הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
צה"ל חזק בשמות , חלשלוש במעשים.
הפצצת דיונות, ומחסנים ריקים. ירי מרגמות על שטחי סרק = בזבוז כספי ציבור שעות טיסה וכו.
ממתי מתקשרים למשפחה לפני שהורסים בתים ? [ מאיפה צה"ל למד את זה ? אה, המצאה כחול לבן ] הומנים זובי.
צריך לכתוש את רצועת הביזיון העזתית ולהשמיד את קיני האוייב. למרות שיש " חפים מפשע " הם הרי מתחבאים בכוונה תחילה
בתוך אוכלוסייה " תמימה " !

זיכרו !
מה שלא נעשה, תמיד אבל תמיד העולם יגנה וניתפס בעיניהם כפושעי מלחמה.

לכן, עשו ואל תפטפטו, ולגבי שפניהו.. לא נסלח ולא נשכח.
1) איך אתה יודע מה בדיוק צה"ל מפציץ? זה אולי מה שמתפרסם בתקשורת, אבל לא בהכרח במציאות, הוא מפציץ בעיקר בורות ירי ומחסני נשק שזה מאוד משמועתי עם או בלי חמאסניקים בתוך המחסנים/בורות.

2) נכון, האויב מתחבא בין הבתים של האזרחים שם, תרצה גם להעיף אותם לאוויר בעקבות זאת? תמחק משפחה שלמה של איזה 30 אנשים בשביל 2~3 חמאסניקים שנמצאים בתוך הבית? אי אפשר. שכח מזה. זה לא מוסרי בעליל.

3) העולם אומנם מגנה אותנו והתקשורת העולמית פועלת לרעתנו, אבל אל תשכח שזה כרגע מילים. ברגע "שתכתוש" אותם, המילים יהפכו לסנקציות.

4) נתניהו שקרן , אין על זה ויכוח 😃

הגיע הזמן באמת להגיב, אי אפשר לשמוע על מה שקורה לאחרונה ופשוט לעבור על סדר היום.

כרגיל אידיוטים מאשימים את השמאל במבצעים כושלים שהימין תכנן.

כל כך נכון, רק תראו את התגובות של אנשים בכתבות ובפייסבוק וזה מצחיק שמאשימים את השמאל כשמבחינה המעשית השמאל לא יכולים לעשות כמעט כלום!
העיקר שמלא ליכודניקים מאשימים רק את השמאל, כאשר החלק המעשי בא מהימין. כל מי שלא ימני הוא נאצי 0מאלני בוגד נאיבי וטיפש, זה ההיגיון שהולך בתגובות של אנשים בדרך כלל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגיע הזמן באמת להגיב, אי אפשר לשמוע על מה שקורה לאחרונה ופשוט לעבור על סדר היום.

כל כך נכון, רק תראו את התגובות של אנשים בכתבות ובפייסבוק וזה מצחיק שמאשימים את השמאל כשמבחינה המעשית השמאל לא יכולים לעשות כמעט כלום!
העיקר שהליכודניקים מאשימים רק את השמאל, כאשר החלק המעשי בא מהימין. כל מי שלא ימני הוא נאצי 0מאלני בוגד נאיבי וטיפש, זה ההיגיון שהולך בתגובות של אנשים.
אני מגדיר את עצמי כימני בדעותיי ואני נוטה להסכים איתך. אבל אבקש ממך לכוון לימנים קיצוניים ולא להכליל ימנים כמוני.

אני מגדיר את עצמי כימני בדעותיי ואני נוטה להסכים איתך. אבל אבקש ממך לכוון לימנים קיצוניים ולא להכליל ימניים כמוני.

התכוונתי בעיקר לליכודניקים (חלק גדול מהם ככה, אבל לא כולם) ולכל מי שזורק האשמות על שמאלנים בכל הקשר אפשרי.
ממש לא התכוונתי להכליל את כל הימנים, אתם רוב המדינה והדעות שלכם מאוד מגוונות אין ספק. אנשים צריכים להכיר בעובדה שגם לשמאלנים יש דעות משלהם, ושלא כולם חושבים אותו הדבר..
ממש לא התכוונתי להכליל, אני מאוד מכבד אנשים כמוך, אתם מחזירים לי את האמון במדינה הזאת.

1) איך אתה יודע מה בדיוק צה"ל מפציץ? זה אולי מה שמתפרסם בתקשורת, אבל לא בהכרח במציאות, הוא מפציץ בעיקר בורות ירי ומחסני נשק שזה מאוד משמועתי עם או בלי חמאסניקים בתוך המחסנים/בורות.

2) נכון, האויב מתחבא בין הבתים של האזרחים שם, תרצה גם להעיף אותם לאוויר בעקבות זאת? תמחק משפחה שלמה של איזה 30 אנשים בשביל 2~3 חמאסניקים שנמצאים בתוך הבית? אי אפשר. שכח מזה. זה לא מוסרי בעליל.

3) העולם אומנם מגנה אותנו והתקשורת העולמית פועלת לרעתנו, אבל אל תשכח שזה כרגע מילים. ברגע "שתכתוש" אותם, המילים יהפכו לסנקציות.

4) נתניהו שקרן , אין על זה ויכוח 😃

----
מה שכתב דוקטור זייני , אני אצטט אותו זה חלק ממה שהוא כתב !
"
:
אסור להכנס לעזה

ושיהיה ברור: אינני מצפה כי תפקדו על כניסה לעזה. אני אפילו מתנגד אליה בכל תוקף בנסיבות ובאווירה הנוכחית. כי גם במקרה כזה, אכזריותו של הפיקוד של צה"ל תעלה עוד מדרגה. הוא יסכן לאין ערוך חיילינו כדי לא לסכן 'אוכלוסיה אזרחית', אותם 'החפים משפע' שרק מולידים, מעודדים תומכים ומתפארים במלחמתם נגדנו. ראו נא הצהרת אמו של אחד החוטפים, שכבר בירכה את בנה על המעשה! אלא אני (והשכל הישר) דורש הפגזות של כל מנהיגי החמס ומשפחותיהם ללא כל רחמנות על צעיר ומבוגר (לא כמו הטפשות של אחד משרי הממשלה), ריסוק של כל מפקדות החמס באמצעות שריון תותחנים וחיל אוויר, אבל רק בשעה שבנינים אלו יהיו מאוכלסים על ידי חבריהם ומנהיגיהם. זהו הצדק המינימלי המתבקש בשעה זו. בשעה כזו, ולאור האכזריות הנוראה, חייב להיאמר הפסוק שאמרו רבותינו בנסיבות כאלה: 'ארור מונע חרבו מדם' (ירמיה מח,י)!

וצבא שאינו מוכן לרסק את האוייב האכזרי של עמו, לא רק שאין לו כל זכות לתבוע מאזרחים לציית לו, אלא אין לו זכות לתבוע מהם לציית לפקודותיו, ומעל הכל, לא יוכל, לא הוא ולא הממשלה השולחת אותו, לומר 'ידינו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו'!! דמי אחינו זועקים מן האדמה!! פיקוד הצבא וממשלת ישראל- התביישו נא!"

יש לנו טכנלוגיה, זה היתרון שלנו, וזאת הדרך שאנחנו צריכים לפעול. כניסה קרקעית תכתוש את החיילים אחד אחד (אני בטוח שהחמאס לא שורף טילים סתם, הם מגרים אותנו ורוצים שניכנס כי הם מוכנים לזה)

חבל שאתם לא מבינים שהסיבה שאנחנו בבוץ הזה זה הסכמי אוסלו שהשמאל קידם

רוב העם מבין, האמן לי.
הבעיה שהתשקורת נשלטת ע"י האליטה הסמולנית, והאג'נדה בעקבות זה.

ירדן היא המדינה הבלסטינית ! ולשם יש לשלוח את בני דודינו היקרים מפז.
לא היה ולא יהיה שלום בארץ כל עוד הם פה.

• פותח/ת השרשור
----
מה שכתב דוקטור זייני , אני אצטט אותו זה חלק ממה שהוא כתב !
"
:
אסור להכנס לעזה

ושיהיה ברור: אינני מצפה כי תפקדו על כניסה לעזה. אני אפילו מתנגד אליה בכל תוקף בנסיבות ובאווירה הנוכחית. כי גם במקרה כזה, אכזריותו של הפיקוד של צה"ל תעלה עוד מדרגה. הוא יסכן לאין ערוך חיילינו כדי לא לסכן 'אוכלוסיה אזרחית', אותם 'החפים משפע' שרק מולידים, מעודדים תומכים ומתפארים במלחמתם נגדנו. ראו נא הצהרת אמו של אחד החוטפים, שכבר בירכה את בנה על המעשה! אלא אני (והשכל הישר) דורש הפגזות של כל מנהיגי החמס ומשפחותיהם ללא כל רחמנות על צעיר ומבוגר (לא כמו הטפשות של אחד משרי הממשלה), ריסוק של כל מפקדות החמס באמצעות שריון תותחנים וחיל אוויר, אבל רק בשעה שבנינים אלו יהיו מאוכלסים על ידי חבריהם ומנהיגיהם. זהו הצדק המינימלי המתבקש בשעה זו. בשעה כזו, ולאור האכזריות הנוראה, חייב להיאמר הפסוק שאמרו רבותינו בנסיבות כאלה: 'ארור מונע חרבו מדם' (ירמיה מח,י)!

וצבא שאינו מוכן לרסק את האוייב האכזרי של עמו, לא רק שאין לו כל זכות לתבוע מאזרחים לציית לו, אלא אין לו זכות לתבוע מהם לציית לפקודותיו, ומעל הכל, לא יוכל, לא הוא ולא הממשלה השולחת אותו, לומר 'ידינו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו'!! דמי אחינו זועקים מן האדמה!! פיקוד הצבא וממשלת ישראל- התביישו נא!"

מי זה דוקטור זייני ? היה רמטכ"ל, אלוף, תת אלוף? קצין?

חוץ מזה שבעופרת יצוקה נכנסו פנימה

רוב העם מבין, האמן לי.
הבעיה שהתשקורת נשלטת ע"י האליטה הסמולנית, והאג'נדה בעקבות זה.

ירדן היא המדינה הבלסטינית ! ולשם יש לשלוח את בני דודינו היקרים מפז.
לא היה ולא יהיה שלום בארץ כל עוד הם פה.
גם זה לאט לאט נעלם. סוגרים את השידור ה'ציבורי' שהיה שופרו של השמאל ולאט לאט אנשים נפתחים למדיות תקשורתיות חדשות.
יש לנו טכנלוגיה, זה היתרון שלנו, וזאת הדרך שאנחנו צריכים לפעול. כניסה קרקעית תכתוש את החיילים אחד אחד (אני בטוח שהחמאס לא שורף טילים סתם, הם מגרים אותנו ורוצים שניכנס כי הם מוכנים לזה)
לא יכתשו ולא נעליים

גם זה לאט לאט נעלם. סוגרים את השידור ה'ציבורי' שהיה שופרו של השמאל ולאט לאט אנשים נפתחים למדיות תקשורתיות חדשות.
לא יכתשו ולא נעליים

עכשיו ערוץ 2 נהפך ל"שופר" הזה. במקום להתעסק במלחמה וברוצחי 3 הילדים

מראים לנו בערוץ הנאור הזה מה יהיה עונשם של האחראים לרצח הילד הפלסטיני. תשקורת עוינת!!!

עכשיו ערוץ 2 נהפך ל"שופר" הזה. במקום להתעסק במלחמה וברוצחי 3 הילדים

מראים לנו בערוץ הנאור הזה מה יהיה עונשם של הילד הפלסטיני שנרצח. תשקורת עויינת!!!

אין ספק שזה מכעיס ופוגע שלא מתייחסים ללכידת רוצחי הנערים הישראלים כמו שמתייחסים לרצח של הנער הפלסטיני.
צביעות לשמה.

• פותח/ת השרשור
לא יכתשו ולא נעליים
אף אחד באמת לא רואה את הערוץ הראשון. וידוע שהתקשורת בארץ לא אוהדת את צה"ל.

יונית לוי משתמשת במעמדה כמגישת החדשות בשביל להעביר את דעותיה במסרים עקיפים

10382983_10152542034229872_3403614678016222714_n.jpg

אחרי יפן באה רוסיה... עם מנהיג שהביצים שלו בגודל השמש כל אחת

תקראו תקראו

אבל תקראו טוב טוב

הנאום של פוטין בפרלמנט
=================

נאום פוטין ב"דומא"- 4 באוגוסט 2013 , ( הפרלמנט הרוסי )

על המתחים עם מיעוטים ברוסיה :

"ברוסיה צריך לחיות כמו רוסים . כל מיעוט, מכל מקום , אם הוא רוצה לחיות ברוסיה , לעבוד ולאכול ברוסיה, צריך לדבר רוסית וצריך לכבד את החוקים הרוסים.

אם הם מעדיפים חוק השריעה , ורוצים לחיות כמוסלמים, אנו מייעצים להם ללכת למקומות, שבהם זה חוק המדינה.

רוסיה לא צריכה מיעוטים מוסלמיים. המיעוטים הם שצריכים את רוסיה, ואנחנו לא נעניק להם זכויות מיוחדות או ננסה לשנות את החוקים שלנו, כדי שיתאימו לרצונות שלהם, לא משנה כמה שהם צועקים בקול רם 'אפליה' .

אנו לא נסבול חוסר כבוד לתרבות הרוסית שלנו.

אנחנו לומדים טוב יותר מההתאבדויות של אמריקה, אנגליה, הולנד וצרפת, אם ברצוננו לשרוד כאומה.

המוסלמים משתלטים על מדינות אלה, והם לא ישתלטו על מנהגים רוסיים. רוסיה ומסורותיה אינן תואמות לחוסר התרבות או הדרכים הפרימיטיביות של השריעה - והמוסלמים.

כאשר גוף מחוקק נכבד זה חושב על יצירת חוקים חדשים, הוא צריך לזכור את האינטרס הלאומי הרוסי ראשון , התבוננות שהמיעוטים המוסלמים הם לא רוסים. "

הפוליטיקאים בדומא מחאו לפוטין מחיאות כפיים סוערות של חמש דקות...!!

חברים אני מבטיח לכם בכניסה קרקעית הבאה, אין דבר כזה חפים מפשע
כל חף מפשע שמפריע לירי על מחבל ישא בתוצאות, אין יותר מגן אנושי וסיכון כוחות צה"ל
אלה הפקודות וזה מה שיהיה. מבצע וצווי 8 נעימים לכולם.

• פותח/ת השרשור
חברים אני מבטיח לכם בכניסה קרקעית הבאה, אין דבר כזה חפים מפשע
כל חף מפשע שמפריע לירי על מחבל ישא בתוצאות, אין יותר מגן אנושי וסיכון כוחות צה"ל
אלה הפקודות וזה מה שיהיה. מבצע וצווי 8 נעימים לכולם.
מזה חף מפשע שמפריע לירי על מחבל? על התושבים נכפו להישאר בבתים שלהם בין אם הם רוצים או לא כי ירצחו אותם. החמאס חכם יותר ממה שהוא נראה.
שוב אני שואל, תחריב משפחה שלמה שכפו עליהם להישאר בבית בגלל איזה אחד או שני חמאסניקים הרוגים?

מזה חף מפשע שמפריע לירי על מחבל? על התושבים נכפו להישאר בבתים שלהם בין אם הם רוצים או לא כי ירצחו אותם. החמאס חכם יותר ממה שהוא נראה.
שוב אני שואל, תחריב משפחה שלמה שכפו עליהם להישאר בבית בגלל איזה אחד או שני חמאסניקים הרוגים?

תזכיר לי בבקשה את המשוואה שנקבעה ע"י הערבים עצמם.. יהודי אחד = 1000 מחבלים ? אולי יותר..

ועוד משהו, אני מעדיף שימותו 100 אוייבים ולא חייל צה"ל אחד. מה לעשות, אני מוזר כזה ושמרן.

להזכיר לך את הסיפור החרוש הזה ? וזו דוגמא אחת מתוך רבות מאד לצערי הרב. ההומניות הורגת אותנו.
http://he.wikipedia.org/wiki/אנדרטת_המערה

• פותח/ת השרשור
תזכיר לי בבקשה את המשוואה שנקבעה ע"י הערבים עצמם.. יהודי אחד = 1000 מחבלים ? אולי יותר..

ועוד משהו, אני מעדיף שימותו 100 אוייבים ולא חייל צה"ל אחד. מה לעשות, אני מוזר כזה ושמרן.

להזכיר לך את הסיפור החרוש הזה ? וזו דוגמא אחת מתוך רבות מאד לצערי הרב. ההומניות הורגת אותנו.
http://he.wikipedia.org/wiki/אנדרטת_המערה
זו לא משוואה, זו סחיטה של הערבים שאני התנגדתי אליה. וההוכחה הייתה לא מזמן כשאחד המשוחררים רצח.

התושבים שם אלו לא אויבים, תבין שחמאס רוצה שתשטח אותו שם. תהרוג אלפים על גבי אלפים. את החמאס אני מבטיח לך ככה לא תחסל, הם נמצאים עמוק מתחת לאדמה.
התוצאה תהיה שתנצח בקרב, אבל תפסיד במלחמה. למה? התקשורת העולמית מחפשת אותנו, התודעה הפלסטינית תעלה פלאים, הכרה מעשית ולא על נייר בפלסטינים, סנקציות חריפות על ישראל ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית