לא הבנתי תתחביר של המשפט.אני אלך לעשות את זה אבל אני לא מבין איך זה יעזור...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי תתחביר של המשפט.אני אלך לעשות את זה אבל אני לא מבין איך זה יעזור...
הוא שילב בין כולם:
יש לו 20 (כלשהם) בעו"ש והוא הבן של אמא שלו
אז אתה אומר שזה לא עוזר? כי אני חשבתי כרס ו 5 פלטות דדליפט, כרס כבר השגתי, 5 פלטות עוד יש הרבה על מה לעבוד... עכשיו אני לא יודע אם שווה בכללקטע..חשבתי שזקן מדובלל ו5 פלטות דדליפט זה ה-דבר
בוא נגיד שהייתי מעדיף להגיד לך שלום במילים ולא ללחוץ לך את היד חחחח
איפה הזקן?אז אתה אומר שזה לא עוזר? כי אני חשבתי כרס ו 5 פלטות דדליפט, כרס כבר השגתי, 5 פלטות עוד יש הרבה על מה לעבוד... עכשיו אני לא יודע אם שווה בכלל
זהו שלא ידעתי על הזקן, חשבתי בגלל שאין לי 5 פלטות דדליפט... אפשר לנסות זקן, אבל זה צריך לבוא עם גלאח על הראש או לא חייב?איפה הזקן?
גאלח+זקןזהו שלא ידעתי על הזקן, חשבתי בגלל שאין לי 5 פלטות דדליפט... אפשר לנסות זקן, אבל זה צריך לבוא עם גלאח על הראש או לא חייב?
טוב על זה כבר צריך לחשוב יותר...גאלח+זקן
שמע סיפור שקרה לי לפני שעתיים:טוב על זה כבר צריך לחשוב יותר...
ואם אני כושל בגידול זקן? :(איפה הזקן?
יש'ך 230X3..נסלח לךואם אני כושל בגידול זקן? 😭
להרים ביחד זה אמור להיות לתמיד:קחו בחשבון כשאתם מכניסים את חברה שלכם לאובססיה הזאת לזכור לא להשאיר אותה לבד בעניין כמו שחבר שלי עשה לי!😵
להרים ביחד זה אמור להיות לתמיד:
![]()
חבר שלך מרים ?קחו בחשבון כשאתם מכניסים את חברה שלכם לאובססיה הזאת לזכור לא להשאיר אותה לבד בעניין כמו שחבר שלי עשה לי!😵
חבר שלך מרים ?
אההוא היה מרים, הוא עשה גם קורס של מדריכים. עכשיו הוא שמן ומעצבן וצוחק עליי שאני אובססיבית