הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
Leon, rud, tchcaphr ומשת
השמאל הוא האוייב הגרוע ביותר שלנו , הוא יותר גרוע מהחמאס
אומנם השמאל לא "רוצח" אבל הוא הורס את המדינה שלנו מבפנים וגורם לנו נזק תדמיתי עצום וגדול יותר מכל מקום אחר .

היינו היום בסופר באזור הגולן וכמובן שנכנסו עם המדים והנשק , בעל ואישה שמאלנים שעברו לידנו ירקו על אחד מאיתנו והמשיכו ללכת
כמובן שלא הגבנו ואפילו לא הבטנו אליהם כדי להראות כמה שהם לא שווים כלום , אפילו לא התייחסות .
אנחנו מגנים גם עליהם ושומרים עליהם והם שמים זין , אני לא מאחל להם רע אבל אני מקווה שפעם אחת בית של פעיל שמאל יפגע מטיל ואז הם יבינו מה שאנחנו מבינים .
היותר גרוע הוא כשהיה ירי על איזור תל אביב בשעה 19:00 הם שמחו בגלל שחמאס הרחיב את הפעולות שלו .

זה רק מראה כמה השמאל הזה הם אנשים חלשים מטומטמים ומגעילים , יותר גרועים מכל דבר אחר !!!
עיתון הארץ זה עיתון מגעיל ותת רמה שמיצג בין היתר את "בצלם" ומסית את השמאל עוד יותר .

דבר שני שגרוע כמותם זה הערבים ישראלים - אוכלי חינם פשוט חיות אדם כלבים .
כמו שליברמן אמר אתמול בזמן מסיבת העיתונאים כשהוא הכריז על פירוק "הליכוד-ביתינו" האנשים הגרועים ביותר הם ישראלים ערביים שאוכלים משני הצדדים .
רוצים אוניברסיטה , רוצים הטבות , מקבלים עבודה על חשבון יהודים ומה לא..ובסוף הם בעד חטיפת חיילים , שמחים שיש טילים ויוצאים להפגנות נגד יהודים.

הערבים ישראליים פה באזור שמחים ורוקדים כשהם שומעים ברדיו על כל טיל ששוגר ורק מחכים שהוא כבר יפצע ישראלים .

דבר אחרון שחשוב לי לומר , הסיבה העיקרית לכניסה הקרקעית ולתחילת המבצע היא לא בגלל הטילים שנורו בקצב מבהיל ולא בגלל חטיפת שלושת הנערים ורציחתם אלא מפני תקרית שקרתה לפני כמה ימים ולא פורסמה בחדשות בכוונה.

וואלה? אני האויב הכי גרוע שלך?
אתה יודע בכלל מה הדעות שלי, מה אני חושב?
שמעת על המושג שמאל קיצוני? אתה מכליל את כל השמאל כאילו שכולנו קיצוניים (אני מרכז שמאל) וזה מגעיל.
רק שתדע לך, אני לא סובל את עיתון הארץ ואני תומך מאוד בצה"ל.
והשכנים הדגנרטים שלך לא מייצגים אותי.
מה שרשמת לא במקום, הכללה לא מקובלת ולא מכבדת.
אתה מכניס לכל השמאלנים מילים לפה, כשהרוב השפוי ממש לא חושב ככה.

• פותח/ת השרשור
שלוש אזעקות אחת אחרי השנייה בב״ש..

ועכשיו שנשמעו פיצוצים באיזור מבשרת, אין לי כל בעיה לפגוע בחפים מפשע.
תנו מוניטין שלילי, תגנו, תנו אזהרות ותעיםו. לא אכפת לי
הרג חפים מפשע מתקבל על הדעת.

• פותח/ת השרשור
ועכשיו שנשמעו פיצוצים באיזור מבשרת, אין לי כל בעיה לפגוע בחפים מפשע.
תנו מוניטין שלילי, תגנו, תנו אזהרות ותעיםו. לא אכפת לי
הרג חפים מפשע מתקבל על הדעת.
זכותך להגיד מה שבא לך, כל עוד זו בצורה מכובדת.
אני מתנגד לעמדה שלך מסיבה פשוטה, אני לא כמו החמאס.

טיל ב-19? סבבה, זה הקטע של מלחמה.
טיל באיזור 21:50? כנל.
אבל אם הבני זונות נטולי קונדומים משריצי גדודים המזדיינים האלה יפריעו ללילה שלי ולא יהיה לי לילה אנבולי/אני לא אתאושש לאימון מחר/יש שנייה פחות מ-9 שעות שינה רצופות זה כבר עבר קו אדום:97:🤬

• פותח/ת השרשור
אבל אם הבני זונות נטולי קונדומים משריצי גדודים המזדיינים האלה יפריעו ללילה שלי ולא יהיה לי לילה אנבולי/אני לא אתאושש לאימון מחר/יש שנייה פחות מ-9 שעות שינה רצופות זה כבר עבר קו אדום:97:🤬
תשן במקלט/ממ״ד 😉

שאלה קצת מפגרת: ניראה לכם שחדרי הכושר בירושלים ובכללי יפעלו כרגיל בזמן הקרוב?
עד שהשגתי רצף התקדמות לא רוצה שהחארות יהרסו לי.

עזוב על לילה לא אנבולי אחד נוותר לחמאס, דירבאלק משגרים לפה משהו בחצי. כל עזה עוברת סירוס.

מראים הרגע בערוץ 22 את חדירת והריגת המחבלים
כמו בקול אוף דיוטי

ראיתי את זה, על מי בדיוק המחבלים ירו ?

הרגישו שייטת 13, הטמבלים יצאו מהים עם חליפות צלילה והסתערו לעבר בסיס זיקים.

• פותח/ת השרשור
על חיילי ח"יר באיזור

אמנם מגניב אבל זה אמור להדליק נורה אדומה רצינית
אמת, אבל עם כאלו מצלמות כמו שראית זה כמעט כמו האח הגדול. היה אפשר לראות מכל זווית אפשרית עד כדי מצב שאפשר היה לראות בוודאות שלאחד המחבלים היה מעצור בנשק.

יותר מפחיד אותי החפירות שמתרחשות מתחת לגבול היבשתי ואת המנהרות שעדיין לא מצאנו.

זאת אחת הבעיות במדינה שלנו, כשיש פלורליזם אתה שומע דעות כל כך מטומטמות ולא הגיוניות...
הישראלי הממוצע לא יודע מה באמת קורה אבל מרגיש חופשי לבלבל את המוח בנושאים שאין לו מושג בהם ולהרעיל ראשים אחרים.

לשטח את עזה? ואז מה? נראה לי שאתם לא יודעים כמה אנחנו תלויים בעולם, תוציאו את הראש מהתחת ותבינו שסנקציות זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, צריך לעבוד חכם ולא אמוציונלי.
ולמה אזרח שכופים עליו את השלטון שלו צריך למות בגלל זה? אתם כל הזמן רק טוענים שהם חיות אבל מדברים ורוצים לפעול בדיוק כמוהם.
ופוטין הוא ממש לא מודל לחיקוי כי ישראל היא לא רוסיה אם לא שמתם לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית