הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בחירת חולצה

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך
זה פוגע להם באגו המנופח שלהם למרות שזה הכל בהומור
זה פחות אגו מנופח לדעתי
זה תלוי במתאמן
לא להרבה יש ידע מקדים, מעוף לחפש מידע באינטרנט או לדעת מהן המקורות המהימנים יותר, כדי ליצור להם עולם תוכן נכון.
דוגמא לכך היא מתאמנים ליצנים שבאים אליי עם שאלות מפגרות בחדר כושר.
אני מפנה אותם לקרוא מאמרים כאן בפורטל LBS וחלקם מתעשתים ומקבלים היגיון בתחום הזה. חלקם לא. אבל זה כנראה כבר כי הם דבילים בהבנת הנקרא

זה פחות אגו מנופח לדעתי
זה תלוי במתאמן
לא להרבה יש ידע מקדים, מעוף לחפש מידע באינטרנט או לדעת מהן המקורות המהימנים יותר, כדי ליצור להם עולם תוכן נכון.
דוגמא לכך היא מתאמנים ליצנים שבאים אליי עם שאלות מפגרות בחדר כושר.
אני מפנה אותם לקרוא מאמרים כאן בפורטל LBS וחלקם מתעשתים ומקבלים היגיון בתחום הזה. חלקם לא. אבל זה כנראה כבר כי הם דבילים בהבנת הנקרא
רוב המדריכים שהפניתי אותם לפורטל, הם פשוט אומרים בפלוס מינוס שזה לא נכון חלק מהדברים ושאני שואל מה לא, הם מהססים.

אני אגיד לך למה כן אגו, כי יש לא מעט שחושבים שהם עשו קורסים בוינגייט או כל מכללה אז הם מבינים יותר, אז שאתה בא עם חולצה כזו, זה מערער להם את האגו ולכן הם לא לוקחים את זה בהומור.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק המטרה חברה ,לצערי הדרך היחידה לא לשלם את ה3 חודשים קנס הם שהם ישחררו אותי מהמנוי ,ואני מצטער על כל רגע שנרשמתי ואני ממש לא רוצה לשלם 1000 שקל קנס על זה שאני רוצה לעזוב ,זאת הדרך להראות להם כמה אני מחבב אותם:79nb:

לדעתי זה פוגעני ומזלזל ובתור מנהל מכון אפילו הייתי מבקש ממך לא לבוא עם זה.
זו יכולה להיות עילה לתביעה (בהנחה שהמנהל מכון יאסור את הכניסה של המתאמן בשל החולצה שאותה הוא לובש כל עוד היא מתאימה לאימון. אבל צריך לראות אם יש כיסוי תחת לזה בתקנון שנחתם).

למה ?
אותו דבר כמו חולצות של רוצה למצוא צלי
למצוץ לי זה גס ופוגעני. לבוא עם חולצה שאומרת לא להקשיב למדריכים שנוייה במחלוקת. כמו שאמרתי, זו עילה. האם תתקבל בבית משפט או לא, אי אפשר לדעת.

• פותח/ת השרשור
למצוץ לי זה גס ופוגעני. לבוא עם חולצה שאומרת לא להקשיב למדריכים שנוייה במחלוקת. כמו שאמרתי, זו עילה. האם תתקבל בבית משפט או לא, אי אפשר לדעת.

לא הבנתי ,הוא יוכל לתבוע אותי או אני אותו?

הוא התכוון שהוא יוכל לתבוע את בעל המכון ואם והוא יאמר לו להגיע עם חולצה כזו או אחרת

זה BOBMAN ? מהסקייפ ?

בכל מקרה לא הבנתי ממש מה זה חולצה של הרצל ולמה כולם פה קונים אותה מה הקטע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית