עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור פה ענה לך יפה במידה והבנו אותך נכון. , אתה לא מתכוון לשומנים בריאים בתפריט נכון?מפתח גוף מאוד מוכר בארץ אמר לי שאם אני על חומרים אין חשיבות לצריכת שומן בתפריט.
האם הדבר נכון?
הבחור פה ענה לך יפה במידה והבנו אותך נכון. , אתה לא מתכוון לשומנים בריאים בתפריט נכון?
תשקיע יותר בתהליך ויהיה יותר תוצאות
עם חומרים יהיה תוצאות גם אם תזרוק אבל לא אותו תוצאות כמו אם תשקיע בתהליך
זה התשובה המלאה לשאלה שלך ^
לא רק שהם לא קסםחומרים זה לא קסם
הם בסך הכל בוסט לעבודה קשה והתמדה
לא רק שהם לא קסם
חומרים מכריחים אותך להיות אחראי לכל כך הרבה דברים אחרים ובפועל לעבוד יותר קשה
הוכח כבר על בני אדם שיש עלייה במסת שריר בשימוש של טסטוסטרון גם בלי אימונים .
לא הוכח שום דבר כזה. אני נתקל הרבה בכל מיני אמירות של "לפי מחקרים אדם שלא התאמן והיה על חומרים העלה יותר במסת שריר מאשר אדם טבעי שכן התאמן". זה רק עוד מיתוס עצלני בסגנון "משקולות פוגעות בגדילה". מה שהוצג זה שהתרחשה עלייה במשקל ובמסה הרזה, לא במסת השריר. מסה רזה כוללת כל מה שבגוף שלך שהוא לא שומן.
אתה תעלה במשקל גם בלי אימונים עקב האפקט של הסטרואידים על תהליכים בגוף שלך, אבל זה יהיה נוזלים ובשנייה שתרד מהסייקל אתה פשוט תצטמק בחזרה.
אם תהיה בסייקל ותשב כל היום על הספה, לא יצא לך מזה שום דבר מבחינת תועלת. נאדה.
אתה כן צריך להוסיף שומנים בריאים בתפריט אומגה-3 וכו לא משנה אם אתה טבעי או על חומרים.התכוונתי לשומנים בריאים בתפריט
שלילי,זה לא הוכחהוכח כבר על בני אדם שיש עלייה במסת שריר
לא, זה נוזלים,גליקוגן,משקל עצמות,כמות דם.ומזה מסת גוף הרזה ? שריר .
קודם כל ,אני שמח שסוף סוף הגיע לפורום מישהו מלומד ובכיר כמוך שיכול לענות לנו על השאלותההפך חומרים עושים חיים קלים אתה יותר חזק יותר קל לשמור על מסת שריר ולא לצבור שומן . יש לך יותר סיבולת אתה מתאושש יותר מהר
אשאל שאלה אחת תענה וכן או לאאיך חומרים עושים חיים קלים יותר?
מה המדד שלך להתקדמות?אשאל שאלה אחת תענה וכן או לא
אם אני עכשיו מתחיל חומרים אבל נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק
האם אני אתקדם יותר מהר או לא?
די לחפש מה זה מדד להתקדמות כאילו זה לא ברורמה המדד שלך להתקדמות?
ירידה במשקל?, עלייה בכוח?, עלייה במסה רזה?,פיתוח גוף ?
לגבי פיתוח גוף התשובה שלי היא כן, לגבי השאר אני נוטה בין לא לבין לא ניתן לדעת.
וההסבר פשוט,
אם המטרה שלך היא להתחזק,נטו יותר משקל על המוט, אותה תכנית לא תעזור לך. אתה כנראה תצטרך תכנית עם קצב התקדמות שונה.
וייתכן שזה יצריך ממך יותר אוכל או יותר אימונים ולכן זה כבר לא "אותו דבר בדיוק"
בוודאי שזה לא ברור,די לחפש מה זה מדד להתקדמות כאילו זה לא ברור
תקרא את המשך התגובה הקודמתאתה טוען שאם אני עושה תוכנית כוח עם חומרים אני יכול להוריד את החומרים ולהתקדם בול אותו דבר?
אני מבין מה אתה אומר עכשיו אני יודע שעם חומרים אפשר להתאמן יותר קשה וקבל הרבה יותר תוצאות הטענה שלי שגם עם ממשיכים אותו דבר עדיין התוצאות יהיו יותר טובות מבלי חומריםבוודאי שזה לא ברור,
המדד שלי הוא נטו נטו נטו כוח. לא מעניין אותי שום דבר אחר.
התקדמות שלי יכולה להיות ירידה במשקל,עלייה במשקל, עלייה בשומן ולא חשוב מה. העיקר מבחינתי שאני מתחזק וזה המדד האישי שלי.
בן אדם אחר יגיד שהמדד שלו זה ריבועים וכו'
תקרא את המשך התגובה הקודמת
מסכים לגמרי מבחינת נראות , קשה לי להגיב מבחינת כוח והיפרטרופיה מכיוון שאתה בעצמך הדגשת "נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק".הטענה שלי שגם עם ממשיכים אותו דבר עדיין התוצאות יהיו יותר טובות מבלי חומרים
עם סטרואידים אתה לא בונה יותר שריר?מסכים לגמרי מבחינת נראות , קשה לי להגיב מבחינת כוח והיפרטרופיה מכיוון שאתה בעצמך הדגשת "נשאר באותה התוכנית שלי עם אותו האוכל הכל אותו דבר בדיוק".
הכוונה שלי היא שאם אתה ממשיך לעשות את הכל אותו דבר אחד לאחד,אתה פשוט לא תרוויח את מה שסטרואידים יכולים להציע לך.
אפילו לאכול 200 קלוריות יותר ולעשות עוד סט אחד כבר יתן לך יתרון(ואולי אפילו משמעותי) , אבל בדוגמה שלך,שהכל ממשיך בדיוק אחד לאחד, אני לא בטוח שיהיה הבדל וקשה מאוד לבחון את זה