סקר לגביי הזמנת טיסות און-ליין

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אני מפרסם פה שאלות, מי שיכול לענות ואפילו להוסיף את דעתו אני אשמח.
תודה לכל מי שעונה:

האם הזמנת בעבר טיסות און-ליין?
מאיזה אתר?
האם הזמנת אי פעם מXPEDIA או KAYAK?
האם אחרי שהזמנת את הטיסות ניסית ליצור קשר עם האתר שהזמנת דרכו?
אם כן, מה היה סוג המענה? (טלפוני,מייל?)
האם ניתקלת בבעיות כלשהן בזמן ההזמנה או אחריה?
האם ציפית לשירות מסויים אחרי שהזמנת את ההזמנה און-ליין וקיבלת שירות שונה ממה שציפית לו?
במידה ותהיה לך האפשרות להזמין טיסות במחירים זולים, און-ליין, ללא סוכן נסיעות האם תצפה לשירות של סוכן נסיעות? או שתקבל את זה שהזמנת בזול ולכן השירות הוא מינימאלי?
האם אתה מעדיף להזמין טיסה בזול ללא סוכן באינטרנט או עם סוכן נסיעות ולשלם על כך "דמי טיפול"?

שוב תודה לכל מי שמתפנה ועונה על השאלות, זה יעזור לי מאד.
אגב אפשר להוסיף כל הערב או הארה או סיפור אישי מנסיון, הכל הולך!

ראשית, זה Expedia...

ולשאלתך, אני מעולם לא הזמנתי טיסה דרך האתר, אלא תמיד דרך האתר הרשמי של חברת התעופה.
אני מעולם לא טסתי בטיסות צ'רטר או לאו-קוסט, אז קח את זה בחשבון.

מהרגע שאתה מזמין ישירות דרך האתר הרשמי של חברת התעופה, אתה יכול לקבל שירות מהם ולא זקוק לסוכן.
החיסרון הוא שאם קורה משהו (וזה נדיר) אתה צריך לטפל בכל בעצמך. לעומת זאת, אם אתה מזמין דרך סוכן, אתה מקבל ממנו את כל השירות. מאל"ף ועד ת"ו. הפרמיה שמשלמים לסוכנים, לעתים, אינה מורגשת ועד מזערית. לא פעם ולא פעמיים הזמנתי דרך סוכן ובדקתי גם באתר של חברת התעופה וגיליתי שהמחירים היו זהים לחלוטין.

לגבי סוגי המענה, אנחנו בשנת 2014. מייל מתקבל בברכה, אבל גם שיחות טלפון.
יתר על כן, אפילו לפני 5 שנים, כשהזמנתי דרך Expedia, והייתה לי בעיה, התקשרתי לשירות שלהם שנמצא בארה"ב.

בקיצור, מה בדיוק החששות שלך ומה אתה מתכנן?

• פותח/ת השרשור
ראשית, זה Expedia...

ולשאלתך, אני מעולם לא הזמנתי טיסה דרך האתר, אלא תמיד דרך האתר הרשמי של חברת התעופה.
אני מעולם לא טסתי בטיסות צ'רטר או לאו-קוסט, אז קח את זה בחשבון.

מהרגע שאתה מזמין ישירות דרך האתר הרשמי של חברת התעופה, אתה יכול לקבל שירות מהם ולא זקוק לסוכן.
החיסרון הוא שאם קורה משהו (וזה נדיר) אתה צריך לטפל בכל בעצמך. לעומת זאת, אם אתה מזמין דרך סוכן, אתה מקבל ממנו את כל השירות. מאל"ף ועד ת"ו. הפרמיה שמשלמים לסוכנים, לעתים, אינה מורגשת ועד מזערית. לא פעם ולא פעמיים הזמנתי דרך סוכן ובדקתי גם באתר של חברת התעופה וגיליתי שהמחירים היו זהים לחלוטין.

לגבי סוגי המענה, אנחנו בשנת 2014. מייל מתקבל בברכה, אבל גם שיחות טלפון.
יתר על כן, אפילו לפני 5 שנים, כשהזמנתי דרך Expedia, והייתה לי בעיה, התקשרתי לשירות שלהם שנמצא בארה"ב.

בקיצור, מה בדיוק החששות שלך ומה אתה מתכנן?

אין לי חששות וכל מה שאתה אומר לי ידוע לי מראש (כי בבעלותי- או יותר נכון בבעלות המשפחה שלי 2 חברות נסיעות) , אני מתכנן לפתוח אתר שימכור טיסות אונליין, בגלל זה השאלות.

אין לי חששות וכל מה שאתה אומר לי ידוע לי מראש (כי בבעלותי- או יותר נכון בבעלות המשפחה שלי 2 חברות נסיעות) , אני מתכנן לפתוח אתר שימכור טיסות אונליין, בגלל זה השאלות.

סליחה על השאלה, אך במה האתר יהיה שונה משאר מליון האתרים הקיימים?

• פותח/ת השרשור

הוא יהיה זול, נוח , מהיר ועם מענה בשפה העברית.
במה שונה אורנג' מסלקום ? כלום- הרבה פרסום , שירות טוב .
ויש לי עוד כמה שיטות שיווקיות שאני לא יכול לדבר עליהם.

אבל בעיקר אני אהיה בין הכי זולים בארץ אם לא הכי זול.

אם זה מה שהיו אומרים כל פעם שרצו לעשות אפליקציה של GPS אז לא היה היום WAZE.

לא להקשיב ללוזרים

בהצלחה:)

ראשית, כפי שאמרו פה לפני - בהצלחה.

ההשוואה שלך לאורנג'/סלקום, לדעתי, לא כל כך נכונה כי, בסופו של דבר, יש לנו היום 3 חברות גדולות + כמה חברות שסוחרות בזמן אוויר. לעומת זאת, יש אינספור אתרי תיירות וכל אחד טוען שהוא הכי זול והכי טוב ואצלו הכי נעים וכו'... זה תקף כמובן כמעט לכל נושא: סופרמרקטים, מזגנים, ביטוחים וכו'...

• פותח/ת השרשור
ראשית, כפי שאמרו פה לפני - בהצלחה.

ההשוואה שלך לאורנג'/סלקום, לדעתי, לא כל כך נכונה כי, בסופו של דבר, יש לנו היום 3 חברות גדולות + כמה חברות שסוחרות בזמן אוויר. לעומת זאת, יש אינספור אתרי תיירות וכל אחד טוען שהוא הכי זול והכי טוב ואצלו הכי נעים וכו'... זה תקף כמובן כמעט לכל נושא: סופרמרקטים, מזגנים, ביטוחים וכו'...

בעיקרון, צריך לדעת להרוויח כסף מתיירות. ענף התיירות הוא בין הענפים הכי מכניסים בשוק הישראלי (לדוג' המחזור של אחת החברות שלנו נע באיזור ה30 מליון דולר לשנה, כמובן זה המחזור לא הרווח) בכל מקרה, זאת העבודה שלי וזה העסק. אני מספיק שנים בענף והשאלה היא לא אם לפתוח או לא אלא השאלות שהעלתי שם בסקר. כדי לעזור לי לפנות לקהל יעד שאני מעוניין בו

את שלי אמרתי ואוסיף עוד משהו:
אם אני מתכנן חופשה עם טיסה ישירה ושהות במקום אחד, אלך לאופציה של הזמנה ישירה, ללא סוכן.
אולם, אם אני מתכנן טיול ארוך ומורכב, כולל כמה טיסות ובתי מלון, אפנה לסוכן שיעשה הכל עבורי.

• פותח/ת השרשור
את שלי אמרתי ואוסיף עוד משהו:
אם אני מתכנן חופשה עם טיסה ישירה ושהות במקום אחד, אלך לאופציה של הזמנה ישירה, ללא סוכן.
אולם, אם אני מתכנן טיול ארוך ומורכב, כולל כמה טיסות ובתי מלון, אפנה לסוכן שיעשה הכל עבורי.

תודה

לצערי אני אס דיי הרבה ואת הכל אני מזמין דרך האינטרנט (סוכני נסיעות כמעט ולא קיימים בארצות הברית).
אני בד״כ מזמין טיסות מ Google Flights
ורק בגלל שיש להם גרף שמראה כיצד מחיר הטיסות משתנה בהתאם ליום הטיסה/חזרה.

• פותח/ת השרשור
לצערי אני אס דיי הרבה ואת הכל אני מזמין דרך האינטרנט (סוכני נסיעות כמעט ולא קיימים בארצות הברית).
אני בד״כ מזמין טיסות מ Google Flights
ורק בגלל שיש להם גרף שמראה כיצד מחיר הטיסות משתנה בהתאם ליום הטיסה/חזרה.

שאתה מזמין משם ורוצה לשנות את מועד הטיסה למשל (או להזמין ארוחות או לבטל) למי אתה פונה? לחברת התעופה או לגוגל?

הזמנתי טיסות בעבר גם דרך Expedia וגם דרך Kayak.
לא נתקלתי בשום בעיות ולא היה לי צורך לפנות אליהם לא במייל ולא בפלאפון.
בגדול, מאוד נוח ואני די בטוח שאזמין משם גם בעתיד.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי טיסות בעבר גם דרך Expedia וגם דרך Kayak.
לא נתקלתי בשום בעיות ולא היה לי צורך לפנות אליהם לא במייל ולא בפלאפון.
בגדול, מאוד נוח ואני די בטוח שאזמין משם גם בעתיד.

אם יהיה אתר ישראלי שעובד על אותו ממשק, מחירים בערך אותו דבר תעדיף להזמין משם?

שאתה מזמין משם ורוצה לשנות את מועד הטיסה למשל (או להזמין ארוחות או לבטל) למי אתה פונה? לחברת התעופה או לגוגל?
גוגל מרכזת בתוכה מאות חברות תעופה ואתרי הזמנות און ליין. אין להם שירות לקוחות. אני חושב שהשירות הזה שלהם עובד כמו אדסנס, שהחברות הללו משלמות פר קליק.

אם יהיה אתר ישראלי שעובד על אותו ממשק, מחירים בערך אותו דבר תעדיף להזמין משם?

אם המחירים יהיו אותו דבר אז אין ספק שכן.
כשאפשר (וההבדלים במחיר לא כאלה גדולים) אני מעדיף לתת פרנסה לישראלים.

• פותח/ת השרשור
גוגל מרכזת בתוכה מאות חברות תעופה ואתרי הזמנות און ליין. אין להם שירות לקוחות. אני חושב שהשירות הזה שלהם עובד כמו אדסנס, שהחברות הללו משלמות פר קליק.

רק שתדע שבדר"כ להזמין מהחברות תעופה ישירות יוצא יוצא יותר יקר.
נכנסתי לגוגל וראיתי שזה נותן לך להזמין דרך האתר, עצה שלי תקח את התאריכים של הטיסות שהם מציאים שם כנס ל"travellist.co.il" תרשום שם את התאריכים המדוייקים שגוגל נתנו לך כזולים ותראה שיש מצב שתמצא יותר זול.

המחירים הכי זולים הם לואוקוסט ואותם ניתם לזמין רק באתר החברה, קח את wizzair , הם מוכרים כרטיסים ב300 שקל לחול הלוך-חזור אבל בלי מזוודה ובלי אוכל + צריך להזמין חודשים מראש אבל זה המחיר הכי זול בשוק ואי אפשר להתחרות בהם כי אפשר להזמין רק באתר החברה.

• פותח/ת השרשור
המחירים הכי זולים הם לואוקוסט ואותם ניתם לזמין רק באתר החברה, קח את wizzair , הם מוכרים כרטיסים ב300 שקל לחול הלוך-חזור אבל בלי מזוודה ובלי אוכל + צריך להזמין חודשים מראש אבל זה המחיר הכי זול בשוק.

יהיה אפשר להזמין דרכי גם LOW COST בלי קשר אתה יכול להזמין LOW COST מכל סוכנות נסיעות וכל אתר אינטרנטי היום.

יהיה אפשר להזמין דרכי גם LOW COST בלי קשר אתה יכול להזמין LOW COST מכל סוכנות נסיעות וכל אתר אינטרנטי היום.
צודק, יש עמלה אבל אפשר. אבא שלי בנה עשרות אתרי תיירות ובהחלט אם האתר מצליח אפשר לעשות קופה יפה. בהצלחה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית