הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי בטן והקאות במהלך סייקל וחוסר חשק מיני

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
חפרתי עם הסייקל הזה אני יודע, אבל החלטתי לסיים אותו לאחר שבועיים בדיוק.
ביום רביעי הייתי אמור לקחת את הזריקה החמישית של טסט סיפיונט 400מ"ג בשבוע מפוצל ל-2, אבל באותו בוקר התעוררתי עם כאבי בטן חזקים והקאות פסיכיות 🤒
נסעתי למיון, בדיקות דם יצאו תקינות (המטולוגיה וביוכימיה), כנראה שמדובר בדלקת מעיים למרות שצירוף המקרים עם הסייקל מוזר לי. יכולים להיות סימפטומים כאלה במהלך סייקל?

בנוסף במהלך היומיים האחרונים שמתי לב לחוסר חשק מיני, בסה"כ "פספסתי" זריקה ביום אחד (ואני לא מתכוון להמשיך). האם זה מצב נורמלי? האם אני צריך להתחיל PCT לפי הפרוטוקול המוכר (כלומיד+טמוקסיפן למשך חודש, שבועיים לאחר הזריקה האחרונה).

אני אבקש לעשות בדיקות דם הורמונליות, אבל חוץ מזה אשמח לשמוע הצעות ודעות, אני קצת בלחץ. 🫤
תודה.

אין סיבה שתהיה לך ירידה חדה בחשק המיני אם לא הזרקת פעם אחת , אני יגיד לך עוד משהו הרבה חברות ug ישראליות לא מייצרות טסט ספיונט ואם יש מחליפים באננטט אז ככה שתדע

• פותח/ת השרשור
ציינתי שהספקתי לקחת 4 זריקות עד שחטפתי את הוירוס, והטסט סיפיונט הוא של Vermodje, עד כמה שידוע לי היא לא ישראלית

זה ווירוס די נפוץ עכשיו, בתחילת הסייקל המערכת החיסונית נחלשת, קל יותר להידבק. מכיר לא קצת אנשים כולל אותי שעד עכשיו מתאוששים מזה.
לגבי החשק מיני, לא סביר בעליל, החשק המיני אמור להעלות, או שזה בפן הפסיכולוגי, שזה יותר סביר, אתה מחבק אסלה, זה לא הכי מחרמן בעולם אתה יודע. צא החוצה, תחשף לגירוים ותראה מה קורה איתך.
לא יודע אם זה היה נכון לעצור את הסייקל, אבל לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
תודה מישל. אני אתן לזה קצת זמן לראות מה קורה, יכול להיות באמת שסתם אני בלחץ וזה משפיע.

זה לא נכון לדעתך לעצור את הסייקל משיקולים בריאותיים או מסיבה אחרת?

מה אתה אומר לגבי PCT במצב כזה, יש צורך?

זה ווירוס די נפוץ עכשיו, בתחילת הסייקל המערכת החיסונית נחלשת, קל יותר להידבק. מכיר לא קצת אנשים כולל אותי שעד עכשיו מתאוששים מזה.
לגבי החשק מיני, לא סביר בעליל, החשק המיני אמור להעלות, או שזה בפן הפסיכולוגי, שזה יותר סביר, אתה מחבק אסלה, זה לא הכי מחרמן בעולם אתה יודע. צא החוצה, תחשף לגירוים ותראה מה קורה איתך.
לא יודע אם זה היה נכון לעצור את הסייקל, אבל לשיקולך.
אין קשר להיחשף לגירויים , הגירוי צריך לבוא לבד , הזקפה מתעוררת לעיתים קרובות אז לפי דעתי הבעיה היא לא הווירוס

אני מכיר 5 אנשים עם הוירוס הזה בחודש האחרון , גם לי היה אותו אבל לא לרמה שאתה מתאר [ להגיע למיון וכו' ] , לרוב זה עובר תוך פחות מ4 ימים.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יודע להגיד לי לגבי PCT לאחר שבועיים של שימוש בסיפיונט? 😳

נכתב ע"י ניר המחדיר:
מה עם hcg?
ואתה מחטא ועובד נקי וסטרלי?
יש לי פרגניל אבל אין לי מים בקטריוסטטיים, והקפדתי על עבודה סטרילית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית