ייעוץ מיגרנות וחומרים

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
ערב טוב לכולם ,
אני סובל ממיגרנות באימונים (לא הרבה אבל פעם ב..ושהן באות הן חזקות)
אני יהיה אצל הנוירולוג השבוע או שבוע הבא.
שהשתמשתי בPRE WORKOUT בפעם הראשונה הכל היה מעולה והאימון היה אדיר ..(אני סובל מעייפות שאני לא יודע למה ..אני כל הזמן עייף וגם השרירים עייפים )-אם למישהו יש מושג אשמח לדעת .
באימון השני עם הPRE WORKOUT קיבלתי מיגרנה הכי חזקה שהייתה לי בחיים ..עם הקאות והכל .

עכשיו אני מזמין RPN HAVOC סולו , ואני מפחד שאני אקבל ממנו מיגרנות ..אני מאמין שהסיבה למיגרנות באימונים היא עלייה של לחץ דם \התרחבות כלי דם או משהו בסגנון .
השאלה אם HAVOC יגרום לי לדברים כאלה גם אם למישהו יש מושג ...

מניסיון
קפאין ובכללי הcaffeine withdrawal גורם למיגרנות קשות אצלי
בפרי וורקאוט יש קפאין, אז יש סיכוי שזה מה שגורם למיגרנות

ערב טוב לכולם ,
אני סובל ממיגרנות באימונים (לא הרבה אבל פעם ב..ושהן באות הן חזקות)
אני יהיה אצל הנוירולוג השבוע או שבוע הבא.
שהשתמשתי בPRE WORKOUT בפעם הראשונה הכל היה מעולה והאימון היה אדיר ..(אני סובל מעייפות שאני לא יודע למה ..אני כל הזמן עייף וגם השרירים עייפים )-אם למישהו יש מושג אשמח לדעת .
באימון השני עם הPRE WORKOUT קיבלתי מיגרנה הכי חזקה שהייתה לי בחיים ..עם הקאות והכל .

עכשיו אני מזמין RPN HAVOC סולו , ואני מפחד שאני אקבל ממנו מיגרנות ..אני מאמין שהסיבה למיגרנות באימונים היא עלייה של לחץ דם \התרחבות כלי דם או משהו בסגנון .
השאלה אם HAVOC יגרום לי לדברים כאלה גם אם למישהו יש מושג ...
HAVOC הוא כמובן האפיסטן של RPN. קח בחשבון שהמרחק בינו לבין Pre-Workout הוא שמיים וארץ .
לעשות אותו סולו הוא רעיון די גרוע. במינונים של 50mg ומעלה תגיד שלום לליבידו.
בכל מה שקשור בכאבי ראש אני יכול להגיד שאני חטפתי בפעם הראשונה התפוצצות נים עם האפיסטן כך שלא יכולתי לעשות מתח אפילו בלי כאבי ראש...

• פותח/ת השרשור
HAVOC הוא כמובן האפיסטן של RPN. קח בחשבון שהמרחק בינו לבין Pre-Workout הוא שמיים וארץ .
בכל מה שקשור בכאבי ראש אני יכול להגיד שאני חטפתי בפעם הראשונה התפוצצות נים עם האפיסטן כך שלא יכולתי לעשות מתח אפילו בלי כאבי ראש...
שאתה אומר שלום לליבידו הכוונה היא בזמן הסייקל ?
המטרה היא 1-6 40MG\ED
ולא השוותי בין PREWORKOUT לאפי .השאלה היא אם אפי מעלה תלחץ דם .

שאתה אומר שלום לליבידו הכוונה היא בזמן הסייקל ?
המטרה היא 1-6 40MG\ED
ולא השוותי בין PREWORKOUT לאפי .השאלה היא אם אפי מעלה תלחץ דם .
בוודאי שהוא מעלה לחץ דם... אפי במינון כזה עלול להשפיע על הליבידו לקראת סיום הסייקל.

בוודאי שהוא מעלה לחץ דם... אפי במינון כזה עלול להשפיע על הליבידו לקראת סיום הסייקל.
טום עם EPI אני מגיע לBP של 80/145 האם זה נורא כל כך, בהתחשב בזה שסטרואידים ידועים כמעלים את לחץ הדם?
לפני הסייקל היה לי לחץ דם ממוצע של 127/72.
יש בעיית לחץ דם במשפחה.

טום עם EPI אני מגיע לBP של 80/145 האם זה נורא כל כך, בהתחשב בזה שסטרואידים ידועים כמעלים את לחץ הדם?
לפני הסייקל היה לי לחץ דם ממוצע של 127/72.
יש בעיית לחץ דם במשפחה.
לא נורא בכלל. Epi מעלה לחץ דם, זו עובדה. המערכת הקרדיו-וסקולרית ופגיעה בה היא הדבר שצריך לחשוש מפניו יותר מכל דבר אחר במהלך שימוש ב-AAS.

• פותח/ת השרשור
במינון כזה נמוך ותקופה קצרה ?חרי הפיסיטי הליבידו יחזור למצבו ?

במינון כזה נמוך ותקופה קצרה ?חרי הפיסיטי הליבידו יחזור למצבו ?
יחזור לעצמו גם ללא PCT. אני גם לא סבור שרצוי לדחוף יותר מדי כלומיד ב-PCT לסייקל כזה, בוודאי לא מעבר לשלושה שבועות של כדור ביום.

• פותח/ת השרשור
יחזור לעצמו גם ללא PCT. אני גם לא סבור שרצוי לדחוף יותר מדי כלומיד ב-PCT לסייקל כזה, בוודאי לא מעבר לשלושה שבועות של כדור ביום.
מה ההמלצה בפיסיטי ?שבועיים של 50MG קלומיד ?
דרך אגב החלוקה של האפי ליומיים ביום תהיה חצי בוקר חצי ערב בשעות קבועות ?למשל ,7 בבוקר ו4 אחהצ ?
TUDCA וLIV52 הבנתי שלא כל כך חשוב מתי וגם אין צורך לחלק .
את הקלומיד מתי ?
אילו פיצולים לעשות בתוכנית ?
בתפריט 3140 קל 167 חלבון 88 שומן 413 פחמימה 22 סיבים .מטר 85 משקל 70 10-11 אש,מה אתה חושב ?
ותודה רבה לך על העזרה .

דרך אגב החלוקה של האפי ליומיים ביום תהיה חצי בוקר חצי ערב בשעות קבועות ?למשל ,7 בבוקר ו4 אחהצ ?
את הקלומיד מתי ?
בתפריט 3140 קל 167 חלבון 88 שומן 413 פחמימה 22 סיבים .מטר 85 משקל 70 10-11 אש,מה אתה חושב ?
ותודה רבה לך על העזרה .

גם אני אשמח להתייחסות על ההודעה הזאת

את הקלומיד מתי ?
ותודה רבה לך על העזרה .
  • שבועיים של כלומיד 50mg/ed יספיקו. להתחיל יום אחרי צריכת ה-epi האחרונה.
  • Epi ניתן לחלק לפעמיים ביום, רצוי 4 פעמים ביום.
  • 1.5g/ed של TUDCA ושני כדורי LIV52. אין צורך לפצל.
  • צריכת החלבון 3-4g לכל ק"ג משקל גוף. צריכה קלורית של 40 קלוריות לק"ג משקל גוף, כהנחייה כללית.

• פותח/ת השרשור
  • שבועיים של כלומיד 50mg/ed יספיקו. להתחיל יום אחרי צריכת ה-epi האחרונה.
  • Epi ניתן לחלק לפעמיים ביום, רצוי 4 פעמים ביום.
  • 1.5g/ed של TUDCA ושני כדורי LIV52. אין צורך לפצל.
  • צריכת החלבון 3-4g לכל ק"ג משקל גוף. צריכה קלורית של 40 קלוריות לק"ג משקל גוף, כהנחייה כללית.
ראיתי שאמרת 1G ED TUDCA ,העוד חצי גרם משמעותי ?הזמנתי כמות שמספיקה בדיוק לשישה שבועות (1g ed) ,האם להזמין עוד ?

ראיתי שאמרת 1G ED TUDCA ,העוד חצי גרם משמעותי ?הזמנתי כמות שמספיקה בדיוק לשישה שבועות (1g ed) ,האם להזמין עוד ?
אני בד"כ רושם 1-1.5g/ed. בסייקל כזה, חלש יחסית בהחלט ניתן להסתפק ב-1g. המינונים לקוחים ממחקר שנערך לבחינת השפעת UDCA כטיפול בעימדון מלחי מרה (Cholestassis).

• פותח/ת השרשור
אני בד"כ רושם 1-1.5g/ed. בסייקל כזה, חלש יחסית בהחלט ניתן להסתפק ב-1g. המינונים לקוחים ממחקר שנערך לבחינת השפעת UDCA כטיפול בעימדון מלחי מרה (Cholestassis).
אוקיי תודה רבה סגרת לי את כל הפינות !
אז אמרנו 3G חלבון פר קילו משקל גו , מה אתה חושב על שומן ?
ועוד שאלה בבקשה , איך הTUDCA של Premium powders ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית