הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דוקטרינה לשימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
אני גולש לא מעט פה בפורום וסה"כ קיבלתי את הרושם שהדוקטרינה השלטת פה לגביי שימוש בחומרים זה שיטת הסייקלים.
עכשיו אני על סף סייקל אמיתי ראשון ואני קצת חוקר ברשת לגביי זה ולכן רציתי קצת להתייעץ עם המנוסים ממני.
בכל מקרה, ראיתי שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שבעצם מתנגדים לPCT בטענה שמדובר בתרופות מאוד לא בריאות(בעיקר כלומיד)ויש איבוד גדול מהרווחים. בכללי מסווגים את תקופת הPCT כ'מסוכנת'.
בגדול אותם חבר'ה מגדירים שימוש בחומרים כהתחייבות לכל החיים ומאמינים בשיטת הפיצוץ ושיוט, כאשר השיוט מתבצע תחת פיקוח צמוד של בדיקות דם והמינונים בהתאם למטרות..

אז מה אתם אומרים בעצם?

שלום,
אני גולש לא מעט פה בפורום וסה"כ קיבלתי את הרושם שהדוקטרינה השלטת פה לגביי שימוש בחומרים זה שיטת הסייקלים.
עכשיו אני על סף סייקל אמיתי ראשון ואני קצת חוקר ברשת לגביי זה ולכן רציתי קצת להתייעץ עם המנוסים ממני.
בכל מקרה, ראיתי שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שבעצם מתנגדים לPCT בטענה שמדובר בתרופות מאוד לא בריאות(בעיקר כלומיד)ויש איבוד גדול מהרווחים. בכללי מסווגים את תקופת הPCT כ'מסוכנת'.
בגדול אותם חבר'ה מגדירים שימוש בחומרים כהתחייבות לכל החיים ומאמינים בשיטת הפיצוץ ושיוט, כאשר השיוט מתבצע תחת פיקוח צמוד של בדיקות דם והמינונים בהתאם למטרות..

אז מה אתם אומרים בעצם?
זו לא דוקטרינה שלטת, זו אפשרות אחת וזו של ה-b&c אחרת. העיקרון הוא להעניק משקולות מתאימות לכ"א מהפרמטרים ואז לשוב ולבחון מה עדיף. אני לא ארחיב על כל פרמטר אך לשם המחשה, התאוששות מ-b&c קשה לאין שיעור מאשר מסייקל שנערך אחת לשמונה חודשים ושלאחריו מבוצע pct. נקודה נוספת היא השחיקה למערכת הקרדיו-וסקולרית בשימוש ממושך ולמערכת האנדוקרינית (בלוטת התריס וכמובן ה-hpta למשל). גם התנהלות המשתמש ב-b&c דורשת הרבה יותר ידע ומומחיות שבוודאי חסר למשתמש (הישראלי) הממוצע שבסייקל חמישי עדיין לא באמת מכיר אף אחד מהחומרים ומהתרופות לרמה סבירה.
אגב, גם בעולם וארה"ב בפרט אין העדפה ברורה ל-b&c למעט אצל מקצוענים שמשתנה הזמן משחק אצלם תפקיד מרכזי והם לא יכולים להרשות לעצמם לבנות שיא פעם בשנה, לא כל שכן שהם משתמשים בחומרים נוספים כמו הורמוני גדילה, פפטידים שונים ואינסולין.

שלום,

אז מה אתם אומרים בעצם?
אתה מתכוון להתחרות?

שורה תחתונה זו בחירה שלך.... אתה יכול לעשות סייקל אחד. כשיגיע הזמן לסיים אותו תעשה PCT... ואז תעשה עוד סייקל כשיסתדר לך.
או מה שקורה לרובנו 😃 בסוף הסייקל "חושבים" על PCT ואז קופצים לסייקל הבא. כמו שציין תום זה קצת חובבני אבל נראה לי שזאת המציאות.

יש הרבה גורמים ומשתנים אישיים שיכתיבו לך את קצב הסייקלים והאופי שלהם. סתם דוגמא - אם אתה בן 40 ויש לך 3-4 ילדים, אז וואלה הסיכון הוא קצת נמוך מאשר שאתה בן 18 בתחילת החיים שלך שנכנס לו איזה ג'וק לראש שהוא הולך להיות ארנולד הבא...

בהתיחס לאמירה של פותח הפוסט לגבי התופעות לוואי של כלומיד…. מישהו מכיר ושמע על סייקליסטים עם תופעות לוואי מכלומיד? ועל אילו תופעות הוא מדבר?

• פותח/ת השרשור
בהתיחס לאמירה של פותח הפוסט לגבי התופעות לוואי של כלומיד…. מישהו מכיר ושמע על סייקליסטים עם תופעות לוואי מכלומיד? ועל אילו תופעות הוא מדבר?
לצורך העניין גם טמוקסיפן הוא לא בדיוק חומר..'טוב'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית