הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן וחומרים

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
מפתח גוף מאוד מוכר בארץ אמר לי שאם אני על חומרים אין חשיבות לצריכת שומן בתפריט.

האם הדבר נכון?

מפתח גוף מאוד מוכר בארץ אמר לי שאם אני על חומרים אין חשיבות לצריכת שומן בתפריט.

האם הדבר נכון?
הבחור פה ענה לך יפה במידה והבנו אותך נכון. , אתה לא מתכוון לשומנים בריאים בתפריט נכון?

בטח שיש חשיבות, אתה לא הופך להיות אל מוות, השני שינויים היחידים בתפריט שיכולים להיות לך זה העלאת החלבון בתפריט והוספת קלוריות ( תלוי בחומרים, תלוי במטרה)

לא רק שהם לא קסם
חומרים מכריחים אותך להיות אחראי לכל כך הרבה דברים אחרים ובפועל לעבוד יותר קשה

הוכח כבר על בני אדם שיש עלייה במסת שריר בשימוש של טסטוסטרון גם בלי אימונים .
לא מסכים איתך גם בתור טבעי אתה צריך לספור קלוריות,חלבונים, פחמימות ושומנים, ולהתאמן כמו שור . מה ההבדל ? ההפך חומרים עושים חיים קלים אתה יותר חזק יותר קל לשמור על מסת שריר ולא לצבור שומן . יש לך יותר סיבולת אתה מתאושש יותר מהר .

הוכח כבר על בני אדם שיש עלייה במסת שריר בשימוש של טסטוסטרון גם בלי אימונים .

לא הוכח שום דבר כזה. אני נתקל הרבה בכל מיני אמירות של "לפי מחקרים אדם שלא התאמן והיה על חומרים העלה יותר במסת שריר מאשר אדם טבעי שכן התאמן". זה רק עוד מיתוס עצלני בסגנון "משקולות פוגעות בגדילה". מה שהוצג זה שהתרחשה עלייה במשקל ובמסה הרזה, לא במסת השריר. מסה רזה כוללת כל מה שבגוף שלך שהוא לא שומן.

אתה תעלה במשקל גם בלי אימונים עקב האפקט של הסטרואידים על תהליכים בגוף שלך, אבל זה יהיה נוזלים ובשנייה שתרד מהסייקל אתה פשוט תצטמק בחזרה.

אם תהיה בסייקל ותשב כל היום על הספה, לא יצא לך מזה שום דבר מבחינת תועלת. נאדה.

נערך לאחרונה:
לא הוכח שום דבר כזה. אני נתקל הרבה בכל מיני אמירות של "לפי מחקרים אדם שלא התאמן והיה על חומרים העלה יותר במסת שריר מאשר אדם טבעי שכן התאמן". זה רק עוד מיתוס עצלני בסגנון "משקולות פוגעות בגדילה". מה שהוצג זה שהתרחשה עלייה במשקל ובמסה הרזה, לא במסת השריר. מסה רזה כוללת כל מה שבגוף שלך שהוא לא שומן.

אתה תעלה במשקל גם בלי אימונים עקב האפקט של הסטרואידים על תהליכים בגוף שלך, אבל זה יהיה נוזלים ובשנייה שתרד מהסייקל אתה פשוט תצטמק בחזרה.

אם תהיה בסייקל ותשב כל היום על הספה, לא יצא לך מזה שום דבר מבחינת תועלת. נאדה.

ומזה מסת גוף הרזה ? שריר ...ירידה בא''ש ועלייה במסת שריר.
זה לא משנה אם זה נוזלים או לא. עובדתית יש עליה וזה לא משנה אם זה ירד אחר כך או לא
עובדתית טסטוסטרון מאיץ בניית מסת שריר וסינטזת חלבון (כמה מהחלבון שאתה צורך הולך למטרות בניית שרירים) בגוף האדם. ואני לא דיברתי על מתאמן טבעי למול לא מתאמן על רוידס.
דיברתי על שני אנשים נורמטיביים שלא מתאמנים.
וחלק גדול מאוד מהשריר שלך זה מים אז איפה הבעיה פה ? גם קריאטין שנמצא בשרירים סופח לתור השריר נוזלים ומכאן אומרים שקריאטין מסייע בהגדלת מסת שריר.

הוכח כבר על בני אדם שיש עלייה במסת שריר
שלילי,זה לא הוכח

ומזה מסת גוף הרזה ? שריר .
לא, זה נוזלים,גליקוגן,משקל עצמות,כמות דם.
כל דבר שהוא לא שומן זה מסת גוף רזה.

המחקר שאתה מדבר עליו הוא יחסית ישן ומנוסח בצורה לא ברורה שגורמת לחבר'ה כמוך להסיק שמדובר בעלייה במסת שריר.
ההפך חומרים עושים חיים קלים אתה יותר חזק יותר קל לשמור על מסת שריר ולא לצבור שומן . יש לך יותר סיבולת אתה מתאושש יותר מהר
קודם כל ,אני שמח שסוף סוף הגיע לפורום מישהו מלומד ובכיר כמוך שיכול לענות לנו על השאלות
אז ככה,
1. מי אמר,איפה כתוב ועל מה מבוסס שלא צוברים שומן ?
2. אתה מדבר על סיבולת אירובית או אנאירובית? מה ההבדל ביניהם ולאיזה מהם סטרואידים עוזרים ולמה? מה התהליך הכימי?
3. מתאושש מהר יותר ביחס למה? כי למיטב זכרוני על חומרים אני מתאמן 6 ימים בשבוע ומסתובב כמו שק תפוחי אדמה כל היום. מותש וכאוב. היה לי משמעותית יותר קל כטבעי שמתאמן 3-4 פעמים בשבוע.
4. איך חומרים עושים חיים קלים יותר? אשמח לתשובה מפורטת בנושא, מכיוון שעל חומרים אני מעלה ב50% את נפח האימונים שלי,סוחט את עצמי למוות,מקפיד אקסטרה על מה שאני אוכל ושותה. בקיצור חוץ מחשק מיני ועירנות,על חומרים הכל קשה לי יותר.

שורה תחתונה, אל תבלבל את המוח

איך חומרים עושים חיים קלים יותר?
אשאל שאלה אחת תענה וכן או לא

אם אני עכשיו מתחיל חומרים אבל נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק
האם אני אתקדם יותר מהר או לא?

אשאל שאלה אחת תענה וכן או לא

אם אני עכשיו מתחיל חומרים אבל נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק
האם אני אתקדם יותר מהר או לא?
מה המדד שלך להתקדמות?
ירידה במשקל?, עלייה בכוח?, עלייה במסה רזה?,פיתוח גוף ?

לגבי פיתוח גוף התשובה שלי היא כן, לגבי השאר אני נוטה בין לא לבין לא ניתן לדעת.

וההסבר פשוט,
אם המטרה שלך היא להתחזק,נטו יותר משקל על המוט, אותה תכנית לא תעזור לך. אתה כנראה תצטרך תכנית עם קצב התקדמות שונה.
וייתכן שזה יצריך ממך יותר אוכל או יותר אימונים ולכן זה כבר לא "אותו דבר בדיוק".

אפשר לומר שהגוף נמצא במצב גנטי אחר,וכדי להרוויח את "ההתקדמות" המיוחלת,עושים אדפטציות בין היתר לתכנית האימונים.
אם לא תעשה את השינויים האלו,אתה לא מנצל את החומר שאתה מזריק ולכן לא תתקדם מהר יותר.

יש סייג אחד לכל זה לדעתי,והוא פיתוח גוף

מה המדד שלך להתקדמות?
ירידה במשקל?, עלייה בכוח?, עלייה במסה רזה?,פיתוח גוף ?

לגבי פיתוח גוף התשובה שלי היא כן, לגבי השאר אני נוטה בין לא לבין לא ניתן לדעת.

וההסבר פשוט,
אם המטרה שלך היא להתחזק,נטו יותר משקל על המוט, אותה תכנית לא תעזור לך. אתה כנראה תצטרך תכנית עם קצב התקדמות שונה.
וייתכן שזה יצריך ממך יותר אוכל או יותר אימונים ולכן זה כבר לא "אותו דבר בדיוק"
די לחפש מה זה מדד להתקדמות כאילו זה לא ברור

עכשיו שאמרת שעם חומרים יותר קל בפיתוח גוף
נעבור לכוח
אתה טוען שאם אני עושה תוכנית כוח עם חומרים אני יכול להוריד את החומרים ולהתקדם בול אותו דבר?

די לחפש מה זה מדד להתקדמות כאילו זה לא ברור
בוודאי שזה לא ברור,
המדד שלי הוא נטו נטו נטו כוח. לא מעניין אותי שום דבר אחר.
התקדמות שלי יכולה להיות ירידה במשקל,עלייה במשקל, עלייה בשומן ולא חשוב מה. העיקר מבחינתי שאני מתחזק וזה המדד האישי שלי.
בן אדם אחר יגיד שהמדד שלו זה ריבועים וכו'
אתה טוען שאם אני עושה תוכנית כוח עם חומרים אני יכול להוריד את החומרים ולהתקדם בול אותו דבר?
תקרא את המשך התגובה הקודמת

בוודאי שזה לא ברור,
המדד שלי הוא נטו נטו נטו כוח. לא מעניין אותי שום דבר אחר.
התקדמות שלי יכולה להיות ירידה במשקל,עלייה במשקל, עלייה בשומן ולא חשוב מה. העיקר מבחינתי שאני מתחזק וזה המדד האישי שלי.
בן אדם אחר יגיד שהמדד שלו זה ריבועים וכו'

תקרא את המשך התגובה הקודמת
אני מבין מה אתה אומר עכשיו אני יודע שעם חומרים אפשר להתאמן יותר קשה וקבל הרבה יותר תוצאות הטענה שלי שגם עם ממשיכים אותו דבר עדיין התוצאות יהיו יותר טובות מבלי חומרים
אתה לא מסכים עם זה?

הטענה שלי שגם עם ממשיכים אותו דבר עדיין התוצאות יהיו יותר טובות מבלי חומרים
מסכים לגמרי מבחינת נראות , קשה לי להגיב מבחינת כוח והיפרטרופיה מכיוון שאתה בעצמך הדגשת "נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק".
הכוונה שלי היא שאם אתה ממשיך לעשות את הכל אותו דבר אחד לאחד,אתה פשוט לא תרוויח את מה שסטרואידים יכולים להציע לך.
אפילו לאכול 200 קלוריות יותר ולעשות עוד סט אחד כבר יתן לך יתרון(ואולי אפילו משמעותי) , אבל בדוגמה שלך,שהכל ממשיך בדיוק אחד לאחד, אני לא בטוח שיהיה הבדל וקשה מאוד לבחון את זה

מסכים לגמרי מבחינת נראות , קשה לי להגיב מבחינת כוח והיפרטרופיה מכיוון שאתה בעצמך הדגשת "נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק".
הכוונה שלי היא שאם אתה ממשיך לעשות את הכל אותו דבר אחד לאחד,אתה פשוט לא תרוויח את מה שסטרואידים יכולים להציע לך.
אפילו לאכול 200 קלוריות יותר ולעשות עוד סט אחד כבר יתן לך יתרון(ואולי אפילו משמעותי) , אבל בדוגמה שלך,שהכל ממשיך בדיוק אחד לאחד, אני לא בטוח שיהיה הבדל וקשה מאוד לבחון את זה
עם סטרואידים אתה לא בונה יותר שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית