הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Power Clean - תעזרו לי ללמוד ? סרטון שלי

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
התחלתי ללמוד פאוור קלין, הרגשתי ממש טוב עם התרגיל, אחד התרגילים המגניבים
אני כמעט בטוח שהטכניקה שלי לקויה כי אין מי שילמד אותי

מי שמכיר/יודע/ביצע אבקש את עזרתכם לדגשים, מה טוב מה לא טוב...
תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
היום עשיתי עוד פעם
השתדלתי למשוך עם הטרפז + הקפיצה, בלי לעזור עם הידיים ופשוט להפוך אותם
ואם לא משכתי מספיק אז עליתי עם פרונט סקווט קטן.
יש התקדמות ? מה עוד לא טוב ? למה לתת דגש ?
סך הכל זה נראה לי די חרא קלין, אבל מרגיש שיש שיפור מפעם שעברה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בגלל שלך לקח חודשיים להבין את התנועה לא אומר שלאחרים גם צריך לבזבז את הזמן.

לקח לי יותר מחודשיים להבין את התנועה וכבר למעלה משש שנים שאני מלטש אותה ותאמין לי שאין אחד שקולט את התנועה הנכונה אחרי אימון אחד, מחקרים מראים שע"מ שהגוף יבצע תנועה בצורה אוטומטית צריך לעשות אותה אלפי פעמים.
תרשה לי רק לשאול אותך מה התוצאות שלך וכמה זמן אתה מתאמן?

היום עשיתי עוד פעם
השתדלתי למשוך עם הטרפז + הקפיצה, בלי לעזור עם הידיים ופשוט להפוך אותם
ואם לא משכתי מספיק אז עליתי עם פרונט סקווט קטן.
יש התקדמות ? מה עוד לא טוב ? למה לתת דגש ?
סך הכל זה נראה לי די חרא קלין, אבל מרגיש שיש שיפור מפעם שעברה

http://www.youtube.com/watch?v=UU-LmvG2BeQ

נראה קצת יותר טוב מפעם שעברה, אתה מצמיד אותה לגוף בהתחלה אבל שוב משחרר אותה אחרי הברכיים.
תעצור את הסרטון בשניה 18 ותראה שהמרפקים כבר ב 90 מעלות בזמן שבנקודה הזאת הם צריכים להיות ישרים.
תנסה לפתוח יותר רגליים כשאתה לוקח אותה על החזה ולקחת ברכיים קצת יותר החוצה ככה שהם לא יגלשו קדימה ואז המשקולת מחליקה קדימה ואתה מנסה להשיג אותה.

• פותח/ת השרשור
נראה קצת יותר טוב מפעם שעברה, אתה מצמיד אותה לגוף בהתחלה אבל שוב משחרר אותה אחרי הברכיים.
תעצור את הסרטון בשניה 18 ותראה שהמרפקים כבר ב 90 מעלות בזמן שבנקודה הזאת הם צריכים להיות ישרים.
תנסה לפתוח יותר רגליים כשאתה לוקח אותה על החזה ולקחת ברכיים קצת יותר החוצה ככה שהם לא יגלשו קדימה ואז המשקולת מחליקה קדימה ואתה מנסה להשיג אותה.

למה ב 18 המרפקים צריכים להיות ישרים ?
איך אני יכול פיזית לעשות את זה כי הידיים שלי הרבה יותר ארוכות מהמרחק של המוט והכתפיים בשנייה זו ?

בעצם ראיתי, זה בתחילת השניה 18, אני מתחיל לקפל את היד לפני שהשכמות שלי מושכות, צודק
אז אני קודם כל מושך עם השכמות/טרפז ורק אחר כך נותן ליד לעלות עם המוט ואז מוציא מרפקים קדימה

נכון ?

נערך לאחרונה:
למה ב 18 המרפקים צריכים להיות ישרים ?
איך אני יכול פיזית לעשות את זה כי הידיים שלי הרבה יותר ארוכות מהמרחק של המוט והכתפיים בשנייה זו ?

בעצם ראיתי, זה בתחילת השניה 18, אני מתחיל לקפל את היד לפני שהשכמות שלי מושכות, צודק
אז אני קודם כל מושך עם השכמות/טרפז ורק אחר כך נותן ליד לעלות עם המוט ואז מוציא מרפקים קדימה

נכון ?

בדיוק סוף הישור של הברכיים והירכיים מלווה במשיכה של הטרפז ורק אז במצב הכי מתוח שלך כשהמוט מתחיל לעלות למעלה ע"י התאוצה שהבאתה לו אתה מתחיל לקפל מרפקים ולהכנס מתחת למוט

ממליץ לך לצפות בשני הסירטונים האלה:

בערך באמצע הסירטון השני הוא מסביר על הפאוור קלין ומראה בדיוק חלק מהטעויות שלך ואיך לתקן אותן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בדיוק סוף הישור של הברכיים והירכיים מלווה במשיכה של הטרפז ורק אז במצב הכי מתוח שלך כשהמוט מתחיל לעלות למעלה ע"י התאוצה שהבאתה לו אתה מתחיל לקפל מרפקים ולהכנס מתחת למוט

סבבה
ניסיתי לעשות את זה היום

צריך ריכוז מטורף בשביל לתאם את כל התנועה
כמו שריפטו רשם בספר שאנשים תמיד ירצו למשוך עם הידיים

תודה על הסרטונים והעזרה

סבבה
ניסיתי לעשות את זה היום

צריך ריכוז מטורף בשביל לתאם את כל התנועה
כמו שריפטו רשם בספר שאנשים תמיד ירצו למשוך עם הידיים

תודה על הסרטונים והעזרה

מהסיבה הזאת בדיוק המלצתי לך לעבוד עם מקל, כי עם 60 קילו אין סיכוי לעבוד לאט להקפיד על כל הדגשים וגם לתאם את הכל ביחד, תקלוט את התנועה הבסיסית ואז תעבור למוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית