הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה- סקוואט ודדליט

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
סקוואט:
נראה לי שאני יורד קצת יותר מידי? וגם אני בקושי מוציא את התחת לא?

דדליפט:
הוא נראה לי בסדר..

לגבי הסקוואט , רוחב הפיסוק שאתה מבצע הוא לסקוואט LB אך כל שאר האלמנטים אתה מבצע HB (מוט בקצה העליון של הטרפזים , פחות השיענות קדימה ועזרה מהגב) , אני הייתי ממליץ לך לת מיקוד של אחד מהם או שתבצע את כל האמלנטים של HB או של LB אבל לא חצי חצי, אבל סך הכל אין לזה כל כך הרבה חשיבות נירא בסדר.
לגבי הדאדליפט גם הוא נירא די בסדר רק תן עבודה על נעילה בטרפזים כדי שלא יצור לך כיפוף קדימה, כשתגיע למשקלים קצת יותר כבדים אם לא תתן לזה חשיבות כבר מעכשיו כל הגב שלך יתקפל קדימה.

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט , רוחב הפיסוק שאתה מבצע הוא לסקוואט LB אך כל שאר האלמנטים אתה מבצע HB (מוט בקצה העליון של הטרפזים , פחות השיענות קדימה ועזרה מהגב) , אני הייתי ממליץ לך לת מיקוד של אחד מהם או שתבצע את כל האמלנטים של HB או של LB אבל לא חצי חצי, אבל סך הכל אין לזה כל כך הרבה חשיבות נירא בסדר.
לגבי הדאדליפט גם הוא נירא די בסדר רק תן עבודה על נעילה בטרפזים כדי שלא יצור לך כיפוף קדימה, כשתגיע למשקלים קצת יותר כבדים אם לא תתן לזה חשיבות כבר מעכשיו כל הגב שלך יתקפל קדימה.
בסקוואט לגבי הרוחב לעשת רחב יותר או פחות רחב"?
ולגבי הדדליפט בסדר אני אנסה יום שלישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית