הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית התכנית שלי AB

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
A
חזה:

לחיצת חזה עם משקולות 3X8
לחיצת חזה עם מוט 3X6
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 3X6

כתפיים:

לחיצת כתפיים בישיבה 3X8
הרחקת כתפיים 3X12

יד אחורית:

מקבילים 3X8
לחיצה צרפתית עם מוט W 2X12

B

רגליים:

סקוואט 3X8
דדליפט 3X6
לחיצת רגליים 3X8
הרמת עקבים 2X20

גב:

מתח רחב 3XMAX
מסור 3X6
פולאובר עם פולי עליון 3X10
SEATED LOW ROW 3X10

יד קדמית:

כפיפת מרפקים עם מוט 3X8
פטישים 3X8

מה אומרים? נראה לי יש בעיות עם הנפח..

נערך לאחרונה:
כשמפרסמים תוכנית אימונים נהוג גם לפרסם את שאר הנתונים שלך (גיל,משקל,גובה,משקלי עבודה וותק כמתאמן) בלי אלה לא יוכלו לתת לך ביקורת איכותית וטובה האם התוכנית מתאימה לך או לא אחרי שתפרסם את זה אוכל לנסות לעזור לך ולהמליץ לך על שינוים אם בכלל

• פותח/ת השרשור
כשמפרסמים תוכנית אימונים נהוג גם לפרסם את שאר הנתונים שלך (גיל,משקל,גובה,משקלי עבודה וותק כמתאמן) בלי אלה לא יוכלו לתת לך ביקורת איכותית וטובה האם התוכנית מתאימה לך או לא אחרי שתפרסם את זה אוכל לנסות לעזור לך ולהמליץ לך על שינוים אם בכלל
אה סליחה אני חדש פה אחי..
אני לא מתכוון לשאול אם זה מתאים לי אלא רק אם היא טובה..
גיל - 14
משקל 50ק"ג
גובה 1.57
מתאמן 4 חודשים..
אני במסה אם זה משנה ??

חבר תוכנית טובה זה האם היא מתאימה לך אני יכול להראות לך תוכנית ABCD שאני מבצע שאם אתה תעשה אותה היא לא תיהיה טובה , מפני שזאת לא תוכנית למתחילים . ולעניין סך הכל תוכנית סבירה , אני הייתי ממליץ לך על לעבוד בתוכנית SS שהיא המומלצת ביותר לחבר'ה מתחילים ומגיעים איתה באמת רחוק אם עובדים כמו שצריך לעבוד איתה אין ספק שצריך ליקרוא עליה די הרבה לפני שמתחילים אבל זה שווה את , אתה תעלה במשקלי עבודה במהירות שאתה לא מבין בכלל כמה אתה תגדל , בקיצור אתה תרגיש כיאילו אתה בסייקל . אני לא אוהב יותר מידי תרגילים בתוכניות AB ובכלל כמתאמן מתחיל לדעתי זה סתם מעט את ההתקדמות אין צורך בזה השריר שלך לא מספיק גדול שהוא צריך גירוי כזה של עבודה תרגיל אחד מורכב לכל שריר אמור לעשות את העבודה הייתי ממליץ לך להכנס פה למאמר על התוכנית הזאת יש שם את כל המידע שאתה צריך. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חבר תוכנית טובה זה האם היא מתאימה לך אני יכול להראות לך תוכנית ABCD שאני מבצע שאם אתה תעשה אותה היא לא תיהיה טובה , מפני שזאת לא תוכנית למתחילים . ולעניין סך הכל תוכנית סבירה , אני הייתי ממליץ לך על לעבוד בתוכנית SS שהיא המומלצת ביותר לחבר'ה מתחילים ומגיעים איתה באמת רחוק אם עובדים כמו שצריך לעבוד איתה אין ספק שצריך ליקרוא עליה די הרבה לפני שמתחילים אבל זה שווה את , אתה תעלה במשקלי עבודה במהירות שאתה לא מבין בכלל כמה אתה תגדל , בקיצור אתה תרגיש כיאילו אתה בסייקל . אני לא אוהב יותר מידי תרגילים בתוכניות AB ובכלל כמתאמן מתחיל לדעתי זה סתם מעט את ההתקדמות אין צורך בזה השריר שלך לא מספיק גדול שהוא צריך גירוי כזה של עבודה תרגיל אחד מורכב לכל שריר אמור לעשות את העבודה הייתי ממליץ לך להכנס פה למאמר על התוכנית הזאת יש שם את כל המידע שאתה צריך. בהצלחה
אחי אני מכיר את ss אבל צריך לאכול בה מלוכלך לא? אני לא רוצה להשמין אני יותר בעניין של פיטנס אבל כן אני יודע ש ss יעזור לי המון בכוח ובמשקלים אבל אני יעלה בה בהמון שומן לא ?
ואחי אתה לא כלכך הבנת אותי אני עושה את התכנית הזאת כבר איזה חודשיים שלוש והיא דווקא נחמדה לי רק רציתי לדעת אם היא באמת טובה שאני לא יעשה טעיות.. ואם יש אפשרות לעלות ב ss נקי עם כמה שפחות שומן ולעלות בשריר אז בכיף.. כמובן עם מאזן חיובי של 500.. אני לא רוצה של 1000 אני סתם ישמין

כל מי שאומר תשטוית במיץ עגבניות האלה שבSS עולים מלוכלך בא לי להשמיד אותו, זה כל כך מעצבן אותי האמירה המפגרת הזאת אין לי מושג מאיפה הם מביאים תשטיות הלאה, תוכל ב+ קלורי של 300-500 קלריוה ביום אתה תשיג תוצאות מעולות ואתה תעלה בשריר בידיוק אותו הדבר כמו מישהו שמכניב 1000 קלוריה יותר, הוא פשוט יעלה עוד שומן זה ההבדל היחידי , יש לימט של שריר שאתה יכול לעלות ואם תכניס יותר קלוריה הלימט הזה לא יגדל.

• פותח/ת השרשור
כל מי שאומר תשטוית במיץ עגבניות האלה שבSS עולים מלוכלך בא לי להשמיד אותו, זה כל כך מעצבן אותי האמירה המפגרת הזאת אין לי מושג מאיפה הם מביאים תשטיות הלאה, תוכל ב+ קלורי של 300-500 קלריוה ביום אתה תשיג תוצאות מעולות ואתה תעלה בשריר בידיוק אותו הדבר כמו מישהו שמכניב 1000 קלוריה יותר, הוא פשוט יעלה עוד שומן זה ההבדל היחידי , יש לימט של שריר שאתה יכול לעלות ואם תכניס יותר קלוריה הלימט הזה לא יגדל.
ואלה אחי לא ידעתי שאפשר לעלות נקי פשוט כולם אומרים את זה במיוחד בפורום השני.. לא סתם אומרים שאין שם רמה.. קיצר אחי מחר אני הולך לתזונאי שיבנה לי תפריט של 500 פלוס ותכננתי לעשות אותה ב AB אבל אם אפשר גם ב SSאז בכיף.. תודה אחי

אני אישית חושב שתזונאי זה ביזבוז כסף (אלה אם כן אתה מתחרה) ואני אסביר לך גם למה מה שהוא עושה זה פשוט כואב הלב לשלם לו
הוא בידיוק כמוני וכמוך נכנס למחשבון קלריות עושה את החישובים באינטרנט של הBMR RMR שלך מקבל את המקרויז שלך (כמה גרם שומן פחמימה חלבון אתה צריך ביון) נכנס למחשבון קלריות ובונה איתך תפריט כדי שתגיע לערכים האלה לשלם על דבר כזה כסף ניראלי גניבה שזה כל כך קל לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
אני אישית חושב שתזונאי זה ביזבוז כסף (אלה אם כן אתה מתחרה) ואני אסביר לך גם למה מה שהוא עושה זה פשוט כואב הלב לשלם לו
הוא בידיוק כמוני וכמוך נכנס למחשבון קלריות עושה את החישובים באינטרנט של הBMR RMR שלך מקבל את המקרויז שלך (כמה גרם שומן פחמימה חלבון אתה צריך ביון) נכנס למחשבון קלריות ובונה איתך תפריט כדי שתגיע לערכים האלה לשלם על דבר כזה כסף ניראלי גניבה שזה כל כך קל לעשות את זה
אחי אני יודע אני לא פראייר.. הבן של חבר טוב של אבא שלי מאמן חדר כושר וגם תזונאי קליני והוא עדיין בלימודים.. זה לא היה אמור לעלות לי כסף בכלל אבל בסוף לא הלכתי אליו ובניתי לעצמי תפריט..
ובסוף החלטתי להקשיב למה שאמרת ואני אתחיל את SS.. קראתי עליה אחי ופתחתי פה אשכול אשמח אם תענה לי.. https://www.lbs.co.il/threads/55985/

לפי מה שהבנתי ומה שאחרים אמרו לי זה נראה קצת אם עם הזמן אני יבין שזה לא?

תוכנית טובה , אבל את הלחיצת כתפיים עדיף לעשות בעמידה כדי שהלחץ יהיה קטן יותר על עמוד השדרה

והרוטינה המומלצת של החזה היא:
בנץ' בשיפוע חיובי עם דאמבלים
בנץ' רגיל עם מוט
ופרפר בשכיבה עם דאמבלים

כאן אתה טועה ידידי , יש עדיפות קודם כל שרירים גדולים , אחרי זה תרגילים מורכבים , ובתרגילי עזר כל הזמן רוטציה כל פעם להתחיל ולסיים עם משהו אחר.

נערך לאחרונה:
לא הבנתי למה אני טועה? מה הקשר עדיפות לשרירים גדולים?
שני התרגילים הראשונים זה מורכבים ואחרי זה מבודד לחזה, מה הבעיה?
תאמת שהייתי צריך להגיד מילה אחרת מ"טועה" אולי היה יותר מתאים לא מדייק כשאני חושב על זה עכשיו , והסיבה לכך שנתת פה רוטניה בלי שום הסבר למה כמה איך , אני אם הייתי מקבל תשובה כזאת בלי שום נימוק הסבר למה כמה לא הייתי מתייחס בכלל לתגובה כזאת אבל בסך הכל אתה לא טועה פשוט הגבת בצורה חפפנית וחסרת תועלת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית