הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוזיקה מסוכנת: רוק כבד עלול לגרום לדימום מוחי

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
בן 50 סבל מפגיעה מוחית כאשר טילטל את ראשו בחוזקה במהלך הופעת רוק כבד. הרופאים ביצעו לאיש CT מוח שהראה כי הוא סובל מדימום מוחי. הוא הועבר לחדר הניתוח, והנוירוכירורגים ביצעו קדיחה בגולגלתו וניקזו את הדם. הרופאים: "אם היה בקונצרט קלאסי, זה לא היה קורה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4538573,00.html

איי ווינט, איך אתם יודעים לעשות כותרות.

YNET\WALLA טובים בלבחור כותרות שמושכות אותך להכנס לכתבה אבל למרבה הפלא התוכן לא קשור לכותרת.

יש לי חבר שבזמן פוגו בהופעה שברו לא את הלסת בטעות, אז באותה מידה רוק כבד יכול לגרום לשברים בעצמות ובכתבה הם שמו את ההופעה של מוטורהד בשביל שלכל מי שקורא אותה יהיה דימום במוח

אזהרה להדליק את האור במדרגות עלול לגרום למוות. אברהם לוי מחדרה הדליק את האור במדרגות ונדרס שעתיים אחרי. צירוף מקרים - לא נראה לי.
בערך אותה רמת היגיון כמו הכתבה הזאת.

יש בזה משהו. הלכתי להופעת מטאל עם דלקת אוזניים ולפתע הצלחתי לשמוע. למחרת שלחו אותי למיון בגלל דימום באוזניים 😆

יש בזה משהו. הלכתי להופעת מטאל עם דלקת אוזניים ולפתע הצלחתי לשמוע. למחרת שלחו אותי למיון בגלל דימום באוזניים 😆
wP9vz1.gif

השנה שמעתי הרבה מטאל בווליום חזק בדרך לבית הספר ובאימונים ושמתי לב שכשאנשים רגילים מורידים את האוזניות מהווליום אני רוצה להגביר. נלחצתי והפסקתי מהר. בסוף אני אצטרך להביא להקות להופעה אצלי במכון בשביל לעשות סקוואט 😛

השנה שמעתי הרבה מטאל בווליום חזק בדרך לבית הספר ובאימונים ושמתי לב שכשאנשים רגילים מורידים את האוזניות מהווליום אני רוצה להגביר. נלחצתי והפסקתי מהר. בסוף אני אצטרך להביא להקות להופעה אצלי במכון בשביל לעשות סקוואט 😛
אני כבר 15 שנה לפחות שומע מטאל על ווליום גבוה.. צריך לבחור מה יותר חשוב לך, לשמוע מוזיקה בכיף או לשמוע טוב מה אומרים לך 😉

אם הוא מטלטל את הראש חזק מספיק הוא באמת יכול לסבול מדימום .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית