ספרים של באדי בילדניג בעברית?

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
אני מחפש ספרים של באדי בילדניג שתרגמו לעברית , ליקרוא ספר באדי בילדניג באנגלית ובאמת להבין ממנו את רוב התוכן צריך אנגלית ממש ממש חזקה ולהבין מיליון ואחד מושגים שאני לא מסוגל כרגע ליקורא ולהבין .
אם מישהו מכיר ספר טוב המיועד לחבר'ה שלא מוזרקים אשמח יותר ממאוד אם מישהו יכול לעזור פה

אני חושב שתוכן של ספר בילדינג באנגלית גם אתה תוכל להבין.🤣

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר איתך על ספר חארטה מדבר איתך על ספר ספר שמישהו רציני בתחום כתב.. לדוגמא ארנולד או דוריאן לא ניראלך שיכול להעשיר אותי בידע? אם אין שם איזה סוד פלאים חחח?

אני לא מדבר איתך על ספר חארטה מדבר איתך על ספר ספר שמישהו רציני בתחום כתב.. לדוגמא ארנולד או דוריאן לא ניראלך שיכול להעשיר אותי בידע? אם אין שם איזה סוד פלאים חחח?
לא מכיר ספרים על בילדינג, לא רציניים ולא אחרים.

Anabolic 2009 ספר על סטארוידים אנאבולים
the new encyclopedia of modern bodybuilding מאת ארנולד, ספר מקיף על שרירי הגוף, תכניות אימונים, תרגילים, תזונה, תחרויות ועוד הרבה

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "בילדינג" ללא משתמשים.
אל תבלבל תמוח יש לשימוש בחומרים סיכונים מסיומים והמלצות של מתי להתחיל להשתמש כדי למזער את סיכוי הפגיעה בגוף שגם ככה נגרמת על די שימוש , קודם כל להתאמן טוב מאוד ומוקפד עם תפריט טוב לפחות לפחות 3-4 שנים לפני בכלל מחשבה לגעת בחומרים ואני לא רואה שום סיבה לא לבצע את ה3-4 שנים האלה בצורה הכי טובה ויעילה לצבור גודל מקסימלי אפשרי לפני שימוש בחומרים וכל זה בהנחה שעברת לפחות את גיל 21 מה שאני כרגע לא הגעתי אליו ויש לי רצון עד לגיל הזה ולזמן שאני אשקול ואחליט אם להשתמש בחומרים לעבוד בצורה הכי טובה ולבצור כמה שיותר ידע בתחום כי הוא מאוד מושך ומעניין אותי

נערך לאחרונה:
אני חושב שהוא מתכוון שבילדר זה מישהו שעולה על במה ומי שעולה על במה משתמש בחומרים.
גם אני שמעתי שהאינציקלופדיה של ארנולד טובה, תנסה אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית