הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני - טסט + NPP

• פותח/ת השרשור idangym
  • פורסם בתאריך

idangym

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
9
38
1
שלום,
אני מתכנן להתחיל סייקל שני כך :

שבוע 1-8:
250 מ"ג טסט פרופ /EOD
200 מ"ג EOD/ NPP

HCG 500UI בשבוע
PCT כרגיל כלומיד ונובלה.

מטרת הסייקל היא לעלות מסה כמה שיותר נקייה ולכן החומרים הקצרים, רוצה למנוע את אגירת הנוזלים ותופעות הלוואי של הדקונאט, מתלבט אם להוסיף אוראלי כלשהו על מנת לתת קיק\כוח בסייקל, אני רוצה שהסייקל הזה יתן לי בוסט משמעותי בפיתוח הגוף, אשמח לחוות דעת לפני שאתחיל, תודה מראש 🤩

נ.ב : סייקל ראשון היה טסט אנטט רפואי (טסטווירון דיפו- 500mg בשבוע ) למשך 10 שבועות.

הסייקל נראה בסדר, היתי מציע לך להחזיק בהישג יד דוסטינקס בנוסף לארימדקס. NPP לא פחות תמים מהאח הארוך שלו דקונייט, גם בגרסה הקצרה יש עלייה ברמות הפרולקטין. עזוב אוראלים, אתה על פרופ, אתה לא צריך קיקים, אם אתה צריך קיק תן לעצמך כפה וכנס לסט כבד יותר, זה הקיק הכי טוב והכי פחות רעיל לכבד שלך.

שלום,
אני מתכנן להתחיל סייקל שני כך :

שבוע 1-8:
250 מ"ג טסט פרופ /EOD
200 מ"ג EOD/ NPP

HCG 500UI בשבוע
PCT כרגיל כלומיד ונובלה.

מטרת הסייקל היא לעלות מסה כמה שיותר נקייה ולכן החומרים הקצרים, רוצה למנוע את אגירת הנוזלים ותופעות הלוואי של הדקונאט, מתלבט אם להוסיף אוראלי כלשהו על מנת לתת קיק\כוח בסייקל, אני רוצה שהסייקל הזה יתן לי בוסט משמעותי בפיתוח הגוף, אשמח לחוות דעת לפני שאתחיל, תודה מראש 🤩

נ.ב : סייקל ראשון היה טסט אנטט רפואי (טסטווירון דיפו- 500mg בשבוע ) למשך 10 שבועות.
הסייקל עצמו בסדר גמור. מאיזה חברות החומרים?

אישית 200 EOD של NPP גבוה מידי לטעמי..לפחות בהתחלה
אני עשיתי 100 EOD ( גם בסייקל שלי עם טסט ) והעליתי בסוף ל150.זה היה מספיק

מקור אמין ביותר שמייצר את החומרים ;)
מה הקשר לאמינות?... לא שאלתי מי המקור, אלא איזה חברה.
איך באפשרותי לדעת אם לקחת דוסטינקס, איך מורגשת העלייה בפרולקטין?!
NPP מעלה רמות פרולקטין. זה יבוא לידי ביטוי למשל בהגברת הרגישות לפעילטת אסטרוגנית בריקמות שונות בינהן ריקמת השד כ-SERM (נולבה למשל) לא יועיל במיוחד. מבצע סייקל המכיל NOR19 (דקה/NPP/טרן) הצטייד בדוסטינקס ואפילו השתמש בו לכל אורך הסייקל במינון של 0.25mg/e3d.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי ביתי, בלי חברה.

לגבי הדוסטינקס, אני אחכה לרגישות מסויימת או שאשלב אותו בכל מקרה במינון של 0.25mg/e3d?!

התכוונתי ביתי, בלי חברה.

לגבי הדוסטינקס, אני אחכה לרגישות מסויימת או שאשלב אותו בכל מקרה במינון של 0.25mg/e3d?!
מכין לעצמך?... נייס.
אתה נותן 800mg/week NPP של חומר שאני לא יודע עד כמה אתה משוכנע מה הוא מכיל. די נפוץ להוסיף ל-bulk של ננדרולון Methylandrostandiol (נתקלתי בכך בפעם הראשונה לפני תקופה קצרה ומאז חפרתי ונתקלתי בעוד מקור המכיל את ההרכב), נעשה בכדי לשפר את המסה המתקבלת מהננדרולון אך במחיר שלא שווה לשלם (הוסבר בפוסט קודם). לכן במינון הזה אני ממליץ בהחלט לשלב דופאמין אגוניסט לכל אורך הסייקל, בהחלט שווה את התוצאות וכלל לא מזיק.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי תודה רבה.... עוד שאל קטנה, בסייקלים של EOD
זאת אומרת יום כן יום לא - ראשון, שלישי,חמישי,שבת,שני,רביעי וכך הלאה?
או שלוש ימים קבועים במהלך השבוע ?!

סבבה אחי תודה רבה.... עוד שאל קטנה, בסייקלים של EOD
זאת אומרת יום כן יום לא - ראשון, שלישי,חמישי,שבת,שני,רביעי וכך הלאה?
או שלוש ימים קבועים במהלך השבוע ?!
EOD = יום כן, יום לא.

די נפוץ להוסיף ל-bulk של ננדרולון Methylandrostandiol (נתקלתי בכך בפעם הראשונה לפני תקופה קצרה ומאז חפרתי ונתקלתי בעוד מקור המכיל את ההרכב), נעשה בכדי לשפר את המסה המתקבלת מהננדרולון אך במחיר שלא שווה לשלם (הוסבר בפוסט קודם).
לא מצאתי את ההסבר אכפת לך לתת לי קישור?

בנוסף, מה המינון הנכון במידה ומוסיפים דוסטינקס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית