיר למידע הזה.
אני לא מתכוון להתחיל להתווכח עם אף אחד על אותנטיות האנאבר, אני יודע איך מרגיש אנאבר רפואי...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית