הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
סליחה שאני חופר עם זה אבל אני זועם !!!
הנפגעים הרבים במלחמה הזו (חיילים) , היא תוצאה ישירה של סירוס הצבא ע''י
ארגוני השמאל , התקשורת ובג"צ.
תהליך סירוס הצבא ומינוי פיקוד בכיר שמאלני קיצוני קשור קשר מובהק לכמות הנפגעים הרבה עקב לחימה בשיטות שמאלניות מטומטמות כגון "פינצטה ושמינצטה ...."
בפעם הראשונה אני מפחד לחשוב מה יקרה אם החיזבאללה ועוד יותר אם אירן תצטרף ללחימה.

צ"הל מסתער עם עורכי דין ! מה זה צריך להיות ? חיילים מוקרבים על מזבח " ההומניות " " בילתי מעורבים " עאלק.

בושה !

משתתף בצער המשפחות.

סליחה שאני חופר עם זה אבל אני זועם !!!
הנפגעים הרבים במלחמה הזו (חיילים) , היא תוצאה ישירה של סירוס הצבא ע''י
ארגוני השמאל , התקשורת ובג"צ.
תהליך סירוס הצבא ומינוי פיקוד בכיר שמאלני קיצוני קשור קשר מובהק לכמות הנפגעים הרבה עקב לחימה בשיטות שמאלניות מטומטמות כגון "פינצטה ושמינצטה ...."
בפעם הראשונה אני מפחד לחשוב מה יקרה אם החיזבאללה ועוד יותר אם אירן תצטרף ללחימה.

צ"הל מסתער עם עורכי דין ! מה זה צריך להיות ? חיילים מוקרבים על מזבח " ההומניות " " בילתי מעורבים " עאלק.

בושה !

משתתף בצער המשפחות.
אז יאללה בוא נעשה רצח עם וזהו... בשביל מה להסתבך.. מה אתה אומר?

אז יאללה בוא נעשה רצח עם וזהו... בשביל מה להסתבך.. מה אתה אומר?

אצלך הכל שחור - לבן ? או לתת לחיילים להירצח, או רצח עם ? יש גם באמצע.
יש להגן על החיילים בצורה הכי אפקטיבית ללא כחל ושרק.

אצלך הכל שחור - לבן ? או לתת לחיילים להירצח, או רצח עם ? יש גם באמצע.
יש להגן על החיילים בצורה הכי אפקטיבית ללא כחל ושרק.
אה ואתה חושב שהמצב כרגע הוא לא באמצע?
אולי בגלל זה בצד השני אין בכלל הרוגים... צודק לא חשבתי על זה

לא, בכלל לא באמצע. יש לשאוף להרבה יותר ולהתיר הרבה יותר עוצמת אש ואצבע קלה על ההדק.
שבענו כבר מתיאורים של ביטול ירי על ביניין, מסגד, או בית ספר עאלק, שממנו בוצע ירי לעבר ישראל, או חיילים.

לא, בכלל לא באמצע. יש לשאוף להרבה יותר ולהתיר הרבה יותר עוצמת אש ואצבע קלה על ההדק.
שבענו כבר מתיאורים של ביטול ירי על ביניין, מסגד, או בית ספר עאלק, שממנו בוצע ירי לעבר ישראל, או חיילים.
תבין, גם מה שנמצא בבתי חולים ובבתי ספר - הכל מתחת לאדמה , כולל המחבלים. מה שנמצא מעל פני השטח זה אזרחים
למה הם לא מתפנים? כי יהרגו אותם, הם מעדיפים לקחת את הסיכון שאולי לא יפציצו את הבית
הפצצה של בית חולים כזה כמו שאתה מתאר לא רק שתהרוג המון אזרחים, אלא אם תקח מאיתנו את כל המעט לגיטמציה שיש לנו...
אז לא, אני לא אומר שלא צריך לטפל בזה, צריך ועוד איך. אחת מהדרכים זה כיבוש עזה שזה צעד קשה מאוד אבל אני יכול לקבל אותו, לעומת זאת הסלמה של הפצצות על מטרות אזרחיות כמו בתי חולים ובתי ספר בלי מטרה לכבוש את עזה ולהפיל את החמאס זה צעד מטומטם ודבילי

אפשר לכבוש את העיר המקוללת הזאת, לנקות את הארוות, למוטט את ארגוני הטרור + להרוג את ראשי הנחש. - ולעזוב מיד.

אפשר לכבוש את העיר המקוללת הזאת, לנקות את הארוות, למוטט את ארגוני הטרור + להרוג את ראשי הנחש. - ולעזוב מיד.
זה לא בדיוק עובד ככה, אם אתה מפיל את חמאס. אתה תופס פיקוד על כמעט שני מיליון איש.
זה אומר להאכיל אותם, לתת להם חשמל, מים ודלק על חשבונך, ובקיצור לשלוט עליהם.

לא נראה לי שאבו מאזן רוצה לחזור לשלוט שם.

צריך לטפל בחמאס בצורה כואבת ככל שניתן, אבל לכל דבר יש חסרונות.

זה לא בדיוק עובד ככה, אם אתה מפיל את חמאס. אתה תופס פיקוד על כמעט שני מיליון איש.
זה אומר להאכיל אותם, לתת להם חשמל, מים ודלק על חשבונך, ובקיצור לשלוט עליהם.

לא נראה לי שאבו מאזן רוצה לחזור לשלוט שם.

צריך לטפל בחמאס בצורה כואבת ככל שניתן, אבל לכל דבר יש חסרונות.

אבו מאזן צריך להקים מערך ביטחון שיגן על אזרחיו הפלסטינאים מפני החמאס.

לא יכול להיות שאנחנו נקריב את מיטב בנינו בשביל לעזור לו לנקות את עזה ולהחזיר לו את השליטה.

הוא מקבל כסף, שיפסיק לזיין ת'שכל ושיתחיל להשקיע אותו במה שחשוב. אתמול או היום חמאס הוציא להורג 20 מפגינים פלסטינים שמחו כנגד המלחמה בישראל.

אתה מנותק מהמציאות
כיבוש עזה ופירוק החמאס מנשק זה אומר מוות של מאות חיילים ישראלים, הפצצות מהאוויר לא יעזרו פה. ואני מזכיר לך שכבר נהרגו קרוב ל-60 חיילים.

אה ואתה חושב שהמצב כרגע הוא לא באמצע?
אולי בגלל זה בצד השני אין בכלל הרוגים... צודק לא חשבתי על זה
אתה זה שלא מבין, צה"ל מסורס.
לא יכול להיות מקרה שמזהים שיגור רקטה בLIVE ולא הורסים אותה עם המשגר והמחבלים כי צריך "זיהוי ודאי" או לוודא שאין "בלתי מעורבים", פשוט אסור שדבר כזה יקרה.

סהר,
תפקיד החיילים הוא לסכן את החיים בשביל מדינת ישראל, לא בשביל הערבים. שמתם משגרים בבית ספר?בעיה שלכם. להפציץ את הבית ספר גם אם מאה ילדים יתפוצצו. כל טיל במחסן לא משמש לקישוט, אלא לירי על מדינת ישראל שלא יסכן רק חיילים..אלא גם בלתי מעורבים. לא שלחמאס מי יודע מה אכפת מאלה או אלה..

מה גם שבסופו של דבר אם נתקוף יעדים כאלה, החמאס ידע בפעם הבאה שלא אפקטיבי להגן על כלי הנשק שלו בצורה הנ"ל.

סהר,
תפקיד החיילים הוא לסכן את החיים בשביל מדינת ישראל, לא בשביל הערבים. שמתם משגרים בבית ספר?בעיה שלכם. להפציץ את הבית ספר גם אם מאה ילדים יתפוצצו. כל טיל במחסן לא משמש לקישוט, אלא לירי על מדינת ישראל שלא יסכן רק חיילים..אלא גם בלתי מעורבים. לא שלחמאס מי יודע מה אכפת מאלה או אלה..

מה גם שבסופו של דבר אם נתקוף יעדים כאלה, החמאס ידע בפעם הבאה שלא אפקטיבי להגן על כלי הנשק שלו בצורה הנ"ל.

ע"פ החוק הבין לאומי מותר להשיב אש למקורות הירי,[ לדעתי חובה מוסרית ממדרגה ראשונה ] גם אם יש שם " בילתי מעורבים "

עכשיו לך תספר את זה לבעלי המוסר הכפול והמתיפייף.

ע"פ החוק הבין לאומי מותר להשיב אש למקורות הירי,[ לדעתי חובה מוסרית ממדרגה ראשונה ] גם אם יש שם " בילתי מעורבים "

עכשיו לך תספר את זה לבעלי המוסר הכפול והמתיפייף.
זה שונה משתי סיבות:
א. אנחנו חיים במדינה שונאים אותה ואיתנו מחמירים יותר
ב. עזה וחמאס זה לא מדינה, אלא ארגון טרור בתוך שטח שעל פי העולם שייך לנו. מול מדינה אני מניח שזה יותר ברור אבל כרגע זה מגביל אותנו

אולי סרטון ההסברה הכי טוב?

Doron Salomon שיתף בפייסבוק על מהי מהי תגובה פרופורציונלית? קטע מתוך הסדרה "הבית הלבן" בו נשיא ארה"ב שואל את חברי הקבינט מה הערך של תגובה פרופורציונלית בלחימה...
סרטון מתורגם
תחליפו רק את המילה אמריקאים בישראלים

אולי סרטון ההסברה הכי טוב?

Doron Salomon שיתף בפייסבוק על מהי מהי תגובה פרופורציונלית? קטע מתוך הסדרה "הבית הלבן" בו נשיא ארה"ב שואל את חברי הקבינט מה הערך של תגובה פרופורציונלית בלחימה...
סרטון מתורגם
תחליפו רק את המילה אמריקאים בישראלים

מה הערך בסרטון מתוך סדרה שבכלל לא נוגע ברבע מהשיקולים שמונחים על שולחן מקבלי ההחלטות.

אולי כדאי לדבר קצת על הקהילה הבינלאומית ועל אמריקה ועל האינטרסים של אמריקה שמכתיבה לישראל מה עושים ומתי...

מה הערך בסרטון מתוך סדרה שבכלל לא נוגע ברבע מהשיקולים שמונחים על שולחן מקבלי ההחלטות.

אולי כדאי לדבר קצת על הקהילה הבינלאומית ועל אמריקה ועל האינטרסים של אמריקה שמכתיבה לישראל מה עושים ומתי...
הסרטון הזה לא בא להעביר ביקורת על מקבלי ההחלטות אלא יותר יותר לתקשורת בחו"ל שטוענת שאנחנו משתמשים בתגובה לא פרופורציונלית.

וידוע שממשלת ארה"ב לא עושה חשבון שזה מגיע למתקפות טרור בשטחה

אסטרטגיה מעולה אחי. רעיון מהפכני שאף אחד לא חשב עליו עד עכשיו.

חשש: חייל נחטף ברצועת עזה
בתקרית שאירעה סמוך לשעה 9:30 בבוקר נפתחה אש על כוחות צה"ל בדרום רצועת עזה. ממידע ראשוני עולה כי קיים חשש שבמהלך האירוע חייל צה"ל נחטף על-ידי מחבלים. הודעה נמסרה למשפחתו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4553298,00.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית