הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ חלש בגלל דלקת בכתף.

שוהם.

משתמש מתחיל
169
223
נק' מוניטין:
905
169
223
כבר 5 חודשים יש לי דלקת בכתף. 3 חודשים אני בסס וחודשיים לא באמת ידעתי מה עשיתי
לקחתי כדורים כמו ארטופן ועוד כדור ששמו משהו כמו ארטוקוקסין משהו כזה.
ועשיתי הפסקה מהבנץ והפרס כבר המון זמן וכשחזרתי לעשות אחרי חודשיים ככה של הפסקה חשבתי שהדלקת נגמרה אבל לא..
כואבת לי הכתף עוד פעם ואני מפחד להחמיר אותה עוד יותר.
חשוב לציין שבמשך חודשיים שלא ידעתי מה עשיתי התעלמתי מהכאבים
עכשיו השאלה שלי היא אם הבנץ שלי שכרגע מאוד נמוך ונשאר אותו דבר מההתחלה של הסס עד עכשיו (60) והפרס שלי שגם נשאר אותו דבר (50) תמיד יהיו בפיגור וזה לא יתאזן.. וגם יש לי חזה של ילדה קטנה
ושבוע הבא אורטופד עוד פעם.. הייתי כבר אצל אורטופד לפני 3 חודשים הוא זה שאמר שיש לי דלקת

איזון זה לא בעיה כי אתה תמיד יכול לעשות בהמשך תכנית עם specialization על תרגילים שאתה חלש בהם, אבל אני במקומך הייתי יותר משקיע עכשיו בלהחלים מהפציעה ופחות דואג למשקלים, משקלים תמיד אפשר להעלות.

כבר 5 חודשים יש לי דלקת בכתף. 3 חודשים אני בסס וחודשיים לא באמת ידעתי מה עשיתי
לקחתי כדורים כמו ארטופן ועוד כדור ששמו משהו כמו ארטוקוקסין משהו כזה.
ועשיתי הפסקה מהבנץ והפרס כבר המון זמן וכשחזרתי לעשות אחרי חודשיים ככה של הפסקה חשבתי שהדלקת נגמרה אבל לא..
כואבת לי הכתף עוד פעם ואני מפחד להחמיר אותה עוד יותר.
חשוב לציין שבמשך חודשיים שלא ידעתי מה עשיתי התעלמתי מהכאבים
עכשיו השאלה שלי היא אם הבנץ שלי שכרגע מאוד נמוך ונשאר אותו דבר מההתחלה של הסס עד עכשיו (60) והפרס שלי שגם נשאר אותו דבר (50) תמיד יהיו בפיגור וזה לא יתאזן.. וגם יש לי חזה של ילדה קטנה
ושבוע הבא אורטופד עוד פעם.. הייתי כבר אצל אורטופד לפני 3 חודשים הוא זה שאמר שיש לי דלקת
ארקוקסיה.
כיצד הכאבים לא פחתו אחרי שנטלת ארקוקסיה? מה היה המינון?
תתאר לי עוד כיצד מתבטא הכאב ובאיזה תרגילים זה מפריע לך.

• פותח/ת השרשור
ארקוקסיה.
כיצד הכאבים לא פחתו אחרי שנטלת ארקוקסיה? מה היה המינון?
תתאר לי עוד כיצד מתבטא הכאב ובאיזה תרגילים זה מפריע לך.
כן זה היה ארקוקסיה והאורטופד אמר שזה לא כדור טוב לגיל שלי ושזה עושה בעיות בלב..
לקחתי את הכדור פעם ביום במשך 10 ימים
כשהייתי בבילדינג זה כאב לי בכל התרגילי חזה שעושים כמו בנץ פרס אם עם משקולות
והיום בסס זה כואב לי גם בפרס וגם בבנץ. וגם ביום יום אם אני נשען על הכתף זה כואב או כשאני פותח את החלון הזזה שיש במרפסת הכתף כואבת..
אלה דוגמאות מהיום יום ומהמכון חוץ מזה אני לא זוכר עוד תנוחות שזה כואב
דרך אגב מחר אני הולך לפיזיוטרפיסט פעם ראשונה

כן זה היה ארקוקסיה והאורטופד אמר שזה לא כדור טוב לגיל שלי ושזה עושה בעיות בלב..
לקחתי את הכדור פעם ביום במשך 10 ימים
כשהייתי בבילדינג זה כאב לי בכל התרגילי חזה שעושים כמו בנץ פרס אם עם משקולות
והיום בסס זה כואב לי גם בפרס וגם בבנץ. וגם ביום יום אם אני נשען על הכתף זה כואב או כשאני פותח את החלון הזזה שיש במרפסת הכתף כואבת..
אלה דוגמאות מהיום יום ומהמכון חוץ מזה אני לא זוכר עוד תנוחות שזה כואב
דרך אגב מחר אני הולך לפיזיוטרפיסט פעם ראשונה
קודם כל אני אמליץ לך ללכת לפיוזיוטרפיסט ספורט, לא דרך קופת חולים. אלה אנשים שיתנו לך את הטיפול הראוי. אמנם קצת יקר, אבל שווה את זה.
לארקוקסיה באמת יש תופעת לוואי לא רצויות, אבל שימוש בו למשך 10 ימים לא מספיק. שכחת לענות על שאלה חשובה, מה היה המינון?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני אמליץ לך ללכת לפיוזיוטרפיסט ספורט, לא דרך קופת חולים. אלה אנשים שיתנו לך את הטיפול הראוי. אמנם קצת יקר, אבל שווה את זה.
לארקוקסיה באמת יש תופעת לוואי לא רצויות, אבל שימוש בו למשך 10 ימים לא מספיק. שכחת לענות על שאלה חשובה, מה היה המינון?
90 מג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית