עוד לא מצאתי פתרון לזה...🤮AKA החברה שלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד לא מצאתי פתרון לזה...🤮AKA החברה שלי
לא צריך פתרון..זה משהו להתרברב בועוד לא מצאתי פתרון לזה...🤮
בזה שהיד זו החברה שלך ?לא צריך פתרון..זה משהו להתרברב בו
בחורה עם יד כזאת... אני לא בטוחה...😳לא צריך פתרון..זה משהו להתרברב בו
גם..בזה שהיד זו החברה שלך ?
השאלה היא עד כמה החבר שלך היה באובססיה לזה , ולאיזה תוצאות הוא הגיע בשיא , אני לא מכיר יותר מידי חבר'ה שהגיעו לתוצאות מרשימות ואז עזבו את זה לגמרי , אולי הורידו עצימות והשקעה אבל ללהפסיק לגמרי בלי שום סיבה מיוחדת (פציעות וכו) אני לא מכיר... מה שאני כן מכיר זה כאלה שהשקיעו מלא אבל פשוט לא הייתה להם דרך נכונה והן לא ראו תוצאות יותר מידי מרשימות ואז בסופו של דבר התייאשו מלהשקיע כל כך הרבה ובלי ליראות תוצאות , אחרי שמוצאים את דרך המלך בתחביב הזה והתוצאות באות הרבה יותר מהר ממה שמצפים זה פשוט ממכר בקטע אחר , לפחות אני ככה 😋🍴קחו בחשבון כשאתם מכניסים את חברה שלכם לאובססיה הזאת לזכור לא להשאיר אותה לבד בעניין כמו שחבר שלי עשה לי!😵
השאלה היא עד כמה החבר שלך היה באובססיה לזה , ולאיזה תוצאות הוא הגיע בשיא , אני לא מכיר יותר מידי חבר'ה שהגיעו לתוצאות מרשימות ואז עזבו את זה לגמרי , אולי הורידו עצימות והשקעה אבל ללהפסיק לגמרי בלי שום סיבה מיוחדת (פציעות וכו) אני לא מכיר... מה שאני כן מכיר זה כאלה שהשקיעו מלא אבל פשוט לא הייתה להם דרך נכונה והן לא ראו תוצאות יותר מידי מרשימות ואז בסופו של דבר התייאשו מלהשקיע כל כך הרבה ובלי ליראות תוצאות , אחרי שמוצאים את דרך המלך בתחביב הזה והתוצאות באות הרבה יותר מהר ממה שמצפים זה פשוט ממכר בקטע אחר , לפחות אני ככה 😋🍴
האמת שהוא היה ממש גדול וחטוב
עכשיו הוא שמן
השיטה זה לאחוז כך שהמוט נמצא בערך בבסיס האצבעות ומגנזיום עוזר מעט.עוד לא מצאתי פתרון לזה...🤮
עבר לליפטינג?
נו ליפטינג מה הבעיה ?עבר ללגרבץ ולאכול לאפות
איפה ה"להרים" פה?נו ליפטינג מה הבעיה ?
למה להרים ?איפה ה"להרים" פה?
גדול וחטוב זה קריטריונים שכל אחד מגדיר לעצמו ... יש כאלה שיגידו לדוגמא שאוליסס עצום והוא ממש לא פיטנס הוא בילדר לכל דבר ויש כאלה שיגידו שאם הוא פחות מדוריאן הוא לא כזה גדול..האמת שהוא היה ממש גדול וחטוב, הוא הפסיק בגלל עבודה ולימודים:Confused:
גדול וחטוב זה קריטריונים שכל אחד מגדיר לעצמו ... יש כאלה שיגידו לדוגמא שאוליסס עצום והוא ממש לא פיטנס הוא בילדר לכל דבר ויש כאלה שיגידו שאם הוא פחות מדוריאן הוא לא כזה גדול..
לא הבנתי... חחחח נסה שוב
מרים תיק לואו במילואים חחחח יאללה אולי נסמן איזה איקס 😃אה
חשבתי שהוא מרים אז רציתי לתייג את @talp
חחחחחחחחחחחחחח הרגת אחתינו ליפטינג מה הבעיה ?