הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר לגביי הזמנת טיסות און-ליין

אני מפרסם פה שאלות, מי שיכול לענות ואפילו להוסיף את דעתו אני אשמח.
תודה לכל מי שעונה:

האם הזמנת בעבר טיסות און-ליין?
מאיזה אתר?
האם הזמנת אי פעם מXPEDIA או KAYAK?
האם אחרי שהזמנת את הטיסות ניסית ליצור קשר עם האתר שהזמנת דרכו?
אם כן, מה היה סוג המענה? (טלפוני,מייל?)
האם ניתקלת בבעיות כלשהן בזמן ההזמנה או אחריה?
האם ציפית לשירות מסויים אחרי שהזמנת את ההזמנה און-ליין וקיבלת שירות שונה ממה שציפית לו?
במידה ותהיה לך האפשרות להזמין טיסות במחירים זולים, און-ליין, ללא סוכן נסיעות האם תצפה לשירות של סוכן נסיעות? או שתקבל את זה שהזמנת בזול ולכן השירות הוא מינימאלי?
האם אתה מעדיף להזמין טיסה בזול ללא סוכן באינטרנט או עם סוכן נסיעות ולשלם על כך "דמי טיפול"?

שוב תודה לכל מי שמתפנה ועונה על השאלות, זה יעזור לי מאד.
אגב אפשר להוסיף כל הערב או הארה או סיפור אישי מנסיון, הכל הולך!

ארוך, אנסה לענות על הרוב..
1.כן לברלין, מאוד מרוצה.
2.בדקתי בskyscanner בין היתר אבל הזמנתי את אותה הטיסה דרך חברה ישראלית (גוליבר או משהו) בתופסת כמה דולרים בודדים עמלה.
3.כן
4.מייל
5 היתה בעיה בהזמנת מושבים לא קיבלנו מה שבחרנו באתר.
6. אם הבנתי אותך, זה מה שעשיתי..
7. אינטרנט

אחלה רעיון לסטרטאפ סה״כ.. מקווה שתלך על זה ותצליח.

*אני עם הפלאפון אז ציטטתי

כן הזמנתי כמעט רק אונליין וכנראה שגם השנה אזמין אונליין.
בעיקר מחברות התעופה עצמן. ופעם אחת מגוליבר (היה על הכיפק, קיבלתי במייל מלא פרטי מידע והמלצות לתיירות ביעד שהזמנתי עד מועד הטיסה, אין יותר פרסומות אחרי הטיסה)
הזמנתי גם טיסת פנים בספרד(ברצלונה-מדריד) ויצרתי קשר לגבי החיוב במייל, התשובות היו במייל ובאנגלית(אייר אירופה)

באופן כללי זה מאוד נוח לי להזמין דרך האינטרנט טיסה מכייון שאת החופשה אני מתכנן באופן עצמאי, וכן אני מעדיף זול יותר ללא עמלות תיווך למיניהם

לא הבנתי בדיוק האם מדובר על אתר סוכנות נסיעות או אתר שמשווה ביניהן.
בכל אופן אני משתמש תמיד בטרווליסט, זה כלי הכרחי שאני לא רואה את עצמי מחליף בלי סיבה טובה. הוא פשוט משווה בין כל הסוכנויות, מה צריך יותר מזה?
את הרכישה מבצעים דרך הסוכנות בתכלס, והמענה שלהם הוא בד"כ טלפוני, קל ופשוט.
הזמנה דרך אתרי חברות התעופה היא בד"כ יקרה, דיי בהרבה יותר מסוכנויות הנסיעות. לא מבין את הקטע, אבל זה המצב.

אני בד"כ מזמין מה שהכי זול ומסתדר לי מבחינת לו"ז, בד"כ הלו"ז שלי דיי ספציפי.
אם אתר כלשהו יחסוך לי כסף אני אזמין דרכו, לא קריטי אם מענה אצטרך לקבל במייל או טלפון. בתכלס אני לא צריך מענה חוץ מלהזמין, שגם את זה אני מבצע דרך האתר ואם אותה סוכנות ספציפית לא רוצה שזה יתבצע בטלפון אז אני בכלל לא מדבר איתם. אולי הם מתקשרים לקחת פרטים או משהו.

האמת שטסתי לקנדה הזמנתי מסוכנת מהמגזר החרדי,עשתה לי אחלה מחיר
אבל ככל הנראה שאטוס (בעזרת השם) לאמסטרדם אני אזמין מהרשת,נראה שיש דילים טובים

מבחינת מחיר לחוליו יש דילים מעולים לאמסטרדם, רק חבל שזה קצרצר
3-4 ימים

האם הזמנת בעבר טיסות און-ליין?
מאיזה אתר?
האם הזמנת אי פעם מXPEDIA או KAYAK?
האם אחרי שהזמנת את הטיסות ניסית ליצור קשר עם האתר שהזמנת דרכו?
אם כן, מה היה סוג המענה? (טלפוני,מייל?)
האם ניתקלת בבעיות כלשהן בזמן ההזמנה או אחריה?
האם ציפית לשירות מסויים אחרי שהזמנת את ההזמנה און-ליין וקיבלת שירות שונה ממה שציפית לו?
במידה ותהיה לך האפשרות להזמין טיסות במחירים זולים, און-ליין, ללא סוכן נסיעות האם תצפה לשירות של סוכן נסיעות? או שתקבל את זה שהזמנת בזול ולכן השירות הוא מינימאלי?
האם אתה מעדיף להזמין טיסה בזול ללא סוכן באינטרנט או עם סוכן נסיעות ולשלם על כך "דמי טיפול"?

מזמינה און ליין (איזיג'ט, אלעל, ארקיע)
אף פעם לא נתקלתי בבעיה.
הקשר תמיד היה דרך מייל
הבעיה היחידה בהזמנת טיסות און ליין היא כשאתה מתכנן טיול שהוא לא טיסת הלוך חזור רגילה. למעשה לא ניתן לבנות מסלול טיול עם המראה מנקודה X עצירה בY וחזרה מF. במקרה כזה אני נעזרת בסוכן.
השרות לרוב היה טוב אבל בהחלט לפעמים איכות הטיסה היתה גרועה.
אם תהיה אפשרות לטיסות זולות, און ליין ושרות של סוכן זה בהחלט יהיה הערך המוסף של שירות כזה.
אם אני נוסעת לסוף שבוע באמסטרדם אקח טיסה אונליין ללא סוכן. אם אני מתכננת טיול מורכב יותר או יעד שבמילא אין אליו מבחר של טיסות אקח סוכן.

תעקוב אחרי גרופון כבר פעמיים ראיתי שם טיסה ישירה לשבוע ב-1000 ש"ח.

אני מפרסם פה שאלות, מי שיכול לענות ואפילו להוסיף את דעתו אני אשמח.
תודה לכל מי שעונה:

האם הזמנת בעבר טיסות און-ליין? כן
מאיזה אתר? טלטוס, ישירות מאתר החברה
האם הזמנת אי פעם מXPEDIA או KAYAK? לא
האם אחרי שהזמנת את הטיסות ניסית ליצור קשר עם האתר שהזמנת דרכו? כן
אם כן, מה היה סוג המענה? (טלפוני,מייל?) גם וגם
האם ניתקלת בבעיות כלשהן בזמן ההזמנה או אחריה? כן
האם ציפית לשירות מסויים אחרי שהזמנת את ההזמנה און-ליין וקיבלת שירות שונה ממה שציפית לו? כן, חוסר קבלת אחריות על טעויות שנעשו ע"י החברה
במידה ותהיה לך האפשרות להזמין טיסות במחירים זולים, און-ליין, ללא סוכן נסיעות האם תצפה לשירות של סוכן נסיעות? או שתקבל את זה שהזמנת בזול ולכן השירות הוא מינימאלי? לדעתי סוכן הוא מיותר, גם בפן האינפורמטיבי, גוגל יודע יותר מכל סוכן ולעיתים סוכנת בת 50 לא מבינה בתחומי עניין של צעירים בני 23 לדוגמא (מעבר לדילים לנאפה/איוס/מאליה/בורגס). לחברות התעופה יש מוקדים (לרוב גם 24/7) שיכולים לעזור יותר מכל סוכן שתמיד תלוי בחברת תעופה לשינויים וכו'.
האם אתה מעדיף להזמין טיסה בזול ללא סוכן באינטרנט או עם סוכן נסיעות ולשלם על כך "דמי טיפול"? רק באינטרנט. לעיתים ויש מסלול טיסה "מסובך" עם מס' טיסות רב והרבה חופש פעולה בתאריכים אולי אעזר בסוכן, אבל רק אם אסמוך עליו שיתן לי מחיר באמת זול. אבל גם ככה צריך לבדוק אותו ואתה עושה את אותה עבודה בעצמך לרוב.

דעתי האישית שסוכני הנסיעות עתידים להיכחד מהעולם, היה לי נסיון מאוד רע עם כמה מהם, הצעות שהיו יקרות במאות דולרים, סוכנת שלא ידעה מה זה "אוקטוברפסט", הבטחות של "5 דקות הליכה מהאתר" וכו'. פעם ראשונה שהשתמשתי בסוכן רציתי להזמין טיסה לתאילנד, עם חופש פעולה מוחלט לתאריכים, והסוכנת התעקשה שנחליט על תאריך ספציפי במקום לבדוק לנו מה הכי זול. מאז השתדלתי להזמין הכל לבד. לסוכנים יש דילים עם מלונות, חברות תעופה וכו' ויש להם אינטרס למכור לך X ולא Y, אתרים כמו בוקינג.קום, טריפ אדווייזר וכו' מספקים מידע הרבה הרבה הרבה יותר אינפורמטיבי ואמין מסוכן נסיעות, שלא נדבר על מחירים. אני פשוט לא רואה שום סיבה בעולם לשלם לסוכן שיעשה עבודה שאתה יכול לעשות באותה יעילות וביותר באמינות... רק אם יש לך כסף ואין לך זמן.

שוב תודה לכל מי שמתפנה ועונה על השאלות, זה יעזור לי מאד.
אגב אפשר להוסיף כל הערב או הארה או סיפור אישי מנסיון, הכל הולך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית