אתה באמת חושב שמי שלא מאמין יקרא תהילים?חברה דחוף ביותר גם למי שלא מאמין , בבקשה תקראו תהילים להצלחת חיילי צה"ל
ושיהיה לנו בהצלחה ;)
רמז: זה בדיוק כמו שנוצרי יבקש ממך להתפלל לישו או מוסלמי לאללה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת חושב שמי שלא מאמין יקרא תהילים?חברה דחוף ביותר גם למי שלא מאמין , בבקשה תקראו תהילים להצלחת חיילי צה"ל
ושיהיה לנו בהצלחה ;)
דחוף ביותר תתפלל לישו, גם אם אתה לא מאמיןחברה דחוף ביותר גם למי שלא מאמין , בבקשה תקראו תהילים להצלחת חיילי צה"ל
ושיהיה לנו בהצלחה ;)
אז שלא ידחוף שטויות של דת בדיון לא דתי.בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת..
זה דיון,וזכותו לומר מה שהוא חושב באיזה נושא שהוא חושבאז שלא ידחוף שטויות של דת בדיון לא דתי.
חנין זועבי הגיעה לעיר שלי וקיבלה אחלה של קבלת פנים מתושבי העיר באר שבע
זה אפילו לא שטויות דתיות כמו שמאור אמר, זה פשוט משהו מפגר. זה לא עניין של האמונה מפגרת או הדת מפגרת או כל דבר אחר, להגיד לבן אדם לא מאמין להתפלל זה מפגר. כמו שיגידו לך לסגוד לאללה, זה פשוט ממש ממש מפגר.זה דיון,וזכותו לומר מה שהוא חושב באיזה נושא שהוא חושב
לא על כל הודעה חייבים להגיב
לצערי לא, אילו הייתי רק יודע שהיא צריכה להגיע לב"ש...זה אפילו לא שטויות דתיות כמו שמאור אמר, זה פשוט משהו מפגר. זה לא עניין של האמונה מפגרת או הדת מפגרת או כל דבר אחר, להגיד לבן אדם לא מאמין להתפלל זה מפגר. כמו שיגידו לך לסגוד לאללה, זה פשוט ממש ממש מפגר.
@Arik היית חלק מהאנשים שם? עשו לה אחלה קבלת פנים 😃
לצערי לא, אילו הייתי רק יודע שהיא צריכה להגיע לב"ש...
תיעוד של המחבלים ופגיעתם היום ליד גבול עזה - נראים כמו עכברושים מפוחדים שחוזרים חזרה לחור שממנו יצאו.
ככ אוהבים למות שהם השאירו לנו הרבה אמל"ח בשטח, רק תראה איך הם נכנסים חזרה לחור.אני אסביר לך משהו עליהם,
הם לא מפחדים למות, אנחנו הורגים בכיר אחד מקדמים אחד אחר !
הם מבחינתם רוצים למות, יש להם 72 בתולות לא ?!#
שונא אותם ! ואוהב לראות אותם מפוצצים
ככ אוהבים למות שהם השאירו לנו הרבה אמל"ח בשטח, רק תראה איך הם נכנסים חזרה לחור.
איך מצור על ישראל מצד החמאס יעבוד בדיוק ?חנין זועבי בשירות החמאס - לא מפתיע
![]()
נלקח מעיתון "ישראל היום״
אל תחפש היגיון איפה שאיןאיך מצור על ישראל מצד החמאס יעבוד בדיוק ?