בנוגע להזמנות מחול, אולי מישהו פה יוכל לעזור

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
הגיע לי לפני חודש חבילה בדואר רגיל לא רשום, קיבלתי את הפתק הזה והלכתי לפרטי הסניף שהיה רשום עליו.
כשהגעתי הפקידה אמרה "אני לא מוצאת את זה, כנראה שזה נשאר בסניף הדואר המרכזי תנסה שם"
נסעתי לשם, גם שם אמרו שזה לא נמצא ואין להם מושג ושאני ינסה שוב בסניף הקודם שרשום על הנייר.
אחרי יומיים אמרתי ננסה שוב והלכתי לסניף שרשום שוב אמרה שאין לה מושג וזה לא הגיע אליה, ושבגלל שזה לא דואר רשום אי אפשר לאתר את החבילה, היא אמרה לי ללכת שוב לדואר המרכזי ולדבר עם אישה בשם סוזן.
הלכתי ודיברתי עם הסוזן הזאתי היא לקחה פרטים שלי ואמרה שיחזרו אלי, עבר מאז עוד 3 שבועות ואף אחד לא דיבר איתי..
אני מניח שזה מלכתכילה כנראה הגיע לסניף אחר ושזה כבר חזר לשולח. מאז שקיבלתי את הפתק של הדואר עבר בידיוק חודש..
בגלל שהזמנתי בערך איזה 7 הזמנות מכמה אתרים שונים אין לי מושג איזו הזמנה זאת היתה. מה אפשר לעשות?
יש אופציה לבקש פיצוי מהדואר על הטעויות שלהם? אם מישהו מבין בזה אני אשמח לעזרה.. תודה!

אם עבר יותר מחודש כנראה זה הוחזר לשולח אם קיבלת פתק(אם לא היית מקבל פתק אולי זה בכלל לא עבר את הבידוק של המכס).

אתה צריך לדבר עם מי ששלח לך את החבילה, הוא יוצר קשר עם חברת ההובלה שדרכה יצא המשלוח ואומר לך מה הסטטוס של החבילה.
אם המוכר אומר לך ש"החברת שילוח אמרה שהמשלוח הגיע כבר מזמן לישראל" כל מי שיש לך לדבר איתו זה הדואר(על סמך המספר מעקב של השולח או של הדואר), זו אחריות שלהם.

נ.ב
פיצוי על טעות של דואר ישראל? עדיף שתחכה להסכם שלום בינינו לפלסטינים, יותר סביר שזה יקרה לפני
אם מדובר במשהו יקר ערך ואתה משוכנע שהטעות היא של הדואר תמיד אפשר לתבוע בתביעות קטנות, רק קח בחשבון את ההוצאות המשפטיות(שלא תקבל אם תפסיד) ואת הזמן הרב שייקח לך להגיע לבימ"ש.

• פותח/ת השרשור
כן, קיבלתי פתק. זה היה אמור להיות ביחידת הדואר שרונה ברחובות..
הקטע שאני לא יודע מי שלח לי את החבילה כי זה לא בדואר רשום וכי הזמנתי איזה 7-8 דברים מכמה אתרים שונים..
יש לך רעיון מה אפשר לעשות??

תאתר מי שלח לך את החבילה וצור איתו קשר
הנושא מוצה, ננעל למניעת ספאם

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית