עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככל הנראה כן, ולכן החרגתי את עניין הנראות והפיתוח גוף.עם סטרואידים אתה לא בונה יותר שריר?
ושריר לא עוזר בכוח?ככל הנראה כן, ולכן החרגתי את עניין הנראות והפיתוח גוף.
הרבה פחות מאשר גמישות,מוטוריקה,מנופים והסתגלות עצבית.ושריר לא עוזר בכוח?
אבל עדיין עוזר, לא?הרבה פחות מאשר גמישות,מוטוריקה,מנופים והסתגלות עצבית.
תאמת לאלא יצא לך לראות באולימפיאדה נערה בת 17 שמרימה יותר מכולנו פה?
אמנם לא בת 17 , אבל הקלין & ג'רק שלה יותר כבד ממילטרי פרס שלי ואני לא אדם חלש. אגב היא שוקלת 58 ( Kuo Hsing-chun - Wikipedia)תאמת לא
אתה מנסה לפשט נושא מאוד מורכב ואני אמשיך לדבוק בטענה ששריר לא בהכרח שווה ליותר כוח.אבל עדיין עוזר, לא?
אלו ללא עוררין נמצאים יותר גבוה בסולם מאשר קפה או כמות שרירגמישות,מוטוריקה,מנופים והסתגלות עצבית
אבל זה תרגילים אחרים אז מה הקשר גם הקלין שלה יותר גבוה מהבייספס קרל שלי מה זה אומר?אמנם לא בת 17 , אבל הקלין & ג'רק שלה יותר כבד ממילטרי פרס שלי ואני לא אדם חלש. אגב היא שוקלת 58 ( Kuo Hsing-chun - Wikipedia)
שריר כן שווה כוח פשוט זה לא אומר שהדרך הכי טובה להתחזק זה להגדיל את השריראתה מנסה לפשט נושא מאוד מורכב ואני אמשיך לדבוק בטענה ששריר לא בהכרח שווה ליותר כוח.
דווקא בסקוואט זה ממש לא בטוח כי ה10 קילו האלה זה עוד משקל שאתה צריך להרים(בסקוואט אתה מרים גם את המשקל גוף שלך)אם אני מוסיף לך עכשיו בקסם עוד 10 קילו שריר אתה כן תרים יותר
בוא נסכים שלפחות תעלה קילו בסקוואט לא?
אם אתה משווה קלין לבייספס קרל אני נאלץ לחתוך מהדיון כי זה מצביע על בורות רציניתאבל זה תרגילים אחרים אז מה הקשר גם הקלין שלה יותר גבוה מהבייספס קרל שלי מה זה אומר?
דווקא נראה לי שיש לך ידע בחומרים אז לא יודע אם אתה משקר רק לי רק לך או לשנינודווקא בסקוואט זה ממש לא בטוח כי ה10 קילו האלה זה עוד משקל שאתה צריך להרים(בסקוואט אתה מרים גם את המשקל גוף שלך)
מצאת את התירוץ לברוח להיתאם אתה משווה קלין לבייספס קרל אני נאלץ לחתוך מהדיון כי זה מצביע על בורות רצינית
לא הם לא כל תרגילי בוויטליפטינג הם קודם כל טכניקה מלפני הכלאני השוותי קלין & ג'רק למילטרי פרס,שהם תרגילים מאוד מאוד דומים באופי שלהם.
אתה מוזמן לראות סרטונים במידה ואתה לא מכיר
התירוץ שלי זה דווקא עבודה,לימודים ואישה. אבל אחלה יום שיהיה לךמצאת את התירוץ לברוח להית
יש לך תחביב של להוציא דברים מהקשרם וזה עלול לפגוע לך בהמשך החיים וחבל.זה תרגיל שמרימים בו הרבה יותר מאשר פרס